Mojca Mavec
Pa saj ima prav. da so Slovenceljni kot popay pijandurine z vampi in lovskimi zgodbicami.
.
[/quote]
No, Henry Cole jo je kar na ljubljanski tržnici, na licu mesta, takoj zatrl z ravno nasprotnim argumentom!
Naravnost v kamero, ki je njen napuh ponesla širom sveta.
Takole se je Mojca blamirala pred vsem svetom na Travel Channel!
Ne na rtv! Sama sebe in javno, ter prostovoljno. Bistro, kajne!
No, Henry Cole jo je kar na ljubljanski tržnici, na licu mesta, takoj zatrl z ravno nasprotnim argumentom!
[/quote]
Pa saj je rekla v starejših letih. Je pa tudi sama ko ena dila. Ne bo se guzila z mulci. haha
[/quote]
Seveda se je blamirala, ker ji enostavno ne potegne. Ni bistra. Tale ji je dobro nastavil ogledalo.
ej, ej,… umirte se vi s Popay-om…, če ženski rečeš, da ni jebozovna, ni to nobena žalitev, za ene je celo kompliment….., večina žansk se tudi tega sama zaveda. Ona, čist preprosto v preveč resnih oddajah nastopa, da ji bi to človek rekel. Kdor je pa javna osebnost more pa pričakovat vse živo na svoj račun.
Večina vas ne šteka življenja, ki se kar nakj zaletavate nekam….. Vse jeboozovne ženske so v teh letih preprosto matere, razen tistih, ki imajo zdravstvene težave, ker se ne morejo upreti moškemu vztrajnemu osvajanju, zato, ker si jih moški preprosto tako želijo zarad njihove lepote in jim stalno dihajo za ovratnik.
Tiste ženske, ki se v teh letih ubranijo teh napadov s strani moških, se niti ne trudijo bit jebozovne, to je njim v bistvu breme in recimo, da je Mojca ena takšna punca, ki je drugač čist ok. ženska, ni pa nek presežek lepote. Vsi gledamo televizjo in vsi jo tud predvidevam plačamo, ker jo plačamo imamo pa tud pravico kaj reči o teh, ki jih gledamo, to je demokracija, jebat ga…., ki kot vidimo sploh ni tako pozitivna stvar, kot so si nekateri mislili, da je…, jst vidm pač prvo nekoga po fizičnem izgledu, posebej žensko, o njeni strokovnosti se ne poglabljam kej dost..
Evo, recimo, jst sem tud javna osebnost tukaj očitno, če ima en zadet anonimnež toliko dela z mano, ker on ve, da sem pijanček z 20 centov dolgo curo, ki stalno visi v zakajenem bifeju, hehe…., kaj čes, cena slave, pozitivne al negativne, pač njegova stvar, hehe.
Mislim, da ima ženska dost kilometrine za sabo in jo slabi komentarji o njej ne prizadenejo in prav je tako, če ujamem kakšno zanimivo oddajo od nje, si jo z veseljem ogledam, ni panike,
Že spet nekaj nakladaš naravna ženska več ali manj zgleda kot Mojca Mavec. Kaj je za tebe lepotica? Neka izumetničena klada kot tale spakurina?:
Ti boš nekomu o življenju, medtem ko samo šljokaš in fantaziraš o izumetničenih plastičarkah. Normalna skulirana ženska kot je recimo Mojca Mavec pa te ne zanima. Imaš možgane kot na nivoju najstnika.
Hahahahaha! Outsourcing!
Mene bi na njenem mestu pobralo od sramu. Jbg… očitno ima konkreten ego in nerealno velik občutek večvrednosti.
Morda še ni videla Jurija Bradača ali morda Sama Jeranka pa Jureta Daiča ali pa Jureta Koširja…
Hm… morda pa sama ne seže tako visoko… 😉
[/quote]
Jurij Bradač? Resno? Jure Daič – resno? Jure Košir – resno?
David Urankar stil ja, ne pa tole tvoje gornje predlagano….
Že spet nekaj nakladaš naravna ženska več ali manj zgleda kot Mojca Mavec. Kaj je za tebe lepotica? Neka izumetničena klada kot tale spakurina?:
Ti boš nekomu o življenju, medtem ko samo šljokaš in fantaziraš o izumetničenih plastičarkah. Normalna skulirana ženska kot je recimo Mojca Mavec pa te ne zanima. Imaš možgane kot na nivoju najstnika.
