Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Mojca Mavec

Mojca Mavec

Sploh ne ;)) Zagrenjena in privoščljiva se mi zdiš ti. 😛
Eden drugega posnemajo, prepisujejo, se učijo, bolj ali manj vsi, še posebej kakšni politiki.
[/quote]

Saj. Zato pa izgubljajo kredibilnost.
Takim ne moreš zaupati svojega glasu.

Kar se teh treh tiče, so imele kar visoko kotizacijo, ki so jo izgubile v hipu, za to gre.
Nič osebnega. Lažnivcev na vsakem koraku v javnosti pa res ne moremo tolerirati, že tako so nam vsiljeni do amena.

Nekatere tu imate same ogromno masla na glavi.Nedolžnice!
Samo je treba vpiti in kazati s prstom na druge, zato da se vaši madeži ne vidijo.
[/quote]

Ja, predvsem smo plačani iz javnih sredstev, sploh za zavajanje javnosti.
Samo za ENO preprogo je šlo iz javne vreče 140.000,00 €, ker smo jo MI ŽELELI! Anede!
Pa svoje bajte smo tudi iz javnega žaklja obnavljali. Itn.

Bi bilo dobro ja, ko bi pri politikih in tajkunih takole skakali do neba in nazaj.
In zakaj ne, vas vprašam?
Ker dlje kot do Lady revije ne pridete.

Vprašaj admina za poste. Tele so samo za intermezzo.

Javne tatice so bile vse javno razkrinkane. Koliko so še pokradle in bile zato še plačane, Alenki smo njeno skrpucalo plačali kar mi, vedo one same.
Samo niso verjele, da se jih bo odkrilo, pač internet.
Tudi naše diplome so javno dostopne in preverljive, brez skrbi.
Do sedaj se za moja dela ni našel kak neavtoriziran avtor.
Pa sploh nisem javna oseba, kar one so!

Torej, kdo je v resnici kokodakala, ko je kradla tuje perje in zanj celo zahtevala plačilo?
Če te moti to, da se imenujejo tatice, si naj sebi pripišejo.
Oprostim krajo žemlje s salamo, intelektualne lastnine pa ne!
Vse, od prve do zadnje, bi komot lahko navedle avtorja in dodale vsaj kaj svojega lastnega.
Nič. Nobena.
Torej, bodo vedno tatice. Kar tudi so. Hohštaplerce.
In v nobeno ne verjamem, da je sama sposobna kaj resnega sproducirati. Upravičen dvom!
Tako dvomim, da Mojca kaj sama skup spravlja.
Se le nauči.

Tudi Avdić ima 12 komadov, ki mu pišejo. Pa vsaj prizna!
[/quote]

Zelo dobro napisano in se popolnoma strinjam.

Zelo dobro napisano in se popolnoma strinjam.
[/quote]
Pupike, ki odkrito in prikrito kradejo v vsaki službi, intelektualni material in si ga prisvajajo, sploh tam, kjer drugemu naložijo svoje delo in tam, kjer se izognejo vsem piz darijam, ki jih napravijo, okrivljeni so pa tisti, ki še namesto njih delajo, so pa sploh problem zase.
In teh je več, kot preveč.
In nikoli se ne bodo oglasile, da so one krive.

Tako, da nas ta hohštapleraj spremlja dnevno na vsakem koraku.
In kot po pravilu, se jim dolgo, predolgo, ne zgodi prav nič.
Torej, se to dela z namenom!

Kaj pa je moja sestrična rekla o genetiki slovenskih mož?

Poišči na monu, saj si v službi!

Mojca je edina gledljiva oseba na slovenskih tv kanalih. Druge je izredno tezko poslusat, ne vem, kaj so naredili z jezika v eni sami generaciji.

Meni je super, lepo govori, se vidi da ima nekaj v glavi, lusna in vedno dobro oblečena. Za razliko od drugih kičastih, nerazgledanih in kričaviv bab na rtvslo oz. vsaj v tej jutranji oddaji.

Sto ljudi, sto čudi.

Meni absolutno ni všeč. Je ne gledam, je ne poslušam in se čudim, da je lahko komu minimalno všeč. Ampak saj pravim, enim je tudi Mirela lepotica in fajn ženska.

