Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moja žena noče dojiti, ker si noče uničiti prsi

Moja žena noče dojiti, ker si noče uničiti prsi

Novorojenčku ni dala niti mleziva. Ni poskušala dojiti. Bolnišnično osebje jo je poskušalo prisiliti, da bi dojila, kar je mojo ženo samo še bolj razjezilo, tako da je po porodu začela preklinjati medicinske sestre in babice, ker je medicinska sestra poskušala prijeti ženo za prsi in dati otroku bradavico, in takrat je moja žena začela preklinjati medicinsko sestro. Vem, da medicinska sestra tega ne bi smela storiti, zdi se mi neprofesionalno, čeprav je samo poskušala poiskati najboljše interese za novorojenčka.

Dojenček je zdaj star en teden in je prejemal samo mlečno formulo. Pravi, da ne želi dojiti, ker se je psihično in čustveno borila in ker noče imeti izpraznjenih in povešenih prsi. Povedala mi je, da je videla, kako so se prijateljice in družinski člani pritoževali nad izpraznjenimi in povešenimi prsmi po dojenju, zato si ne želi še naprej uničevati telesa. Prav tako je dejala, da se ne počuti prijetno pri dojenju. Povedala mi je, da če se bo dojila, potem bom moral ustvariti prihranke za povečanje prsi in dvig

….in s tako avšo si si omislil otroka. Teslo.

Odgovor na objavo uporabnika
Kdo nima prav?, 04.01.2024 ob 08:45

Novorojenčku ni dala niti mleziva. Ni poskušala dojiti. Bolnišnično osebje jo je poskušalo prisiliti, da bi dojila, kar je mojo ženo samo še bolj razjezilo, tako da je po porodu začela preklinjati medicinske sestre in babice, ker je medicinska sestra poskušala prijeti ženo za prsi in dati otroku bradavico, in takrat je moja žena začela preklinjati medicinsko sestro. Vem, da medicinska sestra tega ne bi smela storiti, zdi se mi neprofesionalno, čeprav je samo poskušala poiskati najboljše interese za novorojenčka.

Dojenček je zdaj star en teden in je prejemal samo mlečno formulo. Pravi, da ne želi dojiti, ker se je psihično in čustveno borila in ker noče imeti izpraznjenih in povešenih prsi. Povedala mi je, da je videla, kako so se prijateljice in družinski člani pritoževali nad izpraznjenimi in povešenimi prsmi po dojenju, zato si ne želi še naprej uničevati telesa. Prav tako je dejala, da se ne počuti prijetno pri dojenju. Povedala mi je, da če se bo dojila, potem bom moral ustvariti prihranke za povečanje prsi in dvig

tudi jaz nisem dojila.

otrok vse normalno, nikoli bolan, do 7 razreda ni prejel nobenega antbiotika.

vse BP, pri 50 imam še zdaj dobre joške.

Mi2 se nisva ujela-zavračal je dojenje.

Ni nujno, da se prsi povesijo.

Ni nujno,  da je zenski dojenje v veselje.

Ni nujno, da je dojencek vec bolan, ce uziva adaptirano mleko.

Pusti jo. Vse bo v redu tudi s pomocjo flaske. Ze sama nosecnost in porod sta velik izziv za zensko telo in psiho.

No zdj, ko se je rešla problema z joški, nj špara za žnable in rit.

ladygaladriel, 04.01.2024 ob 08:46

….in s tako avšo si si omislil otroka. Teslo.

ti verjameš, da je to resen post? da en tip ve, kaj je to mlezivo?

LOL

pač še en post v vrsti, kjer je treba po ženskah pljuvat… neka orto fundo kristjanka ima kink na to na tem forumu

Čebela_adela, 04.01.2024 ob 09:01

ti verjameš, da je to resen post? da en tip ve, kaj je to mlezivo?

LOL

pač še en post v vrsti, kjer je treba po ženskah pljuvat… neka orto fundo kristjanka ima kink na to na tem forumu

Zakaj pa ti misliš, da tipi ne vedo kaj je mlezivo? Marsikater ve.. Vprašaj na kmetih, kaj dobi tele v prvih tednih. Smo pč podobne kravam..haha

Glede na to , da je 90% populacije debilne je verjetnost takšne zgodbe 100%

no tema je kopirana iz Reddita. Da ne bo katera zaradi prepira laktacije zgubila, oz. kakšnemu moškemu joški zrasli:)

Že naslov teme mi je deloval kot zgodbica, ko pa sem prebrala še o mlezivu, je bilo pa jasno. Ja, je problem, če si ženska, pa skušaš pisat kot moški 🙂

A u pizdo ga je pa z veseljem sprejela, ko sta delala otroka? Tisto ima sedaj tudi povešeno in “uničino” po njeno. Aja goni se pa rada, tm pa ni problem 🤭🤭🤭 biser od ženske. Imeti otroka je blagoslov.

Vidiš avtor, v islamski skupnosti teh težav nimajo…

Menjaj babo !

Ženi povej, da prsi spremeni že nosečnost, ker se povečajo, ter postanejo težje. Posledično se lahko povesijo, ni pa nujno. Dojenje tega ne bo spremenilo, “škoda” je že narejena. Torej če noče spremenjenjih dojk, ne bi smela niti zanositi, na dolgi rok pa se ne bi smela starati. Tudi s staranjem se spreminjajo. A to ve?

To sem tudi jaz takoj pomislila. Moj nima pojma kaj je mlezivo, pa sem dojila do 5 meseca.

Drugače pa imam joške iste kot prej. Nič izpraznjene, le malo večje so ostale mogoče za pol številke. Mislim, da so te izpraznjene dojke problem pri ženskah, ki so se res dosti zredile v nosečnosti, drugače gre vse hitro nazaj na svoje mesto.

Bogi revež, kakšno babo si ti dobil!
Hoče imeti lepe prsi ker se še hoče gonit naokoli.
Budale od decev, kje najdete take babe?

Verjetno je tudi rodila s carskim rezom, da ostane spodaj ozka a ne? Če pa ne, pa začni šparat prvo za ta poseg izboljšanja.

Dobro, pač njena izbira, četudi ni ravno smiselna. Preko dojenja gredo iz nje odvečni kilogrami, ki jih je dobila med nosečnostjo. Če je narava tako zamislila zadeve in naredila telo temu primerno, itak da ni pametna pot s formulo.

Ji pa reči, da ji boš plačal popravek prsi, ker strošek tega bo enak ali manjši, kot za umetno mleko….

še enkrat tema je direkt prekopirana iz reddita, pa tudi tam si jo je eden izmislil.

Srečen tisti, katera je sla mimo njegovih vrat…

Se strinjam da to zenska piše. Ampak dojenje ne uniči prsi. Prvo leto po dojenju so slabše, povesene potem pa se hitro uredijo na prvotno stanje .Jaz imam zelo polne, pokončne, enake kot pred nosečnostjo. Pa sem rodila dva, oba dojila.

Hahahahaha, kako za vraga si pristal s tako avšo v zvezi??? Moški pa res vse pogoltnete…

prek kepe ji daj.  klofuto ji pritisni. eno al pa dve vzgojni.   ka je psica pozabila da je mamica. čas se je imela kurbat celi laif.  svinja nemarna.  daj ji vzgojno

New Report

Close