Naslovnica Forum Starševski čvek Moje erotične skrivnosti

Moje erotične skrivnosti

K nam si prišla opravljati prakso. Takoj sva se ujela; v humorju, forah, zajebanciji. Zaradi projekta sva si tudi izmenjala telefonske številke. Vso poezijo, ki sem ti jo napisal v sms-ih je bil moj posrečen poskus približanja tvojemu srcu. Po petkovi službeni obveznosti sem te povabil na kuhano vino v center Ljubljane. Z rahlim zadržkom si sprejela mojo ponudbo. Po vseh izmenjanih sms-ih med službenimi sestanki, pogledih in flirtu sva si končno vzela čas za poglobljen klepet. Na stojnici naju je kmalu zazeblo in povabil sem te na sprehod do Cekinovega gradu, da si ogledava razstavo. Na poti čez Tromostovje srečava znanca (šok / adrenalin nabijal na 100%), ki je kar debelo pogledal skozi svoje pijane oči. Mirno sem te prestavil. Vedel je le, da je moje takratno dekle blondinka, ti pa si ji bila čisto podobna. Ko si potožila, da te zebe v roke, sem ti ponudil svoj topli žep jakne. Vztrajno so se v njem želeli moji prsti preplesti s tvojimi in ti sporočiti, kako všeč si mi (adrenalin na 200%). Končno so se vdali. Tvoj zmeden pogled je bil tako ljubek. Na pol promenade sem se ustavil, te pogledal in ti dal vedeti, da bi te rad poljubil (adrenalin na 300%). Živčno si žvečila žvečilni gumi in me vprašala kaj pa najina partnerja. Odgovoril sem ti, da sva tukaj in sedaj samo midva pomembna. Močno sem te stisnil in najine ustnice so se zlepile. Občutil sem tvoje prsi na sebi in te nežno prijel za rit. Ker se nama je obema narisal nasmešek na obrazu sem s pobudo nadaljeval. Uporabil sem svoj jezik in ti svojega. Vročica kljub vsemu ni premagala mrazu. Ker se nisem zadovoljil s študentsko varianto klopce v Tivoliju, sem ti preprečil odhod domov z obljubo, da te bom jaz zapeljal. V zgornjem nadstropju Opere si me do konca prevzela. Po zaprtju lokala sva se odpeljala. Pred tvojim domom sva se do 5.00 zjutraj poljubljala in dražila tako močno, da sem imel naslednji dan vnete ustnice.

N. hvala ti za najboljšo erotično izkušnjo v mojem življenju. Vesel sem, da imaš sedaj veliko družino. Upam, da se prepoznaš v opisu in tole kdaj prebereš. Če ne, ljubljanski zaliv ni prevelik in upam, da se še kdaj srečava.

 

Oh kako lepo 🙂 Ampak majhna verjetnost, da bo prebrala. Praktično nična.

Fukala torej nista? Samo vnete žnablje??

Uredništvo priporoča

Kdo ima vnete žnablje? Zgornje ali spodnje?

čudovito!

Tebi ni jasno, zakaj ima avto zadnjo klop. Ob francoskem poljubljanju in adranlinu je tudi mucka mokra in polna metuljčkov.

New Report

Close