Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka "Moja poroka"

"Moja poroka"

Ima katera morda odveč lanske številke te revije in jih proda po zmerni ceni?
V glavi imam neko okvirno sliko moje “poročne obleke” – en sexi rdeč kostim. Samo nikjer ne najdem kakih podobnih idej. Med poročnimi oblekami itak ne, v modnih revjah pa najdem tudi same odštekane, zapete…
Mi lahko svetujete, kje še naj pogledam?

Pa da vam ostanejo kosti cele (poledica!!).!

Oj,

sem videla da iščeš lanskoletne revije Moja poroka. Jaz imam nekaj revij o poroki, med drugim tudi to, ki jo verjetno ti iščeš, pa mi povej kaj je zate primerna cena, pa se bova kaj pametnega dogovorili. Revij imam dve ali tri, v bistvu ti prodam lahko vse, jasno po primerni ceni. Saj pravim predlagaj in povej ti kaj je zate primerna cena.

Bom pa točno pogledala katere revije imam in ti jutri napišem.

Lp Andreja*

Takole je: Nova revija stane 1000 sit. Ti tvojih verjetno ne rabiš več, zato bi jih prodala. Jaz bi zanje dala recimo 400 SIT za posamezni izvod. Če ti ostanejo doma, pa ti ne prinesejo nič. Upam,da se ti zdi cena primerna, če a ne, pa povej svoj predlog.
V bistvu ne vem, kaj je v kateri, tako da nimam izbrano, katero hočem.
Aja še to me zanima – so cele ali manjkajo listi?

Želim ti lep dan!

Jaz, tudi jaz jih imam, pa tudi druge, mislim, da so Naj poroka. Bom točno pogledala, mislim pa, da mi ne manjka nobena številka, lanska. Če želiš me kontaktiraj na mail.

Oj,

sorry ker nisem odpisala prej, ampak doma imam malo dojenčico pa smo dobili vročino pa sem malce pozabila na te stvari. No kar se cene tiče se čisto strinjam, v revijah pa mi ne manjkajo nobeni listi, kajti jaz ne trgam listov ven. So malce predrage te revije, da bi trgala liste ven.

Če se odločiš mi sporoči na mail ali pa pusti sporočilo tukaj na forumu.

LP, in lep večer še naprej

Andreja*

Jaz bi si par teh revij sposodil, ce lahko? Mislim, da bi bila moja draga vesela, ce bi malo uc gor vrgla.
Pozdravljena, Bobi

Hojla še na tem postu, bobi!

Tvoja ideja ni slaba (posojanje revij) a si je jaz nisem upala predlagati.
Če bi kateremu od naju uspelo, bi si tudi lahko posodila med sabo.

Bova povprašala Silvano in Andrejo. Si jih ti pripravljen tudi kaj odkupiti (mogoče vsak pol ?).
Sicer pa, od kod si?

New Report

Close