Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moje izkušnje s samskimi ženskami starimi okrog 30 let

Moje izkušnje s samskimi ženskami starimi okrog 30 let

Vi ste pa kot petelinček na kupu gnoja, ki s mu ga nasrale kravice, ki so v resnici pametnejše od njega. Smell the wisdom 🙂

Boris, ti pa se resnično ne spoznaš na ženske.
Ti dejansko misliš, da boš s pušlcem rož preppričal ker eno žensko, da bo zaradi pušlca šla s tabo na večerjo? Ej, Borise, Borise. Ženska si lahko sama rože kupi pa sama plača večerjo, ji ni treba zato se klanjat nekemu tipu. Na tak način se ne osvaja ženske.
Sploh pa, ko naprej pišeš, ker ženska ne išče oplojevalca, je pa kar ugasla? Jao, jao. S katerega planeta pa si ti?
Veliko športam, potujem, ne visim na telefonu in take fore, ki jih ti pripisuješ ženskam. Samo na kraj pameti mi ne pride iskat oplojevalca. Ne želim otrok in to je to. Pa sem zato ugasla? NIti pod razno. Si pa lahko privoščim, da mi ni treba it na večerjo z nekom, ki mi da pušlc rož. Ker grem raje z nekom drugim v gore ali pa na potovanje ali pa kaj takega. Ja, grem, s svojim denarjem.

Nikoli ni bilo govora o “oplojevalcih”, če ste to potegnili ven, žalost. Preberite si vse skupaj še enkrat, s komentarji vred zaradi mene, pa boste videli.

Moje razmišljanje je legitimno, ker nikoli nisem delal špekulacij na specifičnem nivoju. Čisto možno, da me je kaka od njih zavrnila, ker je pred mesecem nehala s fantom, če je, ne vem. Ker ji ni bila všeč srajca, ki sem jo nosil, itd…., saj je vseeno. Razmišljanje iz izvirnega posta je še vedno legitimno.

Medtem, ko ravno pametnjakarsko pisanje številnih izza tipkovnice, ki so lahko tudi 150km stran, ampak “točno vedo kaj je bilo”, ni legitimno. To so pač osnove logike. Lahko se mi samo zahvalite, ker vam “širim obzorja” in pišem o stvareh na katere sami nikoli ne pomislite. Rekel bi, da je fajn, če so “srečevanja”, virtualna, ali realna, včasih namenja prav temu, ne pa vedno istim glupostim iz dneva v dan.

Pri 30-ih ženske danes pa samske ne gre vkup . Poznam jih precej , ki so kao uradno samske v resnici pa majo vse neke občasne jebače . Tem trem , ki jih omenjaš pač ti nisi zadosti fukiš , da bi te zamenjale z enim od svojih .

In predzadnji post omenja hribe. Ta zadnjo od deklet sem ravno vabil v hribe. Prisežem, na Primorsko. Rože so bile pa samo pri prvi, pri drugih dveh je bil drugačen pristop. Itak sem bil pa zraven izključno samo jaz. Toliko za zanimivost. Kot sem že napisal, na splošni ravni bo pa čas pokazal, če se take stvari bolj in bolj dogajajo. Ampak, če boste cele dneve brali samo forume, tega morda niti ne boste videli, pa tudi če boste imeli to pred nosom.

Brez zamere, ampak za razliko od tebe, nimam časa ne volje klobasati v nedogled po monu. Prebrala sem tvoj uvodni post in še par postov na prvi in par postov na zadnji strani. Vmesnih nisem brala.
AMpak dejstvo je, da o ženskah nimaš pojma. Prvi post pa je točno to, kar se vidi: ženska, ki ne išče oplojevalca, ti označiš za ugaslo. Mislim od kje ti to?
Glej, ni vsaka,ki jo vidiš samska. In v hribe vabiš tisto, ki rada hodi v hribe, ne katero drugo. Tisto z rožami je pa itak adijo. Sploh, ker si silil zraven še večerjo. To je vsaki ženski jasno kaj hoče tip s tem. In večina te bo gladko skenslala.
Jaz bi bila zelo vesela vabila v gore, ampak od prijetnega moškega. Ne takega, ki žensko, ki ne išče fotra svojim otrokom, reče, da je ugasla. Niti pod razno me recimo ne privlačijo tipi, ki visijo cele dneve na portalih in pišejo cele romane, kjer se zgražajo nad ženskami.
Dejstvo je, da , če si slabo osvajal, če nisi zanimiv, še ne pomeni, da je z ženskami kaj narobe.
In sploh delat cel cirkus, ker trem ženskam nisi bil všeč? Pa veš koliko moškim jaz nisem bila všeč pa ne delam štale iz tega. Pač mu nisem všeč, ker mu je katera druga ali pa sploh ni zainteresiran za kako žensko. Ne delat cirkusa iz tega.
Sploh pa, če imaš tak štorast pristop do žensk.

