Mojcal
Maruša, samo v popravek: “Dekle z bisernim uhanom” (ne “deklica”). Imaš dober okus. 🙂 Parfuma pa še nisem prebrala, čeprav sem na tem forumu o njem že marsikaj prebrala. Vendar me zgodba malo odvrača…
Če že pišem sem… Moje najljubše knjige? Sem že včeraj razmišljala in moram priznati, da bi težko izpostavila eno samo, saj v nekem trenutku rabim nekaj in v drugem nekaj drugega. Tako mi zdaj veliko domišljijskega zadovoljstva ob težavnem umskem delu daje 5. Harry Potter, medtem ko mi ga je pred časom dajala knjiga “Potovanje duše”. Res težko izberem izmed (še vedno) letošnjih knjig. Morda se mi kaj utrne, ko preberem še kak vaš predlog.
No Janja, le predlagaj kaj. tista zgodbica Dekle z bisernim uhanom mi je bila super. me veseli, da najdem koga s podobnim okusom (moja mami edina ki bere okoli mene, pa še to je Holt zakon :-S). Imaš mogoče kak spisek prebranih knjig?
Aja, nazadnje sem prebrala zgodbo o Mengeških graščakih: Krvava svatba. Kar v redu. Si biografijo Plečnika že brala? Madonca, toliko jo promoviram, kot da dobim kako provizijo zanjo, hahaha