Mojemu sinu je primazal eno okoli ušes
A vam se zdi to normalno?! Takega slabiča takoj pustim. Naj uganem. Ni glih izobražen, službo ima, mogoče povprečna plača. Komaj par mesecev sta skupaj. Tvojega sina očitno ne mara, mogoče celo sovraži. A pije alkohol? A čakaš, da začne tepsti tebe?
Če bi kdo tepel mojega otroka, ga naženem skozi vrata še isti trenutek. Tulaj bi se mi vklopili vsi alarmi! To je edina vez, ki je za vse življenje, mama in otrok, če le otrok čuti, da se lahko zanese nate. Ker roko na srce, vsi starši si ne zaslužijo ljubezni in spoštovanja svojih otrok. Glej, da boš izbrala prav. Torej ne slabiča, ki ga poznaš kratek čas. Predvsem ne poslušaj tistih, ki svojih otrok nimajo:) taki znajo biti najbolj pametni, ker so zavistni. Moških je kolikor hočes, lepo te prosim. Samo zato, ker MISLIŠ, da ne boš našla drugega, ne vztrajaj v nasilni zvezi!
Navijam zate in otroka. Ker kri ni voda. Nasilnež pa naj gre in naj najde budalo, ki bo to prenašala.tudi takih je polno. Na žalost.
Ni nujno, da je zadaj trol. Poznam ogromno ne ravno brihtnih žensk, slabše izobraženih, predvsem iz kakšne vukojebine, z ogromno podedovajih družinskih travm. Take mislijo, da je nasilje nekaj popolnoma normalnega, kot megla sredi Ljubljane. Tudi same niso imele srečnega otroštva, kar je zelo hudo. Celo čutijo nelagodje v družbi normalnih ljudi, ljer ni fizičnega in psihičnega nasilja, kjer ni kakor bo moški rekel. Ampak enkrat treba to presekat. Če ti otrok ni motivacija, potem ti ni pomoči.
čajni kolutići, 14.12.2021 ob 19:52
Za sina je tvoj partner tujec. Preveri najprej, kaj sta imela. Morda je sin res kaj jezikal, ampak na tvojem mestu bi ponorela, če bi nek tujec dal klofuto mojemu otroku.
Ženske, si morate res za vsako ceno takoj novega dedca domov pripeljat? Ni čudno, če so otroci popolnoma zmedeni.
Ne vem, pri meni bi parter takoj odpravil.
Za @ čajni kolutici… Mene res zanima kako vi to vzgajate otroke, da podpirate da so do tujcev nesramni iz ljubega miru,ker jim nekdo ni simpatičen in se jim zdi zabavno sikati.
A na ulici tudi gre mimo tujca, ki mu ni simpatičen in mu sika v obraz iz ljubega miru… In ta tujec mu ne sme nič po tvoje… Tvoj ljubi sinek, skoraj polnoleten pa sme sikati….
Vzgajate otroke, da se spoštuje vsakega človeka, četudi mu je tujec. Ker tako je edino prav… S takšno mentaliteto kot jo imaš ti čajni kolutic ni čudno, da mladci pobijajo vse naokoli, ker jih mamica in atek učita, da če do tujci lahko delajo z njimi kar hočejo, ne rabijo nikogar spoštovati…
Potem pa ni čudno,da vidimo prizore kot sem ga jaz na blagajni avtobusne: vsi stojimo v vrsti za karto lepo in en mladenič dijak… Ko je bil tik pred tem, da pride na vrsto, se k njemu zraven postavijo se trije drugi prijatelji.
Gospod za njimi jih gleda vpraša lepo kaj počnejo in oni odvrnejo, da je kolega čakal v vrsti za vse njih. Jih lepo prosi te tri, da se postavijo v vrsto nazaj, da ne more eden čakati še za množico drugih, da vsi pošteno čakamo…. Vsi trije so se režali mu v obraz in posmehovali… Se trikrat jim je rekel in oni nič in jezikali ne bom se prestavil,ker sem v vrsti… Ko je rekel četrtič je rekel prestavi se nazaj, če ne te bom jaz… In oni nič….
In je prijel enega in ga fizično odvlekel nazaj v vrsto ostala dva sta se kar sama odmaknila, no potem tudi niso niti tam stali, so vsi odšli…
Temu gospodu dam popolnoma prav… Ti čajni kolutic si pa očitno mama takih sonckov nevzgojenih in bi se prišla dreti na človeka, ker se te dotaknil tvojega nesramnega nespostljivega sonca… Vzgojite sebe takšni starši najprej….
Popolnoma obsojam nasilje, samo zajebavanje s strani nekega mladostnika je tudi nasilje, psihično nasilje in ta nima biti pravice nasilen nas nikomer, niti nad tujci. Je treba vse spoštovati ljudi, red in pravila. In če jih ne in to po več prijaznih prošnjah, ostali ne bomo talci vaših nevzgojenih sonckov.
Naženi nasilneža, 22.01.2025 ob 09:12
A vam se zdi to normalno?! Takega slabiča takoj pustim. Naj uganem. Ni glih izobražen, službo ima, mogoče povprečna plača. Komaj par mesecev sta skupaj. Tvojega sina očitno ne mara, mogoče celo sovraži. A pije alkohol? A čakaš, da začne tepsti tebe?
Če bi kdo tepel mojega otroka, ga naženem skozi vrata še isti trenutek. Tulaj bi se mi vklopili vsi alarmi! To je edina vez, ki je za vse življenje, mama in otrok, če le otrok čuti, da se lahko zanese nate. Ker roko na srce, vsi starši si ne zaslužijo ljubezni in spoštovanja svojih otrok. Glej, da boš izbrala prav. Torej ne slabiča, ki ga poznaš kratek čas. Predvsem ne poslušaj tistih, ki svojih otrok nimajo:) taki znajo biti najbolj pametni, ker so zavistni. Moških je kolikor hočes, lepo te prosim. Samo zato, ker MISLIŠ, da ne boš našla drugega, ne vztrajaj v nasilni zvezi!
Navijam zate in otroka. Ker kri ni voda. Nasilnež pa naj gre in naj najde budalo, ki bo to prenašala.tudi takih je polno. Na žalost.
Je res ,pa kaj koji k. vlačijo moške domov in jih mešajo s svojimi otroki …