Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu moja temna stran

moja temna stran

NE ŽELIM SI VEČ NOČI…KI SO PRED MANO…..enostavno—- Ne maram. Ampak… čeprav.-….čeprav si me navadila, da jih tako obožujem..te noči….v mojih sanjah……
Vse že meji na norosti….obsedenost s tabo…….saj veš…vsaka noč se pritihotapiš v moje sanje……..ti veš…moraš vedeti…….kot da iščem tvoj vonj v vzglavniku….zavijam se odejo….kašmir…otip tvoje kože……postelja omamno diši po tebi. ….vase srkam tvoj vonj….kot bi si želele pričarati tvojo podobo v zavest…ostajajo samo sanje……sanje v katerih postajaš resnična—–sanje tvojih poljubov …sanje barve tvojih oči… tvojih besed, ki si mi jih izrekla preko dneva…..vse je tako močno..t.ako resnično….želim si in se koncentriram… skoraj čutim tvoje dotike na moji koži….dotik, ki me razvnamejo že s tem, ko si predstavljam, kako bi drseli čisto počasi…nežno po meni…..in tvoj vonj….vonj ki me tako okupira ….moja čutila, da bi zlahka verjel, da si tam nekje, zelo blizu……
In potem….potem mislim na tvoje poljube..tvoje poljube, ki drsijo od vratu navzdol… in potem…. Me nežno ugrizneš točno tam kjer veš, da hočem da me…..vsako nočko….. z mislimi nate zaspim …sanje postajajo najbolj nore sanje…. o tebi…. Sanje, ki me spravljajo ob pamet…..
In ko postane prehudo…..ko se zbudim sredi noč…..začuti moj trepet….hrepenenenje po tebi …tvojem telesu…..pomisli na poljube, ki bi te tako razvnel, da bi se nama zvrtelo v glavi… ..vse so to sanje…mislil ki postajo nevzdržne….čas ko ti želim poslati sms……pa vendar….ne pošljem… z razlogom……ne želim, da misliš, da sem še bolj nor, kot že veš da sem… Priznam…nor sem……. Nor! Nor nate…

In jutri….jutri se bom spetr zbudil…. želja **biti s tabo*** Samo ta…edina želja….kako bi se stisnil k tebi … poljubil tvoje ustnice….Nikoli me ne bo minilo…
Veš…. Sovražim te noči….kako zelo jih sovražim….

A jih hkrati tako zelo ljubim…tako kot tebe..

http://www.youtube.com/watch?v=k46FvzUi8Ts

se ti sploh zavedaš….kako drsijo moji prsti po tvoji duši…kot prsti po tipkah klavirja……

leta letijo - iščem stevardeso

Si slišala Annabel?

..če dovoliš..ime..moral bi napisati ime, nje,ki jo tako zelo sanjaš.
(Pa te je Ondi opozoril..)

In jaz tebe,poet, zamišljam, kako vse svoje strasti, zlivaš na papir,in v note! V resnično pesem,ki bi bila fenomenalna! Tvoja! Lastna! Unikat!
Še enkrat ti izrekam poklon,čeprav mi ga ne vzameš resno! Ampak veliko poezije sem poslušala,res v živo,pomeni dobre in boljše..zato menim, da je tvoja res izvirna in res, res,posebna! Krasna..res,krasna..
Štej mi v trajno dobro to, da sem prepričana,da nimaš konkurence..vsaj tukaj se nihče od moških ne upa..noče..
..in mi je zelo žal,ker nobena Ona..noče dopolniti tvojih sanj..v dvojino..
..vsaj nick-name..J.?; ali x..da ne pride do pomote..
..samo razmišljam v več smeri…:)

Razo je res najboljši slovenski “vroč”pisatelj,dramatik.

ne ne diva. tud ne gre za ptaria case. janša nima s tem nič. :)))

tudi jaz ne. nisem jaz nekdo, ki bi v raziju budil takšne strasti. verjemi ti meni.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

res je Ondi..res je..

Lepo od tebe,ker ti tudi pohvališ, tako si upam še jaz kaj dodati..koliko si še pač..upam..

tudi jaz ne. nisem jaz nekdo, ki bi v raziju budil takšne strasti. verjemi ti meni.[/quote]

..saj ti ne oporekam,kar praviš, japkica!

Gre za to, da nobena (poleg tebe,Hvala ti!!) ne odgovori na takšne prekrasne misli..tudi jaz ne burim takšno strast,mogoče več njih..(sodeč po postih!)..tako, da..že itak sem,pisala…spontano..
..brez zamere, japki..upam, da si me razumela..če pa ti odgovoriš, obljubim da jaz tudi..:)))))))) (saj vendar vemo, da sem najmanj časa na forumu..)

zapeljivi..mladi dami…..

res škoda….

To se strinjam da sta… Ena bolj kot druga!

Sam…zakaj pa skoda?

kej pa ti hodiš?

just cruisin…

Jaz sem tu! Sej vidis da me imajo eni poln kufer tu gor…

Pa ti? Tebe je bolj malo zadnje case?

men se ne zdi….da te ravno ne obožujejo….)))))lih mal berrem..akko deklice očaraš…khmmmm

maš prav…bom moral več bit gor…tukile…..

mislis stari da res?

Da me obozujejo?

na mojo žalost…..ja..mislim….

…če te nekaj res zanima, je najboljš da vprašaš 🙂
pa kar bo, pa bo. A ne?

**************************************************************** Tja, kamor je vredno iti, ne vodi nobena bližnjica.

[/quote]

Ja, direktnost…

Pa ti Evica, se strinjas z razotom?

tudi jaz ne. nisem jaz nekdo, ki bi v raziju budil takšne strasti. verjemi ti meni.[/quote]

..saj ti ne oporekam,kar praviš, japkica!

Gre za to, da nobena (poleg tebe,Hvala ti!!) ne odgovori na takšne prekrasne misli..tudi jaz ne burim takšno strast,mogoče več njih..(sodeč po postih!)..tako, da..že itak sem,pisala…spontano..
..brez zamere, japki..upam, da si me razumela..če pa ti odgovoriš, obljubim da jaz tudi..:)))))))) (saj vendar vemo, da sem najmanj časa na forumu..)[/quote]

diva … ni panike 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mislil v tem kontekstu…))))

stari, povej mi….

A evica ni pupa?

Al je ne das?

naka……..tud jaz znam biti sebičen..))))

…boš eno po riti fasal od mene..haha..

…no to ravno ne…bi te pa zgrabla za rit in privila k sebi…

mmm…ustnice prislonila k tvojim…še bolj stisnila tvoji ritnici…

poljub postaja vse bolj strasten….hmmmm..

dražim….zaj jih bom pa jaz po riti dobla haha

materstomater…

zaj pa še ti…lolita…..zakaj?

smrk

…saj veš…beni je pač beni…

pa ti…in tvoj zakaj?…hmmmm…

provuciraš kajne…bi rad da napišem kaj..kar že dolgo..

morda predolgo nisem…oz.tukaj nikoli….

Prosim,Lollita, napiši ti kaj..na vsaj zadnji post..”Njegova temna stran”..
..tako kliče po (tvojem) odgovoru….:)))))))

…..ma ja…vem…..

…a vseeno ne bom odgovorila na njegov post…

…če bom…bom pisala zase…in on to dobro ve….

New Report

Close