Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moja zadržanost

Moja zadržanost

Pozdravljeni!

Mislim, da imam problem pri spoznavanju ljudi. Ker sem že od nekdaj nekoliko zadržana se verjetno zdim mnogim preveč hladna , torej ne zainteresirana. Rada bi koga spoznala, vendar me ta moja zadržanost utruja. Dovolj mi je samskosti, ko vidim pare v mestu. Takrat dobim občutek, da sem samo še jaz ostala. Družbo sicer imam, vendar se dobimo bolj poredko zaradi služb. Ven hodim, kolikor mi dopušča prosti čas, vendar že počasi mi to gre na živce. Moram priznati, da mi je nerodno priznati, da sem že dolgo samska. Zanima me, kako ste ostali, kaj premagali to svojo zadržanost, sramežljivost ?

mogoče najdeva kako skupno idejo,lahko se sprostiš brez zadrškov se dobiva na kako kavo.če želiš…

Preprosto tako, da si nehaš stalno v glavi premlevati, kako si zadržana!! Punca, začni si govoriti, da si izjemno zanimiva in komunikativna oseba! Začni si govoriti, da z lahkoto navežeš stike in imaš dobre pogovoree!! Verjemi mi punca… Pred mnogimi leti sem imela podobno težavico, pa sem začela z pozitivnimi afirmacijami. Zmorem vse, kar hočem!!!

Nočem bit nesramen, ampak pomoje ni tvoj problem samo sramežljivost/zadržanost. Privlačnim bejbam ponavadi ne zmanjka družbe, tiha, komunikativna, kakršnakoli že, dokler si vizualno privlačna, se bodo tipi grebli zate.

Misliš, da bo v odnosu z moškim kaj drugače? Morda ti je namenjeno, da ostaneš tako kot furaš do sedaj, torej samska kot spider, frutolino, matkic, matjazko…poglej kolk vas je:)).

Pa ti, pa Marko, pa Matjažko,…veliko nas je, res je.

Kaj bi me rad stlačil v svoj koš…ne se tolk očitno trudit.

Saj pravim, jst se samskega staža ne sramujem. Vi, na drugi strani, se ga 🙂

Vešda. Ti samski stan prekleto dobro poznaš, zato si ga že sprejel kot žalostno dejstvo.

You wish. Mene ne boste vidl takih tem odpirat 😉

Ne bit tak skromna, vsem nam je jasno v kateri kasti si. Alone forever and ever.

za takšne zadržane z malo časa so agencije za parčkanje.
Menda uspešno parčkajo

Ti maš probleme tudi s samozavestjo in ti so bolj pomembni od samskosti

Včasih s ekakšnemu tipu tudi nasmehni. za začetek.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tudi jaz sem bila bolj zadržane sorte. Prijavila sem se na nekaj klepetalnic, forumov in portalov. Začela sem klepetati, res je malo dlje trajalo, ampak sem se z dostimi dobila na kavi in pilila filing za spoznavanje ljudi. Enkrat boljše, drugič slabše. Vrnila se je samozavest, zdaj nimam več težav s spoznavanjem ljudi. Trajalo pa je cca 4 mesece. Je pa res, da sem vedno bila družabna ženska, le prvega stika oz. kontakta nekako nisem znala vzpostaviti. Srečno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close