Mojemu frendu, ki ga ni več…
https://www.youtube.com/watch?v=b9fzHBJU1Oo
Mislim, da bo zdaj 6 let…kaj te ni..niti tvojega groba ne poznam..evo pesmica zate..
Kakšen frend je to, ko niti ne veš kje “leži” in koliko let ga točno pogrešaš?
Super pesem.
Kaj pa je bilo?
V fizični obliki ga morda res ni več, je pa morda v duhovni in se ima nekje zelo lepo. 🙂
samomor….na željo staršev ni bilo osmrtnic…tudi ne vem kje je pokopan..
Kako prazen je ta svet brez vseh, ki sem jih imel rad in jih več ni…
Čas je…da se tudi jaz poslovim od tu…ker itak samo še jaz držim ta čvek gor zgleda…mejte se…nimam več volje..energije…prazen sem..moj forumski alterego je mrtev..
Malo smo se za.jebavali..malo resno pogovarjali…hecno je…da tudi v reali ljudje mislijo, da se za.jebavam, ko povem po resnici…in obratno…
Če sem koga užalil…mi je žal…
Ta čvek mi ne da več zadovoljstva…nekoč sem tu našel nekoga…pa izgubil..potem sem mislil, da se bom ozdravil, če se bom trudil biti nekaj…kar v resnici ne želim biti…ampak ne moreš skriti, kaj v resnici si…ne moreš zatajiti…ker ti notranji glas ne da miru…in jaz zadnjih nekaj let vozim v napačno smer…Čas je..da spet zaživim kot človek, ne pa kot užaljen mestni postopač in ljubitelj nočnih zabavišč..
Vi pa nadaljujte…igrico…
Zalostno glede prjatla… ce bi vedel… vedela… bi ravnal/a drugace… a igra gre naprej… igralci pa … se menjajo, odhajajo …
Men se zdi da mi MON omogoca krepitev karakterja ker ko kej vprasam, preberem vidim da je 10% komentarjv res dobro namernih, ostalo je izživljnje ki lahko prizadane ce se takoj ne zavem njihove majhnosti (anonimnost in se kaj).
Na tebi/meni je komu pustim blizu.
Igraj dalje tam kjer si, po najboljsih moceh in znanju.
Lp M 🙂
Sem mislila, da bom dobila vsaj lupčka za slovo, pa starka pogrešal te bom (vsaj malo), ali kaj takega. Nič 🙁
Marg…cmokaaaa……pa če se kdaj spomniš…na pajkija…kr napiši kaj v moj predal….itak bom v mejlu videl…da si pisala…:)))))))
Mali, še enkrat reci da greš, pa me ne boš na mejlu dobil, ampak na vratih. In pol bodo batine. Ene sem ti tak še dolžna.
Marg…moram iti..preveč spominov me veže na ta čvek…predolgo visim tu…ma ne morem več..
Kaj je narobe s spomini? Imej jih še naprej.
Ne da ti držiš forum pokonci, ampak ga moderatorji v drek potiskajo s temi butastimi članki.
Vso srečo Spider kjerkoli že boš, ti samo glej, da v slepo ulico zdaj ne zapelješ.
Važna je pot, ne cilj.
Mej se
Lepo, iskreno napisano.
Hvala tebi, da si.
Opravičujem se za vse moje limone, ki sem ti jih večino časa metala v obraz. V bistvu je šlo bolj za vlogo, ki jo tako rada igram na forumu in ne vedno za to, da bi imela kaj proti tvojim razmišljanjem.
Srečno!
..kakorkoli,o mrtvih samo dobro….
če ti toliko pomeni frend – pridruži se mu … gliha vkup štriha
Matjažko zdej upa, da bo odgovor – zarad babe. Pa da lahko potem spet še eno psihološko analizo sestavi.
Sadni , ne poruši se vsem moškim svet, če ga ženska zapusti.
No, če je že omenjal tega prijatelja, bi pa lahko kak stavek več napisal.
Vsem ne, ampak temu se pa je.
Sadni , ne poruši se vsem moškim svet, če ga ženska zapusti.
No, če je že omenjal tega prijatelja, bi pa lahko kak stavek več napisal.[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.