Razmišljanje morda legitimno ampak neproduktivno.
Po tvoji tezi ženske zaradi družbenega dogajanja čustveno ugašajo. Po tezi ene ženske, ki si jo pa pecal, pa morda zaradi družbenih vplivov ni več pravih moških, ki bi bili sposobni normalnega pristopa.
Lahko rečeš, da ženskam nekaj ne štima, lahko pa da je morda res to, da ti nekaj ne delaš prav.
Kje greš od tu naprej? Do kje trmariš, da nisi nič kriv, od kje naprej premišljuješ, da bi nekaj drugače naredil.
Če drži tvoja teza, potem bilokako moraš pomisliti, kako boš tiste odmirajoče možganske celice obudil- z drugimi besedami prideš do tega, da bo treba naredit nekaj drugače. Razen če nočeš narediti nekaj drugače.
Kot je Lepolaska precej zgovorno povedala, takole teoritiziranje pač ni privlačno. Vrgla ti je žogico, pa greš takoj pripravljat velike kanone. Za začetek, če boš kdaj naletel na žensko, ki po delala podobno, bi bilo malo bolj pametno, da ti ne gre toliko za to, da vztrajaš pri svojem, ampak da zaznaš več nivojev komunikacije.
Težko je pomisliti na to, da morda nisi najbolj iskan material na trgu, na vse pretege braniti stališče, da si dober material, te pa naredi še slabši material… there’s nothing more beta than trying to be alpha.

ALi drugače.
V teh vodah nni obstajata prav in narobe, samo to kar je. Seveda so vse ženske lahko malo nore, ampak zakaj bi se sploh trudil, da kakšno dobiš. kaj ti potem preostane? MGTOW?
Druga plat pa je, kaj si pri sebi pripravljen poštimati in ne samo razvijati teorij, zakaj te svet ne sprejema takega, kot si.

“Tisto z rožami je pa itak adijo. Sploh, ker si silil zraven še večerjo. To je vsaki ženski jasno kaj hoče tip s tem.”

Ja? Kaj sem hotel s tem? Daj da slišim od genialke, ki mi na pamet piše. Kaj sem hotel s tem, kaj “vsi” hočemo s tem? Najbrž ti veš bolje od mene in bolje od vseh, ki kaj takega naredimo. Potem pa jaz razvijam “teorije”. To še “teorija” ni, ampak povsem glup predsodek na prvo žogo od ene, ki misli, da “vse ve”.

Ampak take ljudske pizdarije gredo gladko čez. Čim bo pa nekdo skušal kaj bolj poglobljeno argumentirati, to pa seveda ne.

In, če bi kaka ženska rekla, da moški danes ne znamo osvajati, da smo se spremenili, da nismo več taki kot prej, še posebej, če bi znala to malo bolje argumentirati, bi ji VERJEL. Zato, ker vsi skupaj duhamo tega duha časa, ki slabo vpliva tako na moške, kot na ženske. Nikakor pa ne pomeni, da smo “vsi taki”, gre za razmišljanje o nekih generalnih tendencah. To je povsem ne-oplojevalski, ne-biologističen pogled na te zadeve. Ampak to je tako klinčevo težko dojet, da je groza 🙂 Takoj dobim nazaj neka psevdo-evolucijska jajca o oplojevanju, ki so povsem neutemeljena. My fucking bog.

Pizda folk tukaj in nasploh je res usekan. A jaz res pišem tako zapletene zadeve?

Najbolje, da od zdaj naprej nosim kar majice z velikimi črkami NOČEM OTROK in pa NOČEM TE (SAMO) POFUKATI. Hahaha, ene so res usekane.

Se strinjam s tem delom, ženske preveč predvidevajo in razmišljajo in si ustvarjajo neka lastna prepričanja na podlagi zelo malo informacij.