Zanimive oddaje ima, dobro jih vodi in če ji je enkrat spodrsnilo, ji 99x ni. Ampak to ne šteje.
Največkrat pljuvajo nezadovoljni, zavistni, neuresničeni osebki…

S tem bi se kar strinjala. Lepo govori, se ne dere, je fejst, okusno oblečena…..Odkar ni več Katje v jutranjem programu, je ena od redkih, ki so prijetne v vseh pogledih.

Če bolj natančno pogledaš, ima vrvico. Mogoče veš zakaj?

Kdor krade enkrat, to ni prvič in zadnjič. Enkrat so jo dobili, velikokrat pa ne.

Kraja intelektualne lastnine je tudi kraja. Dajte malo brat. Za začetek Mazzinija.

Sto ljudi, sto čudi.

Meni absolutno ni všeč. Je ne gledam, je ne poslušam in se čudim, da je lahko komu minimalno všeč. Ampak saj pravim, enim je tudi Mirela lepotica in fajn ženska.
[/quote]

a pol je teb mirela všeč?

a pol je teb mirela všeč?
[/quote]

Kako brati nekomu, ki ima težave s funkcionalno pismenostjo?

Tega prizora se pa spomnim.
Ampak jaz sem videla drugače: “gospa” ni bila niti malo prijazna, ampak že kar glasno paranoična v smislu: dejte že nehat nastopat s svojo osladnostjo ipd. Se mi je pa Mojca zdela prijazna, ker ji je mirno odgovorila: Dajte no, gospa, a ni škoda, da se s tem ukvarjamo? Raje se dajmo z oddajo.

Mene pa zanima, kdo ji daje podporo (in zakaj) na RTVSLO, da ji takole fajn že leta plačujejo potovanja po svetu, spotoma pa še kakšno oddajo naredi. Ki bi jo spravil skupaj vsak, ki se spravi sam od doma za par 100 km.
Sicer pa, glede na to, da imajo denar za razne butaste nadaljevanke pa emo pa še kar nekaj nepotrebnih zadev, me to niti tako zelo ne čudi.

Ja saj kažeš svoj intelektualni in duhovni primankljaj. Ni jebozovna, ker je naravNa, ni se namazala z jupolom in se napumpala, kot balon. Je tudi rezgledana in duhovno na višjem nivoju kot ti, zato ne izžareva jebozovnosti. Ni keš pička in plehka. S svojimi lovskimi zgodbicami pri njej ne bi imel šans. Zate so prave neke naivne pravkar s sise odstavljene fralje, ki kažejo svoje sise in noge za nekim šankom v zakajenem kafiću in je pripravljena za 10 eur zadovoljiti takega starca s škrbinami. Vse normalne so pa pobegnile od tvojih lovskih prič in mitov.
[/quote]

čisto naravna vseeno ni, nos ima popravljen.

Ja saj kažeš svoj intelektualni in duhovni primankljaj. Ni jebozovna, ker je naravNa, ni se namazala z jupolom in se napumpala, kot balon. Je tudi rezgledana in duhovno na višjem nivoju kot ti, zato ne izžareva jebozovnosti. Ni keš pička in plehka. S svojimi lovskimi zgodbicami pri njej ne bi imel šans. Zate so prave neke naivne pravkar s sise odstavljene fralje, ki kažejo svoje sise in noge za nekim šankom v zakajenem kafiću in je pripravljena za 10 eur zadovoljiti takega starca s škrbinami. Vse normalne so pa pobegnile od tvojih lovskih prič in mitov.
[/quote]

Ni plehka?

Vpiši mijca mavec henry cole. Ali pa Henry Cole Travel channel, Mojca Mavec, na YT.
Ali pa Delo, opazili smo, 2015.

Mene pa samo zanima, ali na RTV nič ne berejo tega foruma?! Tak človek enostavno ni za nacionalno televizijo. Mogoče za neko lokalno, kjer nima vpliva.

sicer pa ta ženska ve veliko tujih jezikov, prepotovala je kar nekaj sveta, je prav prijetno, ko je na tv, ima veliko lepih manir in tudi znanja

Ni plehka?

Vpiši mijca mavec henry cole. Ali pa Henry Cole Travel channel, Mojca Mavec, na YT.
Ali pa Delo, opazili smo, 2015.
[/quote]
Pa saj ima prav. da so Slovenceljni kot popay pijandurine z vampi in lovskimi zgodbicami.
.

men je Mojca cisto vsec. Inteligentna.

New Report

Close