Mojca Mavec
Vidi se, da je malenkost popravljena, ampak je verjetno bolj krivo to, da nima otrok, ni bila nikoli poročena (če se ne motim), skoz potuje in uživa življenje – kar ji je tudi služba. Sem čitala, da je tudi brez avta, tako da razen “jet lag-a” verjetno nima v življenju nobenega hujšega stresa. Malo je verjetno tudi genetika. S tako kombinacijo lahko brez dvoma še pri 50ih zgledaš kot najstnica.
Meni je ženska kar carica, dober vzgled za moderno žensko.
Malenkost popravljena, ne se hecat, če je to malenkost.. 10+ let nazaj je bila konkretno stara: https://siol.net/trendi/svet-znanih/mojca-mavec-v-indijskem-duhu-290537#
zame je tukaj luštna , še naravna in mladostna… nikakor pa ne konkretno stara…
zdaj se ji pa poznajo popravila, ampak resnici na ljubo še vseeno krepko manj kot pa nekaterim drugim
ala tanja ribič ali pa ta psihoterapevtka veronika podgoršek – ki je bila tako luštna, pa je iz sebe naredila pravo spako… pa še par takih bi se našlo
anonimno920, 24.10.2023 ob 12:07
ni čisto naravno tako mladostna… je kar lepo s pomočjo popravkov.
sicer pa ja tudi tako ok izgleda, popravki vsaj se ne izražajo tako zelo močno umetno kot pri nekaterih drugih…
Mislim, da ima nos malo popravljen in ustnice- teh res ne bi bilo treba.
Ne zgleda mlada. Malo bolje poglej. To je TV in filtri. Poglej kakšno Katarino Čas. Se ji zelo pozna.
So pa to ženske brez otrok, a kariero, uživajo penetracijo za rekreacijo. Spermo, vitamine. A ne bi bilo v bistvu žalostno če BI zgeldala povprečno.
Poleg tega je treba razumet. Te ženske so OBRAZ kulta mladosti. Kako neki pa bo? Kdo bo prodajal kremice in tretmaje?