Normalno ti bo vsaka ženska povedala ali pokazala na pamet, iz srca ali iz mednožja ali ji potegneš ali ne. Sploh, če je na prvo žogo, ponavadi še toliko bolj drži – in je dovolj, da te ženska zavrne. In kaj zdaj – bi ti to morala ustrezno argumentirat, da bi sprejel njeno odločitev? Če je samo ena, ki ti kaj takega reče, se ni za sekirat, če jih je v povprečju večina, je pa za razmislit, odvisno od tega seveda, kaj od njih hočeš.

Kaj si mislil in kako je izpadlo, sta dve različni stvari. Saj mačke tudi nisi mislil zadavit, ampak peljat v zavetišče, pa te je vseeno opraskala. Ti mora to dobro argumentirat, da boš pogruntal, da ji ni všeč, če se ji narobe približaš?

Gre za to, da številne dejansko verjamejo, da jih tipi hočejo kar pofukat, vsakič, ko se jim približajo, ne glede na to kako to naredijo.

Ženska, ki ob normalnem vabilu na večerjo takoj pomisli na kej takega, ali pa na delanje otrok, na karkoli drugega kot pa na čist normalno druženje, je pač malo butasta. Tu pa ne morem pomagat.

Če ji pa ni do tega, pa čist v redu, ji pač ni, potem se ne gre.

Zadeve so precej enostavne: problema ne moreš rešit z istim mindset-om, s katerim si ga “ustvaril”. Torej, brez kakršnekoli spremembe ne moreš pričakovati drugačnega rezultata. Je pa res, da je spremeniti nekaj bistveno težje (še bolj z leti) kot pa jambrati, nič narediti in čakati, da se nekaj zgodi samo od sebe. Težko je tudi, če si zgubljen in ne veš, kaj in kako spremeniti, ampak tukaj si dobil kar nekaj uporabnih nasvetov.

Pozabljate, da je vsak človek unikatna osebnost. Težko je govoriti v imenu vseh žensk ali moških. Vsaka ženska ne bi bila vsakim moškim, pa tudi vsak moški ne bi bil z vsako žensko! Vsi skupaj delate prehitre zaključke.

Ne rabim nasvetov Elisa. Ljudje ne razumejo, da drugi v glavnem sploh ne rabijo nasvetov, zato, ker se do takih priročniških preproščin zna dokopati 6-letnik. Kar tukaj v glavnem delam je, da razlagam prvotno idejo prispevka, ki nikoli ni bil prošnja za nasvet, ga pa številni ne dojemajo in govorijo o oplojevanju, itd… Poleg tega pa refleksno verjamejo, da drugi “rabimo nasvete”. Pa ne pozabit, mindseta sta vselej najmanj dva.

Heh, saj ali ni to, da ženske mislijo, da jih hočeš pof*, vsaj malo res? Spet odvisno kje, kako,… prehitrih zaključkov res ni dobro delati. Samo, če jo res zaradi druženja nekje v klubu ali na cesti povabil na večerjo, recimo… bi mene tudi, če bi me videl? Bi mi dal rože? Jah najbrž da ne, ker s tem že izkazuješ točno določen interes. Nenapisano pravilo pač. Ženske imajo pravico delat zaključke, jaz tudi, kdo si pa s tem razbija glavo, pa ni več moja stvar.
Je pa res, vsaj pomoje, da če si ji všeč, je ne moti, da misli, da jo hočeš khem khem, če ji pa nisi všeč, ji je pa to nagravžno dejstvo, čeprav je samo misel. Pomoje.

Jap. Totalno usekan in počen kot ženska med nogami (tako si tudi dobil svoj vzdevek, če če slučajno sprašuješ). In to zato, ker ti ni jasno, da se ženski ne boš nikoli uspešno približal, če ji boš dal vedet, da jo hočeš osemenit.
In ker ne razumeš, da izpadeš totalen psiho, ko pričakuješ od babe, da ti bo dala otroke, še preden jo uspeš zvlečt na zmenek.
In ker ne razumeš, da se ženske na prvi dejt nikoli ne vabi s šopkom rož in na večerjo. Ker moraš it na nevtralno ozemlje, od koder bo ona lahko hitro “pobegnila”, če bo ugotovila, da si creep.

No, tiste tri tebi neusojone, so ugotovile, da si creep še pred zmenkom… nič čudnega, ko kupuješ voziček in 40-letni kredit za flet še preden ti je dala telefonsko.

