Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MOJA ZAHVALA, VOŠČILO IN OPRAVIČILO

MOJA ZAHVALA, VOŠČILO IN OPRAVIČILO

Spoštovane / -i gospe, gospodje, obiskovalke / -ci foruma.

Na zadnji dan leta se spodobi, da se zahvalimo za vse tisto, kar smo v minulem letu prejeli. Kmalu bo leto dni, odkar sem Vas našla in zdi se mi, da sem našla zaklad, zato vsem in vsakemu posebej podarjem svojo pesem v zahvalo za vse podarjene zaklade!

PODARJENI ZAKLADI

So stvari, ki dobimo jih šele,
ko naša duša za druge se odpre.

Le če daješ,
tudi prejmeš
in imaš
te zaklade
ki jih že poznaš.

To je ljubezen, je svoboda,
to je mir, prijateljstvo,
to je sreča večna,
to je duša srečna.

Po teh zakladih
hrepenimo vsi zelo,
a dobimo jih samo,
če jih podarjamo.

Vida T. V. – Vidka
(30. 12. 1997)

Posebej bi se rada zahvalila nekaterim prijateljicam, ki sem jih spoznala tu:

Dreja – hvala Ti, da si, hvala za vse poslane CD-je, darilca, e maile… hvala za PRIJATELJSTVO!!!

Solzica – danes sem od tebe prejela krasno darilo – najlepša hvala! Naj ti bo moja iskrena hvaležnost znak, da se dobrota izplača. Zlata si!

Medvedek PU – hvala ti za vse tvoje prispevke, ki so mi polnili dušo skozi leto, hvala za dopisovanje, hvala za zlate iskrice, ki nam / mi jih podarjaš!

Missy* – hvala za nesebično pomoč, ko sem jo rabila, za poslano pošto, za prijaznost in pripravljenost pomagati!

punčka* – hvala za poslano pošto, nasvete, prijaznost, hvala za vse!

Skr bna – hvala za vse nasvete, pesmice, anekdote…, ki so mi polepšale trenutke prostega časa!

babi – hvala za občutek, da imam na Primorskem ‘svojo’ prijazno babi, ki bere in piše, kuha in peče… Zlata si!

učiteljica RP – ne vem, kakšen nick sedaj uporabljaš – hvala za vse usluge, prijaznost! Ne bom pozabila!

moi – mesto na dnu ne pomeni, da sem pozabila nate – rada te imam in se ti za vse zahvaljujem – ostani biser svojim dragim – zame si že!!!

bi bi – tudi tebi iskrena hvala za vse! Saj veš – besed je premalo za vse, kar bi človek rad povedal!

Kristjana – zlata duša si in vesela sem, da sem te spoznala – tu, na forumu in preko e-mailov. Naj se ti uresničijo sanje!

Špelin@ – mislim nate in držim pesti, da bi bilo leto 2005 bolj srečno od iztekajočega. Hvala za vse!

majav – zadnje dneve leta nama ni dano klepetati po MSN-ju, a je že prav tako. Hvala za vse debate, pomoč… Upam, da nam bo uspelo v l. 2005 spiti tudi skupno kavo.

Prav gotovo nisem omenila vseh zlatih duš, ki sem jim dolžna zahvalo! Vsem torej HVALA – iz srca.

Verjetno pa sem v tem letu tudi komu stopila na žulj, ga (nehote) užalila… Vsem se iskreno opravičujem!

Nazadnje pa še iskreno voščilo – lepo praznujte in vso srečo v novem letu! Hvala Vam, da ste!!!

Vidka

Draga Vidka!

Majlepsa hvala za podarjeno pesem, za vse tvoje prispevke tu na forumu in lepe zelje.

Prijetno mi je, da ves, da je na obali babica, ki zaupa mladim in se v njihovi druzbi krasno pocuti:)))

Ce bo kdaj naneslo, se oglasi; zelo te bom vesela.

Imej lep vecer v krogu svojih dragih. Srecno! Babi

Vidka, hvala tebi za vse zbrane pesmice.
In vse lepo v letu, ki prihaja, tudi tebi in tvojim!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Draga Vidka!

Hvala za vse!

Srečno, E

Srečna sem, da imamo tako prijeten forum.. Še bolj, ko so na njem nekateri tako zelo prijetni ljudje !

Draga Pitka!

Na mojem zadnjem lanskoletnem postu sva se “srečali”, moje prvo javljanje pa vsekakor sodi na tvoj post.

Hvala za čudovito pesem, hvala za vse otroške pesmice, ki jih pridno kot kakšna mravljica spravljaš na kup, hvala za tiste večerne čveke, ki so mi pomagali med vsem dcembrskim bezljanjem bolj, kot si lahko misliš.

Na kavico pa resno računam! 🙂

Zvečer pa bom na MSNju. Se javim, če boš “gor”.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Pitka
en VELIK HVALA za vse, kar počneš tudi tebi. Vesela sem, da sva se našli.
Dreja

.................................................. http://dreja.moj-album.com/

Pozdravček tudi od mene Pitka … meni je bila predvsem zbirka pesmic prava milina z oči in dušo …

Pu

Pitka, ni za kaj:)

Lepo, da si se nas spomnila.
Tudi tebi in vsem tvojim srečno v novem 2005!

New Report

Close