Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Mojca Mavec

Mojca Mavec

Oddaje Mojce Mavec so poslastica.
Kamorkoli potrka kot novinarka ima odprta vrata. Njeni izbrani gostje v samih oddajah so izjemni.
Mi je pa ostala v spominu prigoda seveda posneta, kako je v Dubaju sharmirala s šejkom, pravzaprav kar onadva- sheika z njo, kjer se je vračala iz konjskih dirk in ko je povedala, da je s slovenske tv sta odbrzela v neznano :))) res smešen posnet prizor.

pa lej, nč ne rečem, punca je čist v redu ampak nima tistga nekaj v seb, šmeka, zarad katerga se bi ozrl za njo, ko gre mimo tebe….
[/quote]
No, nekatere so pač za luštno debato, medtem, ko ti solato prodajajo…;-)

No, ocitno je MM zaktivirala svoja dva fena.

Dejstvo ostaja. MM ni ne za gledat, ne za poslusat. Pa se njen karakter je pokvarjen.

Pa na Ivano Spanovic se ti tud dviga pa na Ljubo Pantovic, Jolando Ceplak. Kaj pa je ce ni mozaca. Zenski transformer s six packi. Saj je v redu ce imas rad moske. Zenstvena Mojca Mavec pa je prevec zenstvena ocitno.
[/quote]

Oh, ti boga Mojca, saj še spati ne boš mogla od hude ženstvenosti!
Te se pa ne da ukrasti, škoda, ane.

Oh, ti boga Mojca, saj še spati ne boš mogla od hude ženstvenosti!
Te se pa ne da ukrasti, škoda, ane.
[/quote]
Ah seveda, sem boljša kot Snježana Rodić in tudi tebe. Samo če bi imela malo zizik bi bilo še bolje.

Moja sestrična ima še manjše kot jaz sama. Smrk.

Ok, tebi ni za gledat in ne za poslušat.
Meni je pa super (pa je ne poznam osebno).
Kaj pa zdaj?

Ok, tebi ni za gledat in ne za poslušat.
Meni je pa super (pa je ne poznam osebno).
Kaj pa zdaj?
[/quote]

Ne ravno osebno, a sva že parkrat govorili.
In tako in na TV je meni o.k. Oddaje Čez planke so super.

Ne ravno osebno, a sva že parkrat govorili.
In tako in na TV je meni o.k. Oddaje Čez planke so super.
[/quote]

Pa je ne poznam osebno.Tudi meni je ok.

Pa na Ivano Spanovic se ti tud dviga pa na Ljubo Pantovic, Jolando Ceplak. Kaj pa je ce ni mozaca. Zenski transformer s six packi. Saj je v redu ce imas rad moske. Zenstvena Mojca Mavec pa je prevec zenstvena ocitno.
[/quote]

niti ne, očitni six packi na ženski so mi odbijajoči, če te že zanima, na kaj se mi dviga, ajde…, recimo, ko te tako naštelana ženska (kot ta na sliki) dobesedno hipnotizera s takim pogledom, istočasno pa pokaže, kaj vse boš dobil v roke, če se boš prijel tistega kar ona pričakuje od mene kot možakarja….,moški me zanimajo edino kot kolegi, če pa tebe, pa tvoja stvar, živimo v demokraciji, zdej pa res, aleluja s to temo, hehe…

https://www.google.si/search?q=lepe+%C5%BEenske+noge&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiHlafghJjYAhUBY1AKHRK7ALIQsAQILA&biw=1280&bih=895#imgrc=V1mJuRZLr6FmCM:

Luštna, postavna. Sam taka preveč pridkana mi deluje. Zelo prijazna. Sam glas pa….kot dojenček 🙂

Je srčna, saj vse kar dela, deluje iskreno, všečno in prijazno, prisrčna pa je že sama njena pojava.

niti ne, očitni six packi na ženski so mi odbijajoči, če te že zanima, na kaj se mi dviga, ajde…, recimo, ko te tako naštelana ženska (kot ta na sliki) dobesedno hipnotizera s takim pogledom, istočasno pa pokaže, kaj vse boš dobil v roke, če se boš prijel tistega kar ona pričakuje od mene kot možakarja….,moški me zanimajo edino kot kolegi, če pa tebe, pa tvoja stvar, živimo v demokraciji, zdej pa res, aleluja s to temo, hehe…

https://www.google.si/search?q=lepe+%C5%BEenske+noge&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiHlafghJjYAhUBY1AKHRK7ALIQsAQILA&biw=1280&bih=895#imgrc=V1mJuRZLr6FmCM:
[/quote]

