Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moja punca ima čudaški odnos s prijateljico

Moja punca ima čudaški odnos s prijateljico

Obe sta stari 25, njena kolegica ima tudi partnerja. To izgleda približno tako, da ko se vsedeta skupaj v lokal se “praskata.” To pomeni, da ena praska drugo po nogi, medtem ko jo prva praska po roki. Včasih skupaj tudi prespita, se stiskata in praskata po hrbtu. Meni se zdi vse skupaj čist mim.

Imata mačji sindrom ti si pa navaden pes. Sj bo.

Odgovor na objavo uporabnika
Rrrrrrrrr, 13.04.2023 ob 09:50

Obe sta stari 25, njena kolegica ima tudi partnerja. To izgleda približno tako, da ko se vsedeta skupaj v lokal se “praskata.” To pomeni, da ena praska drugo po nogi, medtem ko jo prva praska po roki. Včasih skupaj tudi prespita, se stiskata in praskata po hrbtu. Meni se zdi vse skupaj čist mim.

iz te moke ne bo kruha, palita te ti pa kot ponavadi lahko samo gledas zraven pa drzis spodnjo svečo 😂

Tudi me s prijateljicami smo to delela. Tudi v šolah se punce “čohajo” po hrbtu.

Mene bi motilo, da še nisem šel v troje z njima…

Ker verjemi, da sta z nekom drugim že šle

še ti jih začni praskat😂😂

Po moje sta lezbijki. Jaz kaj takega, še nisem. Z vama hodita, da prekrije ta lezbijštvo. A vidva se ata, Al ne? Ji ravno danes ne paše.

Ja se je res malo čudno in nenormalno.

😳 🤣

Izmišljena zgodbica, bi pa tudi jaz imela tako prijateljico.

CrazY FroG 🍀, 13.04.2023 ob 09:53

Imata mačji sindrom ti si pa navaden pes. Sj bo.

🤣🤣🤣

pa še ti njenga partnerja začni praskati…🤣🤣🤣

Pri tej starosti … hehe … malo otročje, ampak prisrčno.  Če imata vidva funkcionalen odnos in zadovoljiv seks, potem ne vem, zakaj bi te motila ta sicer nenavadna, ampak nikomr škodljiva naklonjenost njiju dveh. Zgleda, da te to obenem vznemirja in ti je ‘čudno’. Čudno je še vse kaj drugega … če je to edina ‘cudna’ stvar med vama, jaz iz tega ne bi delala slona. Ampak zgleda, da te še kaj drugega moti, ne tako vidnega. Mogoče je tisto nevidno bolj važno od tega očitnega, pa o tem ne pišeš, ker je še tebi samemu ‘nevidno’.

In v cem je problem. Bos pac moral za obe poskrbet

Mogoče imata garje?

Nekaj ti sporočata, če uganeš kaj, ti ne bo žal 😉

htrj, 13.04.2023 ob 10:07

Tudi me s prijateljicami smo to delela. Tudi v šolah se punce “čohajo” po hrbtu.

Se spomnim takih še iz srednje šole. Kaj bolj debilnega je težko najti kot to.

New Report

Close