Lepolaska, saj ti veš, da so ideje o ljudeh, ki jih zmajevsko hitro bruhaš ven, v glavnem milo receno, literarno prirejene? Tale forum mora biti vir silnega pisateljskega navdiha, za še boljše kavs zgodbice. Sčasoma bi si vsaj kak “credit” zaslužili 🙂

Prirejen je bil samo tvoj šolski program.

Res, le zakaj se ženske ne bi lepile na enega takega lenuharskega brezposelnega luzerja, kot si sam? Saj bi ji moralo biti v čast, da bi te lahko preživljala.

Se strinjam s tem delom, ženske preveč predvidevajo in razmišljajo in si ustvarjajo neka lastna prepričanja na podlagi zelo malo informacij.[/quote]
Odkrili ste BIT “osvajanja”, pa se tega sploh ne zavedate. Kaj “osvajanja”; bit zivljenja, bit karierne uspesnosti, bit… 😉

Vecina situacij zahteva prevec enega poglabljanja, da bi lahko clovek dojel objektivno resnico. Ljudje slisimo drobce. Nasa domisljija, ki jo usmerjajo nasa prepricanja, zelje in predsodki, pa naredi ostalo.

Me slisite? Drobci => Domisljija, in tako v zakljucenem krogu. Tako se “osvaja”. Karkoli in kogarkoli. Zensko. Sefa. Tako osvajajo zenske, z burjenjem nase domisljije. Res pa, da je to lazje reci, tudi razumeti, kot znati uspesno izvajati v praksi. “Lesen” tega ne zna. Smooth operator obvlada. Izkusnje… 😉

Zato se tako zelo motijo tisti, ki zivijo v prepricanju, da player osvaja z lazmi, zavajanjem, ipd. Sploh ni res. Le zensko domisljijo zna buriti. Zenske si same ustvarijo zeljeno sliko o njem. Polepsajo kar jim ne ustreza. Idealizirajo kar jim ustreza.

Torej, kar mnogi sele morate uvideti je, da vas frustrira univerzalna lastnost zivih bitij. Potem pa se morate nauciti kako to lastnost izkoristiti v svojo korist na podrocjih, ki vam najvec pomenijo.

Babe padajo na to, da jim dec zna prodati neko zgodbo o sebi in jim vzbuditi neke občutke. Avtor teme se baha z neko uspešnostjo itd., ampak deluje nekoliko hlodasto, sklepam da ga tako dojemajo tudi babe, zato ni privlačen. Babe pač privlači to, kar razburka njihovo domišljijo, ne pa neke suhoparne gole informacije o nekom.

Malo tudi ti nakladaš, zagotovo nimaš ersne zveze po splošnih družbenih normah ( sobivanje, otroci..). Vsaki fukashki zvezi pač ne gre reči resna zveza, sej nismo otroci. Ti si samo druga varianta Borisa, s tem da je on prepričan, da je žrtev babje zarote, ti pa si to temo ugrabila, da se spet lahko počutiš superiorno nad izgubljenim moškim.

Ampak če velja za dedca, da se mora spremeniti, kot si sugerirala, isto velja tudi za babe, ki hočejo resne zveze. Tiste, ki so tega sposobne jo imajo , ti pa si pač, kjer si, na stranskem tiru pol-resnih zvez..

Boris, kaj pa se ti je dogajalo prej? Namreč da nekdo takole pri tridesetih (se opravičujem, če sem narobe razumel, ampak moraš biti tam nekje) govori, da je tri ogovoril in da so ga zavrnile zaradi nekega družbenega trenda, zveni rahlo fishy. Da bi bila samskost nek hud trend ne bi rekel. Jaz sem tudi mal čez 30, ona malo manj in če gledava svoje znance in prijatelje: v vezi; večina, večinoma zasedeni; skoraj celoten preostanek, samski; le redki, tej so pa malo nenavadni. Ni jim okolica nenaklonjena toliko, kot so sami, brez olepšavanj, čudni.
Zaprtost na zunanje dražljaje in nepripravljenost na adaptacijo, defenziva, to so lastnosti, ki take ljudi najbolj zaznamujejo. Mentaliteta žrtve.

To si tisti, ki se bojite samskosti, na hitro nekoga najdete, da lahko rečete, da ste zasedeni in se sami sebi zdite kul, samske pa okličete za čudake. Poznamo take.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close