Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moje izkušnje s samskimi ženskami starimi okrog 30 let

Moje izkušnje s samskimi ženskami starimi okrog 30 let

Seveda ni bil, s tem je samo olepšal dejansko stanje. Boris se samo boji, da če pove resnico, se bodo ljudje zgražali in ga obsojali. Vsak, ki ga srečate, bije neko bitko, o kateri vi ne veste ničesar. Tako, da je težko obsojati, če ne poznamo njegove preteklosti. Pa tudi pri 32 letih še ni prav nič zamujeno, ljudje izgubljajo nedolžnost in si ustvarjajo razmerja še pri 50 ali več. Vse je enkrat prvič. It ain’t over ’til it’s over ;-).

Se strinjam s tem, sploh glede daril in podobnih oslarij. Glede pristopa, tukaj je težko govoriti, ker ljudje so prišli v razmerja na različne načine. Pri vseh ni bilo tradicionalnega pristopa, pravzaprav, je dandanes že zelo redek. Dejstvo je, da moški pristopi, ženska da pobudo ali vsaj jasen odziv (treba je flirtati). Brez fizične privlačnosti, je nesmiselno drezati, ker so možnosti minimalne. Nesamozavestni so moški kakor tudi ženske. Ženska mora biti toliko samozavestna, da fantu da vedeti, da ji je všeč in da lahko samozavestno pristopi (mogoče se nisem najbolje izrazil pa vseeno ;)).

Ta del, da mora moški pokazati, da si jo želi je zelo pomemben in se strinjam z njim. Ženske zelo hitro posumijo, če fant ni prepričan, da mu je punca dovolj všeč, ker potem lahko dobi občutek, da se ti gre samo seks. Govorim iz izkušenj :-D. Ampak, če ti ni bila resnično všeč, potem se ne obremenjuj, da si padel. Pa ne pozabi, da ne gre za poslovni razgovor, ker če nisi sproščen, potem ne bo tiste energije, ne dojemaj tega kot neko nujno zlo. Včasih je fajn, če je vmes kaj alkohola, stvari bolj gladko stečejo, ampak to je samo nasvet (v krizi :-D) in ne pobuda za pijančevanje 😉

Ne moreš pisati v 1. os. množine – me ženske. Tudi ženske niso vse iste in ni univerzalnih pristopov v ‘umetnosti snubljenja’, ki jo išče Boris kot sveti gral v strnjenih statističnih podatkih. To si sedaj napisala zelo subjektiven pogled, kakor ti doživljaš moške in kakšna pričakovanja imaš od njih.

Kar je zate osladno, je za neko drugo žensko lahko romantično. Ampak če ji je moški všeč, je ponavadi vsak pristop ‘tapravi’. 🙂 Tako da ista gesta pri dveh različnih moških ima lahko povsem druge rezultate. ;)[/quote]

True.

Kolikor se da videti iz starih filmov, je bil omenjeni pristop svoj cas precej obicajen. Koliko slisim od znancev, pa so tega nekoc sli celo uspesni kurbirji, ki danes stejejo dobrih 50 let. Sedaj si pa luzer, ce imitiras pretekle case. Toliko za tisto vsevedno gospo, ki misli kako se razume v dinamiko odnosov mlajsih generacij. 😉

Hehe. Ja potem pa bi moral kako svojo izkusnjo bolj podrobno opisati. Le te si zelo bezno omenil, pozornost pa usmeril v sirso druzbo oziroma njene spremembe.
Jaz mislim, da stvari niso tako crne, sigurno pa je tezje najti nekoga v 30_tih, kot v 20-tih letih. Pa ne toliko zaradi sprememb v druzbi, pac pa ze clovek, starejsi kot, opreznejsi postaja. Zato je pac potrebno vec potrpezljivosti, obcutka in se kaj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kolikor se da videti iz starih filmov, je bil omenjeni pristop svoj cas precej obicajen. Koliko slisim od znancev, pa so tega nekoc sli celo uspesni kurbirji, ki danes stejejo dobrih 50 let. Sedaj si pa luzer, ce imitiras pretekle case. Toliko za tisto vsevedno gospo, ki misli kako se razume v dinamiko odnosov mlajsih generacij. ;)[/quote]

Seveda. Ker recimo stare Margotke še vedno osvajamo tako, da za izbranca najprej sheklamo robček, potem pa nanj izvezemo inicialke ali kaj podobno ljubkega.
Mislim, da dol padeš.

