Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moja vizija poslovno svetovanje – se je kdo prijavil?

Moja vizija poslovno svetovanje – se je kdo prijavil?

18. januarja 2007 je bil na internetu objavljen oglas za nepremičninskega posrednika, ki ga je objavilo kadrovsko podjetje oz. agencija Moja vizija, poslovno svetovanje.

na oglas sem se prijavila, ker ni bilo nobenega odziva, sem gospo večkrat klicala, vsakič nek izgovor: da se ji je nekaj zavleklo in me pokliče drug teden, potem čez 10 dni spet kličem, pa reče, da se mora direktor z nekom še nekaj zmenit,…Zdaj je spet že ene 10 dni, kar sem jo nazadnje klicala.

Res ne bi rada izpadla, pa me zanima, ali se je še kdo prijavil in če kaj veste, kaj se dogaja. Gre za potegavščino?

Si res želiš delati v podjetju, ki potebuje skoraj mesec dni, da te obvesti oz. da se zmenijo med sabo?

prste vstran od takšnih delodajalcev. me spominja na tist k sem se sama prijavila na Orion, ko afera še ni izbruhnila. še dober, da nisem prej šla tja

ja saj tudi sama tako razmišljam, ampak saj delo ni v tej agenciji, ki je objavila oglas. Gre za kadrovsko agencijo, ki opravlja postopek izbire za neko podjetje. po mojem je nateg. ženska je šele začela s tem poslom, pa je hotela malo sprobat po mojem. Je pa grdo.

Če iščeš službo, se lahko kar pripraviš na razne packarije in svinjarije.

New Report

Close