Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moje spolna dilema

Moje spolna dilema

Ne vem, kako rešiti to situacijo, da bi bilo za oba prav. Ne da se mi več dol dajat z ženo, ona pa to rabi vsak dan. Na začetku sem potrpel, ker sem mislil, da jo bo s časom minilo, tako kot vsako žensko v zakonu, ampak njena vnema še kar ne pojema. Zdaj me že resno skrbi, v kaj sem se zapletel. V bifeju poslušam srečneže, ki jim babe ne dajo, berem na forumih, da ženskam obremenjenost z gospodinjskimi opravili zbija libido in tudi jaz doma s prstom ne mignem, samo da bi imela čim več dela in bi zvečer utrujena zaspala, ampak ona je še kar živahna in gajstna, jaz pa ob devetih že čisto zjeban od fuzbala na televiziji. Zadnjič me je zalotila, ko sem v špajzi na skrivaj cukal rum za potico. Dva dni me je kaznovala z molkom in ignoranco, ampak meni je bilo nebeško. Ves čas sem lahko v miru gledal tekme, nihče me ni gnjavil, še noge sem imel na mizi… Po dveh dnevih je eksplodirala, me pošteno nazjala, čez tričetrt ure pa že plezala po meni. Moral sem vse noter prinest za dva dni nazaj. Sem mislil, da mi bo nekaj stran odpadlo. Kako naj ji zabremzam to strast v glavi? Ljubimca se ji ne upam predlagat, ker bi znorela, čeprav bi mi kakšen prešuštnik prav prišel, da me malo razbremeni. Ne bi pa je tudi rad izgubil v kakšnem ločitvenem postopku, ker je res pridna gospodinja in je doma vedno vse urejeno. Meni pa nekako ne gre od rok to likanje, pospravljanje in take zadeve. Nisem rojen za to. Res ne vem, kaj bi. V vojski so nam menda mešali neko kemijo v čaj za brzdanje spolne sle. A se da to kje dobiti?

a slućajno gledaš strani s sumljivo vsebino, pa ti domišljija dela 100 na uro?

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

🙂

Ni smešno.

hehehe, dobra! Če boš tko nadaljeval, boš kmalu spet jedel kemijo. Tokrat viagro…

Joj kako nakladas..pejt kaj pametnejsega delat..

nočeš več z ženo, ker imaš ljubico a ne?

Ne, nimam. Ne spadam v to sorto. Samo moje potrebe so bolj skromne, kar se tega tiče. Seksualno sem nekompatibilen soprogi. Ali pa ona meni. Kakor se vzame…

po moje bi tvojo ženo z veseljem imel vsak drug monovc….če ne že vsak:)

Verjetno res, ampak to meni nič ne pomaga. Sicer tudi jaz nimam drugih pripomb glede nje. Samo to. Ženske bi me morale razumet, ker imajo podobne probleme s svojimi dedci, kolikor berem včasih tukaj.

Pa človek dej meni povej kje je ta ženska ji z veseljem ustrežem vsak dan .

Ne ga srat! Že, če bi samo vedela, da tukaj pišem o njej, bi samo še sendviče grizel cel mesec.

Sem zanč zasledila, da če boš jedu fižol, znaš met mir.

:))))

Verjetno gre pri ženi za povečan libido tukj pa ne moreš ničesar storiti,neda se ji tega odvzeti.tukaj si nam o tem potožil nebi bilo narobe če bi se vsedel še z njo in enao povedal tudi njej.Reci,da te to do takšne mee obremenjuje ,da je pod vprašajem že življenje z njo.mislim,da je razumna in bo razumela kaj drugega ne vem kaj naj ti rečem.

Kaj pa, če si bi dal kastrerat…. valjda te bo potrebnica pol razumela. So pa res čudne ene ženske, v glavnem sočustvujemo s teboj, ne se sekirat, nisi sam, drži se, pa, če ne za druzga za svoja jajca, heeh…

… bi bila jaz idealna žena zate, moj mož pa idealen za tvojo ženo.

Na tem svetu res ne moremo imeti vsega, oh ja …

ma ja, dej ji za prebrat 50 odtenkov….haha

Če se prav spomnim so dodajali v vojski JLA v hrano brom. Ziher pa nisem.

Prav se spomniš, brom, ampak v čaj, ne v hrano.

Menda brom, ja. Sicer ni imel nekega dramatičnega učinka, ker je vojska v spalnicah še vedno drkala pod odejami, da so vsi pogradi škripali in cvilili u vražjo mater. Je pa imel tisti vojaški čaj res nek čisto svoj okus. Nikdar prej ne kasneje v življenju nisem naletel na tako aromo pri nobenem drugem čaju.

Ne se hecat z bomom. Si lahko fino trajno uničite ščitnico in posledično vse organe.
Je brom halogen element, ki vam izriva jod iz ščitnice, pri ženskah še močneje to odreagira.
Ti predlagam pogovor z ženo glede tvojih težav z libidom. Če pa za to nimaš poguma in te skrbi dobra hrana in zlikana srajca še naslednje leto, pa pojdi k zdravniku po viagro.

Ma, saj ji ne mislim v resnici nič v pijačo dajat. Nočem ji škodovat. Prav simpatična, lepa, marljiva ženska je. Samo ne sledim ji. Včasih se vprašam, komu namesto meni je pravzaprav namenjena. Mogoče ta dan še pride, ko se ne bom več spraševal, ker bo odgovor v tipu, ki jo bo vzel k sebi s kufri, ki jih bo pri naju doma spakirala. Koleričarke to lahko čez noč storijo. In moja je taka. Če odmislim seks, bom marsikaj njenega pogrešal. Obvlada marsikaj…

Problem, naj mi dajo mir, ker meni ni do seksa in bi rad samo v miru gledal TV, sem ji že tolikrat rekel, da naj mi že neha najedat in kar noče, če ne bi tako dobro kuhala, bi se že zdavnaj ločil.

Po mojem bi ti moral deliti nasvete drugim poročenim, kako ti rata, da je žena tolk zrajcana kljub obilici dela. Hkrati pa je tudi dokaz, da si druge ženske le izmišljajo izgovore, da so utrujene. Hehe.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close