MOJCA FATUR
helena h., 09.03.2025 ob 21:21
Mojca, ki ima z igralcem Klemnom Slakonjo dva sinova: dobro leto dni starega Leva in štiri leta starega Ruja, iz zakona z dramskim režiserjem Lukom Martinom Škofom pa ima hčerko Milo.
Jaz sem danes prvič prebrala, da ima ona še hči in da je trikrat rodila.
Nekje sem brala, da je bila zadnja leta fajn bolna. Kljub temu je rodila dva otroka? Najbrž sem kaj zamešala.
kljub, 09.03.2025 ob 21:36
Nekje sem brala, da je bila zadnja leta fajn bolna. Kljub temu je rodila dva otroka? Najbrž sem kaj zamešala.
Kolk jaz vem, je šele zadnja leta zares zdrava, prej ji je grozila smrt. Ampak otrpke sta imela pred boleznijo.
Gledala sem jo na žalost zgoljna televiziji, pri Zvezdani, leto ali dve, morda celo tri leta nazaj. Obćudujem jo, ker je premagala bolezen na povsem naraven naćin, skoraj čudežno. In Klemen ji je bil v ogromno podporo. Zato občudujem tudi njega. Pa tudi sicer nista nezanimiva osebka v slovenskem medijskem prostoru. Sta kr inteligentno ustvarjalna oba.
Verjetno vasje90% za ekranj, danes še nepočesanih,prb.umitih, prdute in zlorabljate tipkovnico,da serjete po ljudeh,ki niso vaš problem, ravno v izogib lastn problemom. Seveda je pedofilka, če je klemen po vaše še mladoletn. Nenaravna,če je bit brez makeupa umetno, grda, ker so vaše slikaj tu zgled prave lepote. Itd itn. Verjetnk ste fit in vitki. Js sm začela jutro s tek in držim dobro linijo,kljub porodoma. Verjamem, da vi ste pa sploh supee duper sveži in spočiti v smrdljivi pijami.
crazyfrog, 22.03.2025 ob 09:49
Verjetno vasje90% za ekranj, danes še nepočesanih,prb.umitih, prdute in zlorabljate tipkovnico,da serjete po ljudeh,ki niso vaš problem, ravno v izogib lastn problemom. Seveda je pedofilka, če je klemen po vaše še mladoletn. Nenaravna,če je bit brez makeupa umetno, grda, ker so vaše slikaj tu zgled prave lepote. Itd itn. Verjetnk ste fit in vitki. Js sm začela jutro s tek in držim dobro linijo,kljub porodoma. Verjamem, da vi ste pa sploh supee duper sveži in spočiti v smrdljivi pijami.
Slovenščina, ta bi bila potrebna, da sploh kaj napišeš.
Prvi razred, pismenost…pa to.
Mojca Fatur je ženska, ki rabi partnerja, ki se ji pusti, da ga dominira.
še ni narejen, 22.03.2025 ob 11:02
Slovenščina, ta bi bila potrebna, da sploh kaj napišeš.
Prvi razred, pismenost…pa to.
Mojca Fatur je ženska, ki rabi partnerja, ki se ji pusti, da ga dominira.
Bo treba ločit uradn dokument od poldelujočega foruma. Menda si ne serviraš kosila na wc školjki in ne greš spat v kostimu al povsod kompliciraš, da si izpadeš pametno in pomembno. O sebi vam ni nč jasno o neki mojci pa hopa vsa psihoanaliza v sec. Bolniki