Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moje skromno mnenje oz. Paramecij priporoca

moje skromno mnenje oz. Paramecij priporoca

ne vem, drage moje, ce ste ve tudi opazile, ampak …
jaz sem jamrala, da malemu v pamperskah gre drekec po hrbtu,
pri huggies lulanje uide pri nogicah …
potem pa kupim babylove in … se to ne dogaja vec.
sploh mi ga ni potrebno preoblaciti (kadar ima slincek!)

pa se eno: namesto navadnega hladilnega mazila sem zadnjic vzela belo hladilno mazilo z dodatkom olivnega olja … res malce drazje, ampak deluje!
in takooo lepooo se maze.

LP!

No lepo, da ste nasli nekaj primernega zase…tudi jaz sem se mucla, na koncu nasla nemske pamperske active fit,ki niso niti enkrat premocile, namesto hladilnega mazila pa imam kremo od penatena za ritko….lepo se maze in od takrat nobene pikice :)))))

je treba vcasih kar mal preizkusit ane :))))

Jap, nisi edina, ki pohvali Babylove 🙂
Sam takrat, ko smo jih še pri nas rabili, smo bili kar zadovoljni s Huggieskami. Smo se bolj na pogosto previjali, malo kombinirali z violčnimi Pamperskami, pa je šlo… no, zdej se mi pa spet toži po pleničkah :)))))))))))))))

ja, penaten jaz namaz okoli zadnjicne odprtine, kadar pordi.
priporocila pa mi ga je … moja mama!
in je zelo fajn.
ne vem, zakaj ga nihce ne propagira.
samo bepanten. ????

Jaz pa še danes ne vem, zakaj pri nas ni več vijoličnih Pampers. Zame so bile to najboljše plenice. Na srečo smo sedaj že ven iz njih (oz. samo še ponoči), ampak če bi imela še enega otroka bi si spet želelea te plenice

Moja prva hči je pridelala alergijo na Pampers in sva potem do konca uporabljali Linostar. Mlajša hči pa je alergična na vse razen na Pampers. Po priporočilih na tem forumu sem poskusila še s Babylove, pa je po enem dnevu imela tako oteklo in vneto kožo, da je bila revica še 10 dni, da se je zacelilo.

Ko sta bili obe še majhni (v prvem letu) sem uporabljala hladilno mazilo iz Mothercareja, ki je edino delovalo, sedja pa pri mlajši že eno leto ničesar ne uporabljam in je ravno tako vse v redu.

lena

uh, pozabila napisat, da smo tudi mi uporabljali Penaten.

Bem, danes sem čist raztresena :))) pa saj še ni petek?

Od penatena nimam tiste male skatle ampak tako vecjo, k nima tolk cinka in je krasna za celo ritko :)))

New Report

Close