Mojca Mavec
https://www.youtube.com/watch?v=Lahzj-Etcq8
Je to njena sestra?
Mnogo nas je takih, ki jo radi gledamo. Radi gledamo oddaje, ki jih pripravlja, ker so njene oddaje polne energije in destinacij, ki ti ostanejo za vedno v spominu.
Ne vem, če je še kateri novinar sposoben napraviti take oddaje, kot so njene oddaje Čez planke. Toliko neposrednih stikov z ljudmi z vsega sveta. To je res edinstven primer.
To kar dela, dela z izjemnim zanosom, tako, da veliko večino gledalcev kar pritegne.
Nekdo s tako vprašljivim značajem nima na nacionalki kaj delat. Še Vido Žabot so skenslali na Jani, ko so zvedeli za njeno krajo. Tukaj pa nič ne ukrenejo.
[/quote]
Je kraja in je kraja.
Punca se je za copy/paste nekega besedila opravičila. Kaj bi pa ti, ki si bila zaradi tega tako zelo oškodovana, še rada? S čim bi bila zadovoljna?
Oddaje Mojce Mavec imajo visoko gledanost. Že z razlogom.
Je kraja in je kraja.
Punca se je za copy/paste nekega besedila opravičila. Kaj bi pa ti, ki si bila zaradi tega tako zelo oškodovana, še rada? S čim bi bila zadovoljna?
Oddaje Mojce Mavec imajo visoko gledanost. Že z razlogom.
[/quote]
Kititi se s tujim perjem, sploh intelektualnim, pri čemer ga podpišeš za svojega, je kaznivo.
To, da moraš imeti “naše pravo” zaledje, da nekaznovano lahko kradeš, smo doživeli že marsikdaj, intelekzualno lastnino tudi pri skrpucalu Alenke Bratušek in še komu.
No, Vida Žabot si je tudi privoščila tako hudo štorijo.
Mojca Mavec pa nima le teh problemov.
Sploh pa njene izjave na tujih kanalih o genetiki slovenskega moškega.
Ima sama Albanca ali kako?
Sramota za tako “intelektualne in pametne” ženske.
Brez osebne časti.
Kititi se s tujim perjem, sploh intelektualnim, pri čemer ga podpišeš za svojega, je kaznivo.
To, da moraš imeti “naše pravo” zaledje, da nekaznovano lahko kradeš, smo doživeli že marsikdaj, intelekzualno lastnino tudi pri skrpucalu Alenke Bratušek in še komu.
Brez osebne časti.
[/quote]
Ne razburjaj se.Jeza škoduje lepoti.
Sicer si pa ti – brez napak.
Ja saj kažeš svoj intelektualni in duhovni primankljaj. Ni jebozovna, ker je naravNa, ni se namazala z jupolom in se napumpala, kot balon. Je tudi rezgledana in duhovno na višjem nivoju kot ti, zato ne izžareva jebozovnosti. Ni keš pička in plehka. S svojimi lovskimi zgodbicami pri njej ne bi imel šans. Zate so prave neke naivne pravkar s sise odstavljene fralje, ki kažejo svoje sise in noge za nekim šankom v zakajenem kafiću in je pripravljena za 10 eur zadovoljiti takega starca s škrbinami. Vse normalne so pa pobegnile od tvojih lovskih prič in mitov.
Brez osebne časti.
[/quote]
Preveč kokodakaš.
Preveč kokodakaš.
[/quote]
Javne tatice so bile vse javno razkrinkane. Koliko so še pokradle in bile zato še plačane, Alenki smo njeno skrpucalo plačali kar mi, vedo one same.
Samo niso verjele, da se jih bo odkrilo, pač internet.
Tudi naše diplome so javno dostopne in preverljive, brez skrbi.
Do sedaj se za moja dela ni našel kak neavtoriziran avtor.
Pa sploh nisem javna oseba, kar one so!
Torej, kdo je v resnici kokodakala, ko je kradla tuje perje in zanj celo zahtevala plačilo?
Če te moti to, da se imenujejo tatice, si naj sebi pripišejo.
Oprostim krajo žemlje s salamo, intelektualne lastnine pa ne!
Vse, od prve do zadnje, bi komot lahko navedle avtorja in dodale vsaj kaj svojega lastnega.
Nič. Nobena.
Torej, bodo vedno tatice. Kar tudi so. Hohštaplerce.
In v nobeno ne verjamem, da je sama sposobna kaj resnega sproducirati. Upravičen dvom!
Tako dvomim, da Mojca kaj sama skup spravlja.
Se le nauči.
Tudi Avdić ima 12 komadov, ki mu pišejo. Pa vsaj prizna!
Ne razburjaj se.Jeza škoduje lepoti.
Sicer si pa ti – brez napak.
[/quote]
Kaj te moti, da so tatice tatice? Tega se ne bodo nikdar več znebile, je madež, ki se ga ne znebiš in ni vreden izgube dobrega imena.
Ampak nekateri so prepričani, da so več od drugih in da jim je vse dovoljeno brez kazni.
Kazen je pa ta, da si v širši družbi za vedno umazan.
Ti tudi kradeš, da te moti?
Kradem pa ne, če to misliš, mi je pod častjo, še sploh, ko avtorja lahko vsak hip vprašaš za dovoljenje, če želiš uporabiti njegovo gradivo, se ti ne zdi?
Kaj te moti, da so tatice tatice? Tega se ne bodo nikdar več znebile, je madež, ki se ga ne znebiš in ni vreden izgube dobrega imena.
Ampak nekateri so prepričani, da so več od drugih in da jim je vse dovoljeno brez kazni.
Kazen je pa ta, da si v širši družbi za vedno umazan.
Ti tudi kradeš, da te moti?
Kradem pa ne, če to misliš, mi je pod častjo, še sploh, ko avtorja lahko vsak hip vprašaš za dovoljenje, če želiš uporabiti njegovo gradivo, se ti ne zdi?
[/quote]
Nekatere tu imate same ogromno masla na glavi.Nedolžnice!
Samo je treba vpiti in kazati s prstom na druge, zato da se vaši madeži ne vidijo.