Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moji Barbiki………

Moji Barbiki………

Barbi, danes sem zaprla ordinacijo, ker ne vem, kje si uspela zabremzat tvoje nove rolerje. Saj bi te poklicala po mobiju, ampak, če se ne moreš ustaviti, bolje, da ne reskiram, ker te nujno rabim v ordinaciji…..
Če si se obesila na koga, povej, pomagam, sicer pa …ordinacija do nadalnjega zaprta. Čebelice ni, pa ga gre zajček okol biksat !
Barbi, javi se, ko se ustaviš :))))))))))))))

Lupčka dr. Z.

No.. in to glih zdej.. k bi jest nujno, nujno rabil tisti… poslednji špinel…

Ordinacija zaprta !

Vseeno dobiš cmoka !!!

zajči … danes sem bila odsotna 🙂 res sem rolala :))) in to na Bledu .. smo se šli malo namočit … pa malo zmatrat 🙂 ampak naj ti povem, da je bilo brrrrrr .. zelo mrzlo .. tako da B. ni namočila svoje riti v vodo, ki je bila tudi kar mrzla :)) čeprav sta se mojadva miškota kar veselo namakala … B. je pa bol za tople varjante 🙂

naslednjič ko te prime … pokliči .. brez problema .. četudi bom na rolerjih :))) saj se moram navadit tudi na kritične momente ane :)) ampak moji novi rolerji res rulajo ..

Zajči .. B. ti želi celonočno biksanje .. norenje .. žuranje .. ordinacijo pa spet odpreva .. ko se spočijeva in napolniva s frišno energijo 🙂

B.

ti koštrunc :))) včeri sem te vidla pred Merkatorjem v KR … sva te s tamalim štopala, pa si mal spregledal :))) ti povem .. tkole od oka si zgledal čist kul .. nobone potrebe po špinelu ni bilo zaznati :))))))

B. bi rada še dala en kompliment za lubico … luškana tale Marea .. ni kaj 🙂

Barbi pozdravljena, ali nisi nič javila muci, da
si v njeni bližini? Zagotovo bi bila vsa u luftu, če
bi vedela. ….No ja, sorry, saj to je ja čisto tvoja stvar,
sorry.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hoj Mariči .. ja nč ne .. kje se pa spomnim madonca :))) sem zgleda mela meglo v betici … ma jaz grem velikokrat gor .. tko da … bo šansa še bo :)))

Hja..še zdej sem v luftu…majko ….drugič zatul..hehe ha tud jest sme dons vandrova tam okol..a me nis nč vidla?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

ma kako bi te v tisti množici ljudi iskala … pa na rolerjih sem bila … :))) potem bi samo še rešilca lahko klicali :)))))

ma če bi vedla da si kje blizu .. bi dala rolerje dol in se na ves glas drla … samo potem bi verjetno spet kdo rešilca klical .. hmmmmm

B.

heheheeh:))))))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Post nr.1
Omedlela sem od smeha, Barbi.

Aha, torej tako Jani, izgledal si povsem sproščeno in veselo, ja zakaj hudiča potem hočeš v ordinacijo po špinel :)))))))))))))))))))))
Vidiš, kamor greš, nabašeš na dežurno ekipo dr.B in dr.Z 🙂

Torej tako ! Če potrebuješ nujno špinel, se mi pridi najprej pokazat, da vidim v kakšnem stanju si :))))))))

Bled????? Ma nehi… pa sej se je men zdelo.. ena furija na rolerjih.. tko.. brzina… zviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz mim mene…. Ma da bi se vsaj ustavila.. neeeeeeeeeeeeee…. Mal hecam.. ampak, madona a je bil včeri cel forum na Bledu????

Jani si je ogledal Bled, pojedel kremšnito in na koncu ga je še skoraj kap, ko je na 50 m zgledalo, kot da je nekdo priletel v njegovo ljubico, a na koncu ugotovil, da gre le za igro senc :))))

Hahahaha, od oka že.. ampak, podroben pogled bi pokazal.. da bi potreboval orenk dozo :)))

Jani se sprašuje.. zakaj se mu nisi vrgla pod avto, da bi te opazil :))))

Se zavedam.. da bo potrebno nekaj narediti v tej smeri, ja :)))) Kamuflaža :)))))

heheh čaki čaki..bemti grrrrrrrrrrrrrr..ampak nevem zkaj je men včeri skoz nekaj pravlo ej tole je koštrunc… nene tole je..ej tale je pa ziher….heheheheheh

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

No, saj sva veseli takega pacienta, kot si ti. Občudujeva tvojo močno voljo, da se stalno poslužuješ najinih zdravniških storitev.
Opravičujem se v imenu svoje sodelavke dr. B. , ker je ordinacija zaprta, samo imava trenutno težave z polnjenjem baterij, pa bova kasneje to sigurno nadoknadile. Samo prosim , malo potrpljenja. Bo bolje, boš videl. Kot stalno stranko, te bova zrihtali, da boš kot nov :)))))))

ZTLC!

Aha, Barbi, tule bo potreben natančen pregled, veš ? :)))))))))))))

Eeeeee sad si ga najebo, čoveče.

Dej zamenjaj trgovino, pa še kej. Pa na naše srečanje, ko bo, pridi čist hin in zlomnjen, tako da se jim malo zasmiliš….:)))))))))))))

Sam, jaz tudi ne štekam te teorije.

Jaz bi tudi en špinel, ko sem …….najboljše volje. :))))))

Vsekakor z dr. B. najprej konsultirava in presodiva, v kakšnem stanju je pacient, nato sledi diagnoza :)))))))))
Nato ukrepi, ki so božanski:))))

Ja veš zajči .. je čista resnica .. Se je tam izza volana tko režal .. sicer ne vem komu … da sem pomislila .. da ni tale naš Jani že en mau pod uplivom .. špinela 🙂

je pa druga varjanta .. da mu je kdo od prisotnih v njegovi lubici .. prijavil kak štos za ‘dol past’ .. pa je B. dobila napačni vtis … hmmmmm …..

.. a ti bi se kar na podroben pregled prijavil :))))) .. no sej … Dr. nima nč proti ane … samo pod avto se ti pa res ne bom metala nooooooooo .. madonca a nebi blo to mal preveč … drastično :))))) drugič ti rajši mal bol okice odpri .. pa bo 🙂

B.

ja ja ja … jani ti sam Zajčka poslušaj .. pa ti v življenju ne bo nikoli hudo :)))))

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS…. to mi delejta :))))))

Jani je pa full vesel, da ma take dohtarce… bom bil zmeri zlo težek bolnik….. (90 kil heheheheheheh)

.. tuki ni kej štekat … ko te prime .. si privošči :)))))))

New Report

Close