moja sanjska poroka
Za svojo poroko si želim nekaj malega. V majhni cerkvici (čeprav to bo splavalo po vodi, ker moj partner ni veren in si raje zabije cvek v koleno kot, da ga spravim tja). lepa bela obleka, moja sestra za pričo, zunaj pa nekaj miz in najbolši prijatelji ter družina. Želim si še, da bi po poroki namesto z avtom odšla s kočijo a je to že malo preveč…
moji mamici tudi dosti pomeni, da je takrat z mano, pa da bi imela nujno belo obleko, pa da bi povabla samo folk ki je njej všeč pa da bi šli potem samo na večerjo pa še marsikaj drugega. ampak to meni ni všeč in me sploh ne briga kaj si bo kdo mislil o najini poroki. jaz bi tudi imela civilno nekje daleč na eni plaži sama z dragijem in če se bo moj strinjal jo bova tudi imela. pa če se cela žlahta požre zaradi tega. predolgo sem se obremenjevala s tem kaj kdo misli o tem in onem kar naredim, imam, hočem. in sem enostavno ugotovila, da se ne izplača. samo trpiš za brez veze in nimaš nič od tega. tako da če je tebi nekaj všeč to tudi naredi. ne oziraj se na nikogar. brez veze, ker ti bo kasneje žal