[/quote]
dej ti men povej, zakaj so pol že od pamtiveka razna takmovanja za miss, vasi, mest, držav in sveta….., te umetren jebe, a la kardišin in m(i)arela noben normalen moški ne jemlje resno, pred takšno se pa stopi, recimo…..
https://www.google.si/search?q=katherine+heigl&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi7tPmjsZbYAhXDKVAKHWksAb0Q_AUICigB&biw=1424&bih=740#imgrc=75Ho4IpuT0TDWM:
dej ti men povej, zakaj so pol že od pamtiveka razna takmovanja za miss, vasi, mest, držav in sveta….., te umetren jebe, a la kardišin in m(i)arela noben normalen moški ne jemlje resno, pred takšno se pa stopi, recimo…..
https://www.google.si/search?q=katherine+heigl&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi7tPmjsZbYAhXDKVAKHWksAb0Q_AUICigB&biw=1424&bih=740#imgrc=75Ho4IpuT0TDWM:
[/quote]
In kva naj bi bilo na njej jebozovnega, kar ni na Mojci Mavec? Ma vse babe so pod fasado več ali manj iste. Tekmovanja za Miss so ena glupost.
Odrasti že tele.
Tudi jaz upam, da berejo tole in ukrepajo ter zaposlijo eno pošteno, luštno in inteligentno punco. Takole frčafelo kot je Mojca pa naj odpustijo. Bi bil že čas. Že zdavnaj.
[/quote]
Dej no – pust v tej temi moj nick pr mir 🙂
V glavnem, upam, da na RTVju to kdo bere in so lahko zadovoljni, da imajo tako fejst voditeljico.
Še nikoli nisem naletela na tako perfekten način prikazovanja potovanj in dežel po svetu. Saj so tudi drugi, ki vodijo oddaje in pripravljajo take oddaje kot na primer Travell Chanel.
Ampak te oddaje Čez planke so res nekaj izvrstnega. V vsem. V načinu snemanja, v stiku z ljudmi, v prikazovanju lepot.
Super, super, ne morem napisati toliko presežnikov, kot si jeih te oddaje zaslužijo.
In kva naj bi bilo na njej jebozovnega, kar ni na Mojci Mavec? Ma vse babe so pod fasado več ali manj iste. Tekmovanja za Miss so ena glupost.
Odrasti že tele.
[/quote]
ehh, krele, vidš poanto, mojca m. je taka naličena, kot si ti to nalimal/a, ko je iz pojstle vstala. Heh, ti boš mene učil/a o ženski lepoti…..https://www.google.si/search?q=sne%C5%BEana+rodi%C4%8D&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiCwuv-0ZbYAhWPh7QKHdNAB8sQ_AUICigB&biw=1424&bih=740#imgrc=qT0S7AexxWd4BM:
ehh, krele, vidš poanto, mojca m. je taka naličena, kot si ti to nalimal/a, ko je iz pojstle vstala. Heh, ti boš mene učil/a o ženski lepoti…..https://www.google.si/search?q=sne%C5%BEana+rodi%C4%8D&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiCwuv-0ZbYAhWPh7QKHdNAB8sQ_AUICigB&biw=1424&bih=740#imgrc=qT0S7AexxWd4BM:
[/quote]
In ta mozaca naj bi bila visek zenske lepote in jebozovnosti? Saj sem vedel da se globoko v tebi skriva en majhen peder. Je pa dejstvo da Mojca Mavec brez licil izgleda bolje od marsikatere takoimenovane seks bombe brez fasade.
[/quote]
Mah men je Mojka vseen bolj všeč:-))) Jebozovnost gor al dol…
In ta mozaca naj bi bila visek zenske lepote in jebozovnosti? Saj sem vedel da se globoko v tebi skriva en majhen peder. Je pa dejstvo da Mojca Mavec brez licil izgleda bolje od marsikatere takoimenovane seks bombe brez fasade.
[/quote]
hehe, možača…., najboljši vic dons slišan v sloveniji……, še japonci, ko bodo to prevedli, bodo dol padli od smeha…., vajnc.., dons se mi več ne, da spodjebavat…….
hehe, možača…., najboljši vic dons slišan v sloveniji……, še japonci, ko bodo to prevedli, bodo dol padli od smeha…., vajnc.., dons se mi več ne, da spodjebavat…….
[/quote]
Pa na Ivano Spanovic se ti tud dviga pa na Ljubo Pantovic, Jolando Ceplak. Kaj pa je ce ni mozaca. Zenski transformer s six packi. Saj je v redu ce imas rad moske. Zenstvena Mojca Mavec pa je prevec zenstvena ocitno.