mojemu bi kupila kamagra za erakcijo ali je to natega
Marsikaj sem prebral in o teh tabletah več slabega kot dobrega. Vprašal sem prodajalca v SexShopu. Zagovarjal je stališče ‘za mal dnarja mal muzke’. Morda je delal na povečanju prodaje? Preveril sem in verjamem mu. Na kakšni škatli – Liderin piše 18 tablet, v navodilu pa, da mora vzeti tri tablete naenkrat, ampak nekaterim ne ustreza. Močnejše stvari lahko škodujejo zdravju, je bilo napisano.
Paznik, 30.08.2024 ob 15:18
Marsikaj sem prebral in o teh tabletah več slabega kot dobrega. Vprašal sem prodajalca v SexShopu. Zagovarjal je stališče ‘za mal dnarja mal muzke’. Morda je delal na povečanju prodaje? Preveril sem in verjamem mu. Na kakšni škatli – Liderin piše 18 tablet, v navodilu pa, da mora vzeti tri tablete naenkrat, ampak nekaterim ne ustreza. Močnejše stvari lahko škodujejo zdravju, je bilo napisano.
Liderin je metanje denarja stran. Moj je kupil, nič od nič. Dobesedno nič od nič. Potem je kupil preko sex shopa neke tablete, spet nič od nič. Nobenega haska. Zdravnica mu ni hotela dati nič na zeleni recept ker nima takih težav, predpišejo šele ko je med nogami vse mrtvo. Nato je kupil Kamagro , noro, vzame le četrtino , ampak zanimivo je da je vzel le 3x, ampak tudi brez tablet je erekcija zelo močna, trda. Kot da bi mu žile malo odprlo. On je prezadovoljen, jaz pa tudi . Nobenih zdravstvenih težav ni imel , nobenega slabega počutja, karkoli.
Živjo! Tudi sam imam težave z erekcijo in lahko rečem, da je Kamagra res dobro rešitev. Pogosto jo uporabljam in vedno mi odlično pomaga. Meni je Kamagra boljša od drugih pripravkov, ker hitro deluje in je cenovno dostopna, kar je zame zelo pomembno.
Vendar je zelo pomembno, da uporabljaš samo kakovostno Kamagro. Naročim samo iz zaupanja vredne lekarne, ki jo uporabljam že dolgo. Vedno imajo odlično kakovost in hitro dostavo, poskusite sami: https://fast-supply24.com/buy-kamagra-si.html
Ljudje, pa ne se no hecat s ponaredki iz kakšnih indijskih al pa kitajskih garaž.
Treba je iti k zdravniku, se normalno pogovoriti in bo seveda dal recept za najbolj ustrezno reč. Ki bo delovala in vam ne bo uničila jeter.
Pa tudi zastrupila vas ne bo kot vas lahko ta ilegalna roba. Ki je večkrat že v osnovi pokvarjena, ker jo švercajo kje na ladjah v vročini in leži bogve časa kje v v vlagi, vročini in podobno.
O čistosti pa itak nima smisla zgubljati besed. Uživajte samo originalna zdravila, ki jih izdelajo resne farmacevtske firme. Lahko so tudi generična, npr. od Krke, ne nasedajte pa tem fake linkom in temam, ki jih očitno odpirajo švercarji in dilerji. Ki po škodljivosti čisto nič ne zaostajajo za dilerji mamil!