Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu mojemu ne pride

mojemu ne pride

Z mojim sva skupaj pol leta. Začelo se je na osnovi spolne in čustvene privlačnosti.Kmalu sva končala v postelji.Ampak: njemu se ne dvigne do konca, ne rata mu trd,ne mora prodreti vame.Poskušala sem že vse živo.Z usti, blazno dolgim draženjem z roko. Včasih me res že vse boli.Jaz se blazno vzburim, njegov je pa mehak.Pa ne gre. Včasih imam občutek , da ga dovolj ne privlačim. Pa pravi da ni to to. Mene zadovolji z roko ali usti.Probal je tudi z Viagro, pa ne gre.
Ne pije, kadi pa travo.Ali je to mogoče zaradi tega? Ali ima še kdo take probleme? Kako jih rešujete!

Joj joj punčka kam tebe pele tale svet, če se družiš s takimi ki kadijo travo kasneje pa še kaj hujšega. Sm prepričan da to tudi upliva na vajino splono življenje.
Kako pa se rešiš problemov, POIŠČI SI NORMALNEGA FANTA in ne odvisnika, res sem malce grob, ampak resnično…..

tipicen impotenten žabar he ha

Ne oziraj se na zgornje odgovore…najlazje je reči, poišči si drugega…ni ti treba tega….

Imej potrpljenje, tvoj fant ima verjetno čustveno blokado, ki bo minila, če mu boš pokazala, da ti lahko zaupa, da si z njim tudi v težavah….veliko moskih ima take ali drugačne probleme s spolnostjo, le, da je to bolj tabu tema..saj je vse preveč napisanega le o ženski frigidnosti….

Posveti se mu, povej mu , da je spolnost le delček vajinega odnosa…in predlagaj mu, naj za nekaj časa preneha s kajenjem trave..in bosta skupaj dognala, če morda ni to vzrok delne impotence…

Ajde punca, korajžo v roke, boš videla, da vama bo še prav fajn…ne vrzi prehitro puške v koruzo…

Čau

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

“Trava” ni zgolj samo le trava ampak tudi vse kaj drugega. Nemoreš ravno pričakovat, da bo med vama vse špilalo, če je eden odvisnik (čeprav nebo nikoli priznal, da je odvisnik).

zdej nej mi pa en od vs pametnakovičev razloži kakšno povezavo ma trava pa erekcija…………

kren….
poznam folk k kadi travo tko kot eni spijejo pivo……..

mah, trava zihr nima veze tuki…
problemi z erekcijo so ful zakomplicirani, bogve kaj ga matra…
če že pol leta to traja, potem ni začetniška trema, ampak neki bolj
resnega. kaj pa on pravi na to, a se kej sekira?
kako je bilo pa z drugimi ženskami?

zdej če se res vidita skupaj oz. če ga imaš res rada, potem si poiščita
kakšno zdravniško pomoč. drugače pa… če ne bo bolje, boš zagotovo
prej ali slej pogrešala da te en pošteno in s trdim večkrat zaporedoma
nabije :))

Jst vem samo tolk, da kadar je bil moj ex zadet, da je bil tič vse prej kot trd in vzdržljiv…zdej kako povezavo ma nevem, pri njemu je vse dol padlo 🙂

po moje pa nas “Hipa” malo zajebava… da se mu kljub viagri ne bi dvignil-to ni mogoče

mare nič se ne hecam!

Trava tuki res nima veze, razen če se ornk ne zadane-pol verjamem da je v vodoravnem stanju.
Rajši za nasvet vprašaj na drugih forumih-na partnerski posvetovalnici, bo več resnih odgovorov.

Naj ti razloži kaj ga vzburja, kaj mu je všeč in kaj ga privlači, mogoče pa je fant že čisto brez življenjske energije??

a ne de

sam se zadovoljuje? Ima trdega? Si mu prva? Se mu je dogajalo to že prej? Morda je samo nervozen, kako bo, pa se mu ne vstane. Še toliko huje, če se boji neuspeha, potem sploh ni čudno, da se tamali ne upa vstat. Morda si ga prevečkrat meče, pa mu ni več do seksa. Morda si ga pa premalo, pa ne zna izzvat pravih občutkov niti sam opri sebi.

Poskusita se kdaj samozadovoljevat en pred drugim. Je odlična predigra, pa morda prideta do kakega rezultata.

Uf, meni je po travi vedno stal kot bakla… pa ni in ni hotel popustiti, tako da sva z drago dolge urce se dol dajala. Draga hipa, mislim da trava tu ni nič kriva, frajer bo moral samo v glavi raspucat.

Da si pa zarad dveh jointov na mesec odvisnik, to pa prvič slišim. Dejta si 78 pa kren vsaj kakšno drobno knjigo kdaj prebrat, pa ne bit tako zadrgnjena!

Je mogoče!

Tudi sama sem imela avanturo s fantom, ki je kadil travo, poskusila sva dvakrat, venda rni uspelo, ker njegov penis ni bil dovolj trd. Tako da ne vem, ali je to krivo ali ne. Ker poznam pa tudi ljudi, ki kadijo travo, pa nimajo takih problemov. Odvisno od posameznika!

Obleci se sexi:tangice,mrežaste zapeljive nogavice,sexi mini krilo.visoke pete…Zapelji ga na neobičajen način.

Marihuana vpliva na spolno slo in menda celo znanstveno dokazano na zmoznost erekcije. Ali ima to povezavo s tvojim je odvisno od tega kako dolgo ze kadi travo.

ja kok so ene glupe, hodijo s tipi ki se fiksajo.fuj prasice in mamilarji

Morda gre za kakšno fizično oviro, če mu ni stal pri viagri. Ne vem, nisem zdravnica. Ko si ga vrže sam, je okej? če ni, potem je zadeva dejansko lahko fizičnega porekla, zato pa bo treba k zdravniku.

MA JA dejno bedarije tip ni zate face it ne njemu nisi prevec privlacna in pac nej se jambra kokr hoce pa ti zatrjuje ni to to,najd si druzga-sori k sm direktna ,sam razne psiholoske marje so odvec,pa ja sj se zgodi najbrz ene parkat ampak ne pa tok dolg casa

New Report

Close