Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MOJA ODLOČITEV!!!!

MOJA ODLOČITEV!!!!

Ja … odločila sem se. Zdej pa morem samo še začet … in seveda pol nadaljevat … in … hm .. najtežje … KONČAT!!!!! :(((

Alora … naša draga BGV se bo preizkusila in namreč … v pisateljskih vodah … :))) Kot veste že sami … in kot ste že velikokrat imeli “čast” prebrat, ji pisanje ni tako tuje. Tokrat bo skupaj z Miškotovo pomočjo napisala “njeno” zgodbo … ja … roman!!!!!! :))))) He he … zihr bo uspešnica … Katero zgodbo se sprašujete? Ja … njeno in od Miškota. Če že tri leta buri duhove po tem forumu, jo bodo zihr z veseljem brali tudi zunaj … :)))) (seveda … napisat je najmanjši problem … pol je večji problem ta, da se dobi nekoga, da to stvar tudi objavi … pa mal promovira pa kej tazga … sam s tem se bom ubadala pol). Ja … od maja meseca dalje bom na “zasluženem” porodniškem … in recimo da, ko bo cajt (če bo cajt) se bo BGV za sprostitev vsedla za računalo in napisala kako vrstico … dve … tri … pa bo ratala kaka stran … dve … tri … tristo … :))))))))))) Jah … upajmo, ne … :))))) Seveda … mal si bo treba kako stvar tudi izmislit … sam mislim, da je že sama moja zgodba en tak roman, da lahko samo prepišem strani iz dnevnika ali pa copy-pasteam iz foruma, pa imam že napisano knjigo … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

No … tko … … … Zdej, ko se moje življenje nekako obrača … ko postaja bolj umirjeno in to … sem se res odločila … in … … :((( … me prov zanima, če mi bo uspelo … :)))

A boste prebrali mojo knjigico, ko bo enkrat objavljena? :)))))) Oz. še bolj pomembno … Boste kupili mojo knjigico ko bo enkrat izšla? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ne bom kupil!!!!!!

Ker tistega,kar soustvarjam….pač ne berem!

;-)))

Moj jošk!Cmok!
🙂

Hehe, Bugi, a si razmišljala, da bi šla vmarketing? Ti gre dobro od rok :)))))) – knjigo bi nam prodala, še preden je sploh koncept gotov 😉 :)))) Heheheheeh…..

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Dobra tale naša Bugi,kaj?
:-)))))

:PPPPPP … ti kažem jezik … tko da veš … :)))) Pa kaj ti veš kaj je blo še preden sem tebe spoznala … :))))) ;))) … To kar veš ti je bilo le zadnje leto … kaj je bilo pa prej … uuuuhuuuu … A veš, da imava z Miškotom 3 obletnice … Ker sva se 3X lotila hodit … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Verjemi, da so bila tudi prejšnja 3 leta zelo zelo zelo zanimiva in razburljiva … :))) .. .če ne celo bolj kot to zadnje … :))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:))))))))))))))) Jah … je treba zgodaj začet … :)))))))))))))))))) ;))))))))))))

Lp, Bgv

Me boli tiček!!!!
;-))))

Meni se je tvoja zgodovina začela takrat,ko sva se spoznala!

:-)))

itak! kaj sploh ‘prašaš! :))))

a bo dost humorja notr? :)))

Bravo..bravo..cestitam..in seveda jo bom prebrala..ko pa pride na svet tvoj soncek..ti jaz dam za brat moji dve pravljici, ki sem jih napisala ko sta s e rodila moja otrocka..nastaja pa ze nova knjiga..le da je moja strokovna;))..tvoja pa bo taka..mnamsji..kot najine zgodbe;))..uzivaj ko bos pisala..potopi se v to..in ni hudic da ne bo uspesnica..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

sicer nisem Gorenjka, pa vendar –
prijateljem se knjiga PODARI…..:-)))))))))))))

Pa še nekaj plača zraven,ne?
;-)))

> No … tko … … … Zdej, ko se moje življenje nekako obrača
> … ko postaja bolj umirjeno in to … sem se res odločila …

;))) če je to umirjeno, pol pa res ne vem, kaj je zate razburljivo;)))
ja, ja, motorji seveda;)

send $

:))))))) Bomo videli kako bo mali Sonček vplival name … da se tudi jaz slučajno ne lotim pisat kakih pravljic … :)))))))))))))))))))))))))))) ;))))

Uspešnica pa bo zihr … ;))) :)))))) Ha ha ha …

Lp, Bgv

Ma ja ja ja … … sam .. č.e bo prov kriza s prodajo … :))))))))))))))))))) … se me boste usmilili, a ne? Da ne pridem v Guinessovo knjigo rekordov kot pisateljica z najmanj prodanimi izvodi knjige … :)))))))))))

Lp, Bgv

Zdej ne samo da je ratalo umirjeno … :))) … celo dolgočasno skoraj … Še dobro, da imam malo žverco v sebi ki vsake tolko mal pomiga in me zdrma … :)))))

Huh … … burni dnevi so že davno za mano … ;)))))))) :)))))))))))))))

Lp, BGv

joj joj, prepozno sem prišel;((

send $

Uh … Miki … za malo si zgrešil … :)))))) He he … od junija pa do enkrat septembra je bilo tu na forumu precej pestrih postov na račun mojega … hm … življenja … :))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

;(((
rezerviram knjigo!!!

send $

:)))))))))))))) OK … zmenjeno … 10 komadov je že tvojih … :)))))))))

Lp, Bgv

New Report

Close