Verjel ali ne, osvajanje gre še vedno po istem principu. Pri tistem drugem moraš zbuditi zanimanje. Zdaj, kako pa to narediti, je pa umetnost, ki jo le redki obvladajo.

A ti si pa mislil, da je z rožam uspeh garantiran? Potem bi se cvetličarke valjale v denarju. Pa se nekako ne, ane?

Sicer se nisem hotela prej vmešavati, ko je Lepolaska rekla, da se je treba spremeniti in narediti nekaj na sebi. To sploh ne drži in ziher bi se z mano strinjala, če rečem: če si hlod za babe, si hlod za babe. Amen. Lahko samo čičaš pa čakaš, da te bo kera pobrala. Tak pač je! 😛

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Mene ne bo nobena “pobrala”. Ker znam sam hoditi okrog 😉 Ali po tvoje, plavati.

Danes so drugi časi. Če babe hočete dedca, s eboste morale same malo potruditi, moškim nič ne manjka samskim, vsaj večini ne. Čas te je povozil, zato si neprostovoljno samska.

In ko se bo Boris preoblikoval po vaših vizijah, mu bodo babe pred nosom kavsali brezposelni bosanci v 10 let starih BMW-jih…:)))))

Ne moreš pisati v 1. os. množine – me ženske. Tudi ženske niso vse iste in ni univerzalnih pristopov v ‘umetnosti snubljenja’, ki jo išče Boris kot sveti gral v strnjenih statističnih podatkih. To si sedaj napisala zelo subjektiven pogled, kakor ti doživljaš moške in kakšna pričakovanja imaš od njih.

Kar je zate osladno, je za neko drugo žensko lahko romantično. Ampak če ji je moški všeč, je ponavadi vsak pristop ‘tapravi’. 🙂 Tako da ista gesta pri dveh različnih moških ima lahko povsem druge rezultate. ;)[/quote]

Si ti ženska?

Si ti ženska?[/quote]

Prehitro sem prebrala in poslala.
Ja. Se strinjam, ampak…verjamem, da smo do neke mere vse ženske vsaj približno enake. Daj no…ne poznam niti ene (pa jih poznam kar precej), ki bi ji bilo romantično, da ji nekdo za prvi vtis prinese rože (??) Prej kot njeno telefonsko bi dobil prepoved prebliževanja 🙂
In @avtor: nisem poročena, niti samska.

Si ti ženska?[/quote]

Ja. Se strinjam, ampak…verjamem, da smo do neke mere vse ženske vsaj približno enake. Daj no…ne poznam niti ene (pa jih poznam kar precej), ki bi ji bilo romantično, da ji nekdo za prvi vtis prinese rože (??) Prej kot njeno telefonsko bi dobil prepoved prebliževanja 🙂
In @avtor: nisem poročena, niti samska.[/quote]

Kakšno pa je magično zaporedje, oz. če hočeš, recept? Ni ga…

Saj pravim, pristopa ne moreš zgrešiti, če si ženski všeč. Dvomim, da bo te kakšna zavrnila zaradi neustreznega darila, to postane čisto obrobna, nepomembna stvar, če si privlačen in zanimiv ženski. S takimi obstranskimi, neživljenjskimi drobnarijami se ukvarjajo nerealne (‘večno samske’) ženske, ki so precej komplicirane za zvezo, s spiskom v glavi, kakšen mora biti moški po njenih predstavah, zato moški že v začetku nimajo interesa ostati z njimi za več kot kakšno bežno avanturo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

In @avtor: nisem poročena, niti samska.[/quote]

Saj pravim, pristopa ne moreš zgrešiti, če si ženski všeč. Dvomim, da bo te kakšna zavrnila zaradi neustreznega darila, to postane čisto obrobna, nepomembna stvar, če si privlačen in zanimiv ženski. S takimi obstranskimi, neživljenjskimi drobnarijami se ukvarjajo nerealne (‘večno samske’) ženske, ki so precej komplicirane za zvezo, s spiskom v glavi, kakšen mora biti moški po njenih predstavah, zato moški že v začetku nimajo interesa ostati z njimi za več kot kakšno bežno avanturo.[/quote]

S tem se pa res ne morem strinjat. Nihče ni nekomu takoooo všeč, da lahko ta naredi karkoli hoče in pri tem ne bo zgrešil pristopa. Če samo obrneš strani: bi ti sprejel žensko, ki bi ti sicer bila všeč, ampak bi bi prvi vtis oz. pristop zate grozen? Jaz bi rekla, da ne. Če pa bi kdo to naredil, mi je zanj zmanjkalo besed – izgubljen primer.