Saj vidim, da si s tole temo že rekel aleluja in amen, ampak bom vseeno komentirala.
Ne vem, zakaj ene tako moti, da nekomu ena ženska pač ni… Se spomnim, da je bila že nekaj časa nazaj tema o Jerneju iz Čukov; nekaterim wow, nekateri pa so ga primerjali z romom. Pa če to nekaj več imenujemo jebozovnost, seksapil, x factor ali pa kaj tretjega…
Imam npr. kolegico, čisto povprečnega videza, brez oblin, sicer pa fajn punca in prijazna, nikakor spogledljiva, ampak ta meša moške, da ne bi verjela, če ne bi videla…Očitno ima tisto nekaj za nekatere…Lahko pa je kakšna super lepotica, pa enostavno ne potegne…
Na srečo pa so okusi različni in ga ni človeka, ki bi bil vsem všeč.

Saj vidim, da si s tole temo že rekel aleluja in amen, ampak bom vseeno komentirala.
Ne vem, zakaj ene tako moti, da nekomu ena ženska pač ni… Se spomnim, da je bila že nekaj časa nazaj tema o Jerneju iz Čukov; nekaterim wow, nekateri pa so ga primerjali z romom. Pa če to nekaj več imenujemo jebozovnost, seksapil, x factor ali pa kaj tretjega…
Imam npr. kolegico, čisto povprečnega videza, brez oblin, sicer pa fajn punca in prijazna, nikakor spogledljiva, ampak ta meša moške, da ne bi verjela, če ne bi videla…Očitno ima tisto nekaj za nekatere…Lahko pa je kakšna super lepotica, pa enostavno ne potegne…
Na srečo pa so okusi različni in ga ni človeka, ki bi bil vsem všeč.
[/quote]

Maa, zarad tebe, pa morem svoj moški ponos sesut… sej mi, zreli ljudje to vemo, vsak ima svoj pogled. Jst dosti komentarjev napišem iz kar nekaj zajebancije in valjda ne mislim čist dobesedno, kao, zdej je pa nekdo, o katerem sem kaj napisal res takšen kot sem napisal ,sej vemo kak oje, vsak mora pred svojim pragom pomesti in ne sodi drugim, dokler seb ne sodiš…..
Mnenje o ljudeh je v nekem efektu, ko se virtualno preseliš v realo, recimo med svoje kolege in podebatiraš o neki zadevi z njimi in tako bi jst recimo za m.mavec rekel tako kot sem ,da se mi zdi zategnjena, kot recimo b. žarn, sicer prijazna in čisto ok. ampak tist moški pogled pa enostavno ne gre čez na prvi pogeld, pa sta obe postavne punce ampak ne morem se znebit občutka, da moreta biti obe hladne, ko sta z moškim, to je to….., po tem kar sem videl na teve se pač kot moški ne vidim ob takih ženskah, kar pa ne pomeni, da ne spoštujem njihovega dela, nasprotno, želim jim čim več uspeha v vodenju teh oddaj, ki jih imata ampak jih pač ne gledam glih zarad tega, ker mi s svojo pojavo ne potegenjo kot ženske, tako kot recimo ne R. Pesek, ki je očitno zaljubljena v intervjujih v Jaja-ta in simpatizerka SDS-a recimo. Mi je pa mimo tud Kuljajeva recimo, se mi kar preveč prostaška zdi za žensko itd. in ja, tako to je, sto ljudi sto čudi.
Kdor je pa javna osebnost more pa itak imet trdo kožo, valjda se zaveda, da ne bo vsem simpatičen, aja, lej mi je bila pa ta ženska, ki je bila takrat kao pijana na dnevniku čisto simpatična, deloval mi je čisto natur, preprosto, toplo, človeško, tako, da takšno žensko enostavno moreš imet rad, pa čeprav je neprivlačna po izgledu…
Men ste ene žanske tukej, tako, kot recimo ti, bolj karizmatične in carske kot vse tiste, ki jiih gledam po teve, pa makar bi bile v reali čisto kontra od mojega ženskega idaela, preposto za to, ker se mi po televiiziji ne zdi slika tako realna, kot se mi zdi slika tukej v teh črkah, stavkih, pa čeprav se to mogoče neumno bere amapk ob sč, oz. mon-u je teve čisto pase, hehe…zdej pa res še enkrat, slovo od te teme in upam, da me nobene črke več ne premamijo da še kaj napišem, hehe….

Meni je Mojca frajerka, kapo dol, ve kaj hoče, bravo Mojca!!

p.s.
Še vedno se ukarjate preveč z drugimi in premalo s seboj!
Aja, pa strah vas je drugačnosti.

New Report

Close