Moji Barbiki………
Barbi, danes sem zaprla ordinacijo, ker ne vem, kje si uspela zabremzat tvoje nove rolerje. Saj bi te poklicala po mobiju, ampak, če se ne moreš ustaviti, bolje, da ne reskiram, ker te nujno rabim v ordinaciji…..
Če si se obesila na koga, povej, pomagam, sicer pa …ordinacija do nadalnjega zaprta. Čebelice ni, pa ga gre zajček okol biksat !
Barbi, javi se, ko se ustaviš :))))))))))))))
Lupčka dr. Z.
zajči … danes sem bila odsotna 🙂 res sem rolala :))) in to na Bledu .. smo se šli malo namočit … pa malo zmatrat 🙂 ampak naj ti povem, da je bilo brrrrrr .. zelo mrzlo .. tako da B. ni namočila svoje riti v vodo, ki je bila tudi kar mrzla :)) čeprav sta se mojadva miškota kar veselo namakala … B. je pa bol za tople varjante 🙂
naslednjič ko te prime … pokliči .. brez problema .. četudi bom na rolerjih :))) saj se moram navadit tudi na kritične momente ane :)) ampak moji novi rolerji res rulajo ..
Zajči .. B. ti želi celonočno biksanje .. norenje .. žuranje .. ordinacijo pa spet odpreva .. ko se spočijeva in napolniva s frišno energijo 🙂
B.
Barbi pozdravljena, ali nisi nič javila muci, da
si v njeni bližini? Zagotovo bi bila vsa u luftu, če
bi vedela. ….No ja, sorry, saj to je ja čisto tvoja stvar,
sorry.
Bled????? Ma nehi… pa sej se je men zdelo.. ena furija na rolerjih.. tko.. brzina… zviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz mim mene…. Ma da bi se vsaj ustavila.. neeeeeeeeeeeeee…. Mal hecam.. ampak, madona a je bil včeri cel forum na Bledu????
Jani si je ogledal Bled, pojedel kremšnito in na koncu ga je še skoraj kap, ko je na 50 m zgledalo, kot da je nekdo priletel v njegovo ljubico, a na koncu ugotovil, da gre le za igro senc :))))
No, saj sva veseli takega pacienta, kot si ti. Občudujeva tvojo močno voljo, da se stalno poslužuješ najinih zdravniških storitev.
Opravičujem se v imenu svoje sodelavke dr. B. , ker je ordinacija zaprta, samo imava trenutno težave z polnjenjem baterij, pa bova kasneje to sigurno nadoknadile. Samo prosim , malo potrpljenja. Bo bolje, boš videl. Kot stalno stranko, te bova zrihtali, da boš kot nov :)))))))
ZTLC!
Ja veš zajči .. je čista resnica .. Se je tam izza volana tko režal .. sicer ne vem komu … da sem pomislila .. da ni tale naš Jani že en mau pod uplivom .. špinela 🙂
je pa druga varjanta .. da mu je kdo od prisotnih v njegovi lubici .. prijavil kak štos za ‘dol past’ .. pa je B. dobila napačni vtis … hmmmmm …..