Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mojemu frendu, ki ga ni več…

Mojemu frendu, ki ga ni več…

Sadni , ne poruši se vsem moškim svet, če ga ženska zapusti.
No, če je že omenjal tega prijatelja, bi pa lahko kak stavek več napisal.[/quote]vsem ne, ampak temu se je.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No pa se ve sedaj. Odgovor na sorodno temo. Forumski tepček se je spet dokazal 🙂

http://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=11006375#p11013006
http://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=11006375#p11013034

Včasih pokukam sem v vaš kotiček.
Visim na Šč..
pa me je danes prijetno presenetilo pisanje nekoga ki tu visi že veliko let.
jaz sem na Monu več kot pol leta. In ubija me. Duši me. Vem, da sem zasvojena. kadarkoli prižgem računalnik, že tipkam not ŠČ… pa zavedam se, da me to duši. Mi krade dragoceni čas. Konec koncev se biližam četrtemu desetletju.. ne želim tako preživljati svoj čas. pa ne znam ne zmorem pritisniti tipke OFF za vedno. lani sem srečala ta mon in žal mi je. ne vem, kaj sem pričakovala, verjetno kakšno pravo osebo spoznat ali kaj.. seveda nisem..
kakorkoli, na ŠČ sem nekajkrat povprašala, kako narediti OFF, kako ga samo seknit.. in zaključit za vedno.. seveda so meignorirali, saj so vsi na istem, kot jaz. Vedno en in isti folk, vedno ena bitka za svoj prav.
In tole danes… prav privleklo me je , da pokukam sem(po kakšnem mesecu verjetno) in preberem sloves od stalnega forumaša.
No, želim ti, da je to zate res OFF. Da se posvetiš realnemu življenju. da si to, kar dejansko si.
Tudi sebi to želim. vem, da imam moč v sebi, a ne vem, kaj točno me še veže tu.

Spider, problem imaš, ker nisi plitek, zato te ta zabavišča in dekleta noči ne izpolnijo v celoti, v tebi je nemir in praznina. …

Zate bi bilo boljše, da bi manj mislil negativno, se bolj usmeril na skrivnost življenja, z eno samo besedo, misli samo srečne, pozitivne misli, tako preprosto je to…

Že v Svetem pismu je ubesedena skrivnost v stihu- In beseda bo meso postala. Kar misliš, govoriš, to postaja tvoja realnost in v sozvočju s tvojimi mračnimi mislimi postaja ta realnost uničevala, samomorilska. Živi na svoj način in se imej rad tak kot si, ne išči bogastva navzven v površinskem svetu iluzije, pravi zakladi so v duhu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close