Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moje delnice nakazali na napačen račun

moje delnice nakazali na napačen račun

vrednost mojih delnic so nakazali na napačen bančni račun. ni me bilo doma, da bi pravočasno preverila. sem takoj poklicala in mi pravi, da je že prepozno in da ne more nič storit?? čakam 18 let, če bodo kaj narasle in zdaj nakažejo na napačen račun!

ni mi jasno zakaj ne pošiljajo priporočene pošte, in ko osebno dvigneš,prebereš in imaš rok par dni. ne pa navadna pošta-pošta je bila doma, ampak mene ni bilo. (gre za ABANKO)

Prepozno, zakaj?
Halo, to je tvoj denar, in nisi ti kriva, da so se oni zmotli. To ni tvoja napaka! Pokliči in povej, da naj uredijo z banko, nekdo je bil na tvoj račun neupravičeno obogaten in ta denar mora vrnit.

Če so nakazali na napačen račun, ti pa si jim dala pravilne podatke, to ni tvoja skrb.
Ti si upravičena do denarja, kako pa bodo uredili s prejemnikom, pa se te ne tiče in mora banka sama urediti.

Najbrž so ti poslali obvestilo, da prd nakazilom preveriš, ali so podatki, ki jih ima banka, pravilni – v nasprotnem primeru bi jih morala o tem obvestiti – kar pa nisi naredila (ker te pač ni bilo).

Pokliči na banko in uredi zadevo telefonsko/ po mailu /osebno.

Zakaj je sploh prišlo do napake. Če je napako naredila borzna hiša zahtevaj, da to popravijo. Drugače pa predaj zadevo odvetniku in naj on ureja.

New Report

Close