Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MOJCA – Bounty

MOJCA – Bounty

Prosim, prosim, prosim, prosim, a lahko recept?
V naši širši družini gre kokos za med.

Na forumu Prehrana je recept v bazi receptov.

Lp, Maja

Ojla,jaz mislim,da ce bi na forumu prehrana vtipkala bounty,bi ti vrglo ven cel kup. Poizkusi,ce ne bo nic,ti ga lahko tud kasneje natipkam. Pozdravcek

Če potrebujete recept s foruma Prehrana, je tule link:

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Hvala vsem, sem pa tut en čuk, forum Prehrana mi je čisto zlezel iz glave, ne vem, zakaj. Že letim brat in cedit sline!

Pozdravljena!

Lepo, da ti je bil vsec, saj ga pri nas pecemo ze kar nekaj let in mislim, da ga je sestricna napisala na kulinarika.net. Ampak ga bom vseeno napisala:

Testo: 4 rumenjake stepes z 200g sladkorja (vceraj sem dala belega, ampak ponavdi delam z rjavim, ima boljsi okus, ampak ga dam malo manj). Dodam malo kakava, po zelji rum (vceraj ga nisem dala), 1 dcl olja, 1 dcl vode, 200 g moke in 1 pecilni in na koncu iz 4 beljakov. Peces na 170C okoli 15 minut. Biskvit sem se vroc prelila z 2 dcl mocnega kakava.

Krema: 0.5L kisle smetane in 25 dag kokosa ter sladkor po okusu (vceraj pribizno 5 velikih zlic) in malo mleka (da je lepo mazavo, vendar pazi na grudice)

Cokoladna glazura: 200g jedilne in 100g mlecne cokolade, 10-15 dag margarine in 5 velikih zlic hladne vode.

Mase pride kar nekaj, tako da peci v velikem pekacu (lahko nizkem).

Ker sam nisem iskala receptov drugje, bo prav fajn videt in sprobat se kaksno drugo razlicico tega peciva.

Lp, MOJCA

Njami

Ne vem zakaj je bil pri meni nadev tudi po nekja urah v hladilnuku še vedno mehak. Ni se dalo lepo rezati.

POzdravljena!

Mogoce si uprabila prevec mleka ali pa premalo kokosa. Po mojih izkusnjah je nekaj odvisno tudi od smetane – ene so bolj “trde” in “suhe”, medtem kos o druge malo vodene.

Upam, da bo naslednjic bolje, Mojca

New Report

Close