Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moji MUCI in ostalim

Moji MUCI in ostalim

Preljuba MUCA!

Kot vse že čivka in mnogi vedo in vedno jih več ugiba, je tale murnček TVOJ in prekleto TVOJ in samo TVOJ in vse tiste otožne, lepe in presolzne pesmi so namenjene tebi in jih pišem še kar v srcu zate…..

Rad bi dejal, da se mi srce trga, ko zaradi mojega nedolžnega prijateljstva z nekom, trpi moja zlata MUCA in vse bom storil, da bom zaščitil to nežno bitje, ki le ljubi in z vsem srcem upa, da naposled najde tisto, kar si zasluži, zasluži mir, zasluži varen jutri, zasluži si, da se ji nočna mora konča…..

Vem FORUM ni namenjen temu, dragi prijatelji, forum je namenjen sprostitvi, igrivosti in temu da vtečemo iz krutega vsakdana….

Ravno zato želim, da v tem forumu ni več bolečin, da je tu samo nekaj, kar nas vabi, kar nas potegne vase, kjer imamo prijatelje, ali pa morda celo kaj lepšega…. in to je tisto, zaradi česar ne morem in ne bom dovoljeval, da bi karkoli ogrozilo najino petje, najine verze, najin jutri….

Murnček ve, da je napravil napako, napako, ko je molčal, napako, ki jo je težko popraviti, ali jo ne bom mogel nikoli…. sem le čutno bitje, ki dela napake, mogoče ne tako velike, ne tako izrazne, niti niso tako pomembne, a u dani situaciji lahko nekoga zanese in odnese. Rad bi se javno opravičil vsem, ki sem jih s svojim početjem vznemiril, ki sem jih razjokal in jim delal krivico…. Murni ni imel tega v mislih, ko je postal vaš prijatelj….

Preljuba MUCA, povsem te razumem in te podpiram u bolečini, ki jo je tvoje srce sprejelo…. sama veš, da sem zadnji, ki bi ti to želel, a je izpadlo tako zaradi MEA CULPA…

Zaščitil pa bom vsak nečist namen, vsak o ogrožanje najinih pesmi….

S tem postom tudi želim končati to zgodbo, oglasil sem se, ker bi se moral že u štartu, pa se nisem, ker sem okleval, ker sem mislil, da bo minilo brez stopnjevanja vročine zakurjenega kotla.

Dragi Tjavendanovci LJUBIM JO, NE DAM SVOJEGA MUCKA!!!

Murnček……

Vsekakor lepa poteza tole murnček !

zajček

Murenček.. sicer sem mislil, da vem za kaj gre pri vsem skupaj, sem hotu posredovat, pa sem usekal mim.. zdej vem samo to, da mi ni n’č jasno 😉

Ampak, Jani ma še vedno prijatelja Murenčka pa sestrco Muco .. pa vse ostale Tjavendanovce in vesel je tega :))

Murenček prijatelj, čudna so pota… gospodova so včasih rekli.. jest pa pravim.. srca :))

lep deževen dan in.. pusti srcu, naj govori!!!!

Jani

Ja Murenček, naj govori srce. Pa vendar …
včasih je potrebno dati možnosti srcu, da
upošteva tudi razum, saj oba bivata v istem …
telesu ….

Lepo deževno jutro, kot pravi naš mili Janči!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

…. konec dober – vse dobro !

In Nikita upa , da bo muca pripeljala murnčka na kavo in pivo tja k našemu konjičku … pa da bo enkrat nekoč morda lahko lovila kak pušeljček – zgolj simbolično , tako za obujanje spominov … ;)))

ahhh , kako lepo ….

Ah dej no!
Ti in jaz…..dva stara kozla….pa tako sentimentalna!
😉

Blizu si….pa se ne oglasiš!
Že veš zakaj!
?

Ja, lepo in prečudovito !!! In naj tako
ostane !!!!

Živjo, Niki !!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ah dej no, sprevržko, mi smo lahko
sentimentalni, ker vemo, kaj to sploh je
in zakaj smemo to biti. In ti??? Ti si pa
zacopano, revše, da še živiš težko ?????
Bodi mi dobro, dečko mili, dečko zlati,
pazi nase, res pazi nase !!!!
Rada te imam!

Opa!
Zacopano revše?
Hmmmmmmmmm….a se ti je mašingan sprožil?
saj te pacmakam….da ne boš………;-))))
Cmokija tja dol!

New Report

Close