Kolikor se da videti iz starih filmov, je bil omenjeni pristop svoj cas precej obicajen. Koliko slisim od znancev, pa so tega nekoc sli celo uspesni kurbirji, ki danes stejejo dobrih 50 let. Sedaj si pa luzer, ce imitiras pretekle case. Toliko za tisto vsevedno gospo, ki misli kako se razume v dinamiko odnosov mlajsih generacij. ;)[/quote]

Ha ha ha ha ha ha ha :)))))))))
https://img.buzzfeed.com/buzzfeed-static/static/2014-06/12/16/enhanced/webdr04/enhanced-19497-1402605990-1.jpg
30 let nazaj so bile ženske take. In so bile moderne. Če pride danes taka na ulico, bi jo verjetno večina družbe izločila. Enako je z odnosi. Kar je bilo enkrat sprejemljivo in zaželeno, danes ni več. Glej…saj ne mislim nič slabega. In daleč od tega da sem vsevedna. Samo povem, da se sedaj to, da se v današnjih časih fantje in moški ne bojujejo več z meči in krvjo za svojo izbranko, kompenzira s tem, da mora bit moški na drugačen način odločen in ženski pokazat, da si jo želi. Vztrajam pa, da pri tem rože niso v pomoč.

Če ti je moški všeč te še roze pa magari travniške ne motijo 😉

Saj pravim, pristopa ne moreš zgrešiti, če si ženski všeč. Dvomim, da bo te kakšna zavrnila zaradi neustreznega darila, to postane čisto obrobna, nepomembna stvar, če si privlačen in zanimiv ženski. S takimi obstranskimi, neživljenjskimi drobnarijami se ukvarjajo nerealne (‘večno samske’) ženske, ki so precej komplicirane za zvezo, s spiskom v glavi, kakšen mora biti moški po njenih predstavah, zato moški že v začetku nimajo interesa ostati z njimi za več kot kakšno bežno avanturo.[/quote]

S tem se pa res ne morem strinjat. Nihče ni nekomu takoooo všeč, da lahko ta naredi karkoli hoče in pri tem ne bo zgrešil pristopa. Če samo obrneš strani: bi ti sprejel žensko, ki bi ti sicer bila všeč, ampak bi bi prvi vtis oz. pristop zate grozen? Jaz bi rekla, da ne. Če pa bi kdo to naredil, mi je zanj zmanjkalo besed – izgubljen primer.[/quote]

Tiste ki komplicirajo in igrajo ledene princeske v tem zrelem obdobju, ko bi naj bile izoblikovane in točno vedele, kaj hočejo, torej da bi moškega, ki jim je všeč, izgubile oz. zavrnile zaradi banalnih stvari, kot je pikolovstva, ker bi se zmotil v njihovem okusu pri obdarovanju – so potem osebnostno nezrele in z razlogom samske. V življenju oz. v dvoje ne moreš komplicirati že pri osnovnih rečeh, ampak prav nasprotno, življenje v dvoje zahteva prilagajanje, kompromise, učenje.

In ‘kronično samski’ tega ne zmorejo, ker imajo nerealne ali celo nesmiselne zahteve in predstave, kakšen bi naj bil njihov partner – torej bolj kot nek princ ali princeska iz sanj po nekih strogih neživljenjskih kriterijih.

Heh. Sori, ampak če si s tipom že xy mesecev in mu že vsaj 30-krat razložiš, da naravnost sovražiš orhideje, on pa ti za “darilo” prinese orhidejo, to pomeni, da je vase zagledan hlod. Ker je prebral v neki butasti literaturi, da imajo ženske rade orhidejo, ti jo je pač prinesel. Ker ima kurje možgane tudi ne dojame, da nimajo vse ženske rade orhidej in po njegovem zdaj ženska “ne ve, kaj bi rada” (ker je pač on prebral… itd). Tipičen primerek Borisove sorte.

Od takih moških je zelo pametno zelo hitro bežat. Ne zato, ker se je “zmotil”, ampak zato, ker popolnoma zignorira dejstvo, da je vsak človek drugačen in ima svoje želje in potrebe.

