Moji lasje
Zivjo,
ze priblizno 2 leti se barvan na blond. Imam daljse lase, pobarvane z blanzem. Problem je, da sem se blazno navelicala blond las in bi zelela spet moje naravne kostanjeve lase ali pa bi se vsaj pobarvala na to barvo, pa me zanima ce je to sploh mogoce, ne da bi cisto unicila vseh las, glede na to, da je frizerka za blond barvo uporabljala blanz? ali moram pustiti narastek in se potem postrizti?
Pozdravcek
ŽIV!
jest sem bla tut blonda in sem si zaželela bit spen naravna rjavolaska..začela sem si puščat svoje lase zravn sem se šla pa še poštrihat na rjavo…frizerka je bla čist prestrašena k mam kr dolge lase pa še ful goste, tko da se je kr namatrala da je res use prekrila in tut ponucala ene 3 farbe…povedala mi je tudi da se bo barva najbolj vrjetno sprala dol in tudi to se je zgodilo po nekem času….no sedaj imam pol las svojih pol pa še blond, samo k sreči nato grozne razlike…moja rjava je dokaj svetla, blond pa dokaj temna…ampak premišljujem, če se ne bi šla šeenkrat pobarvat, al pa seaj kake pramene dat