Heh. Sori, ampak če si s tipom že xy mesecev in mu že vsaj 30-krat razložiš, da naravnost sovražiš orhideje, on pa ti za “darilo” prinese orhidejo, to pomeni, da je vase zagledan hlod. Ker je prebral v neki butasti literaturi, da imajo ženske rade orhidejo, ti jo je pač prinesel. Ker ima kurje možgane tudi ne dojame, da nimajo vse ženske rade orhidej in po njegovem zdaj ženska “ne ve, kaj bi rada” (ker je pač on prebral… itd). Tipičen primerek Borisove sorte.

Od takih moških je zelo pametno zelo hitro bežat. Ne zato, ker se je “zmotil”, ampak zato, ker popolnoma zignorira dejstvo, da je vsak človek drugačen in ima svoje želje in potrebe.[/quote]

Če bi sodil po tvojem značaju moški, bi ti prinesel gorjačo ali pa železno kladivo za zabijanje žebljev – torej nekaj praktičnega, uporabnega. 😀 To pa ti spet ne bi bilo prav, a ne? 🙂

Vprašanje pa je, če ti lahko postane všeč že po enem kratkem večeru druženja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Od takih moških je zelo pametno zelo hitro bežat. Ne zato, ker se je “zmotil”, ampak zato, ker popolnoma zignorira dejstvo, da je vsak človek drugačen in ima svoje želje in potrebe.[/quote]

Če bi sodil po tvojem značaju moški, bi ti prinesel gorjačo ali pa železno kladivo za zabijanje žebljev – torej nekaj praktičnega, uporabnega. 😀 To pa ti spet ne bi bilo prav, a ne? :)[/quote]
Problem je, če se do nekoga obnašaš, kakor da imata nek bližnji odnos in ga na tak način obdaruješ, čeprav sta si dejansko tujca ali kvečjemu znanca. S svojim obnašanjem na ta način vsiljuješ neko domačnost in osebni odnos, ki sploh še ne obstaja. Pri tem se niti ne oziraš na to ali si druga stran tako bližnjega odnosa s teboj sploh želi, ampak kar posežeš v posameznikov ‘osebni prostor’. To je tisto, kar ni kul.
No, ena od stvari, ki odbija. Obstaja seveda še ogromno drugih načinov, kako pokvariti vtis o sebi pri nekomu, ki si se mu sprva sicer zdel simpatičen.

Se popolnoma strinjam, kar je napisala predhodnica…
nisem sicer bral vsega predhodno napisanega ampak če avtor pristopa na prvi zmenek s šopkom rož, telefonsko številko in povabilom na večerjo in to še predno dejansko spozna osebo kateri vse to že na prvem zmenku namenja, potem je dejansko pri normalni osebi lahko obsojen zgolj na neuspeh in zadržanost. Gre za očitno nesamozavest darovalca.
Se bojim, da se je avtor zmenkov res lotil preveč teoretično, šablonsko in matematično ter s tem nujno potrebno spontanost, samo igrivost, očarljivost in duhovitost zatrl že v samem štartu.

Nic ni samblonski. Glavni problem avtorjevega pristopa je ta, da s svojim obnasanjem ne ustreza danasnjim pricakovanjem ciljne publike. Pred 50 leti bi bil s taksnim pristopom glavni frajer. Eto…

Ti Boris, si ti slučajno folirani študent psihologije? Se mi zdi, da je Lepolaska lepo zadela tvoj profil. In ti natrosila nekaj receptov, ki bi jih veljalo upoštevati. Posebno tistega, da pri brisanju šmrklja zamenjaš prst! 🙂

Jaz sem stara 32 in mi je boljše bit samska, kot pa z enim ki nebi znal cenit kar ima. Drugače pa HVALA naši državici, da nimamo služb, imamo pa diplome, tako da niti ne moreš imet družine,razen če bojo vnuki na penziji dedkov in babic, tudi druženja ni nekega, ker doma ne moreš spoznat pametnega, služb pa ni, da se bi mrežli, kot so se lahko naši starši in ko so še bile službe za vse….HVALA DRŽAVA!!

Če ni služb, da bi se mrežil, pa lahko surfaš direktno po mreži. 🙂

Jah… tisti, ki iščete službe imate zdaj res problem. …. no saj se bo tudi to počasi popravilo.
Tisti, ki smo pa iskali delo… jah… smo ga pa našli. :*

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close