Moji ženski ni do spolnosti.
Sveti duh, 27.03.2025 ob 00:56
5ter, 26.03.2025 ob 14:33
Sem moški star 54 let. Živim z partnerko,ki ji pri njenih 50 letih ni do spolnosti. Če spolnosti ni, saj za mene ni to to in potem je prepir in nič ne klapa. Lansko letos sva samo enkrat sexala, letos nič.. Kaj storiti? Ji omenim sex noče niti slišati..
Stvar je jasna. Ona ni tvoja zenska! Lahko ti se lepse in bolj iskreno povem: TI NISI NJEN MOŠKI. Ji ne dišiš. Storiti se ne da nic, seks naj bi bil posledica privlacnosti. Privlacnosti pa se ne da izpogajati. V kolikor pa vseeno pride do seksa iz drugih razlogov, raje zavrni. Veliko bolje ti je ce maturbiras. Torej kaj se sedaj? V kolikor se ti seksa, menim, da si moras poiskati ljubico. Zena bi ti tu morala biti v oporo in ti tudi ona kaksno ljubico pripeljati. Le tako bi dokazala, da ji je mar zate in da premore ljubezen. Indeks bo zadovoljenega moza, ki se bo mogoce celo zaljubil. Ko si sel v vezo, se verjetno nista dogovorila za vezo brez seksa. Torej je normalno,a boss v vezi seksal. V kolikor ona noce, bos pac z drugo. PRI TEM JE ZELO POMEMBNA NJENA 100% PODPORA in LJUBEZEN do TEBE. Torej le pogumno!
To tako zelo drži…. Kar nekaj mojih prijateljic te starostne skupine ima enako težavo: ne diši jim več. Imajo željo, bi, a ko bi bilo treba to udejaniti z možem (ki jim ni več všeč), ne gre. Je hudo za oba.
Premalo informacij, da bi lahko ocenjevali. Glede na zapis sklepam, da nista dolgoletna zakonska partnerja?! Da se je ta veza začela v kasnejših letih. Seks je najbrž takrat bil prisoten drugače se veza ne bi začela. Kakšen je drugače vajin odnos? Sta spoštljiva, komunicirata, preživljata prosti čas skupaj, skupni interesi? Za dom skrbita oba ali je doma za vse sama? Si namenita komplimente, zahvale, pozornosti? Ali si preprosto tip, ki v vezi ne da nič od sebe pričakuje pa vse? Jo žališ ali kako drugače “ponižuješ”? Že ptički na veji vedo, da se pri ženski spolnost in privlačnost začneta v glavi! To velja predvsem za vezo. Pri jebacu ti je pač vseeno za vse, je važen le seks in ni zadržkov v glavi. V vezi pa je drugače, tam so prisotna čustva. In če ta čustva niso zadovoljena, tudi libida ni. Zato pa vsi tisti ki niso zmožni zadovoljit čustev partnerja, preprosto skačejo okoli z izgovorom, da doma ne dobijo kar rabijo. V resnici pa sami niso zmožni dat kaj od sebe. Sam veš kako je v vajinem odnosu, za nas je pač premalo informacij. Možne so tri opcije… Ali je na prehodu v menopavzo, ali si kreten in ji ni do seksa z tabo ali pa ima res ljubimca. Pri 54ih bi že moral malo znat presodit. Kar pa mislim da ne znaš. V zrelem odnosu bi se o tem pogovoril z partnerko in na osnovi njenih odgovorov bi dobil rešitev na dlani, ne pa da tukaj sprašuješ
Ena srečno poročena, 26.03.2025 ob 20:01
Anonimno 3469, 26.03.2025 ob 14:42
5ter
tvoja 50 letnica ima mlajšega jebača. ki ji govori mami ja dobro pizdo imaš. problem je ker ti neveš da je perverzna prasica. ker si lolek. žal. drugi ti jo fukajo. in ji doma ni več. ima mladega jebača, mogoče verjetno tudi kako lezbično kolegico. al kaj ti misliš kaj je??? hahahaha
kako si lahko pri teh letih tako naiven.
A ti kdaj samega sebe prebereš? Enkrat nakladaš, kako 25+ noben več ne pogleda, drugif pa, da ima 50 letnica je*ača… Shizofrenija je to ;), lahko pa tudi demenca.
Hahaaaaanajboljši komentar zadnje case
za Srecno poroceno
zobna pasta, 27.03.2025 ob 13:18
Ne posploševat in govorit, da se moški ženski gabi, da se drugje dol daje,itd. Midva sva približno istih let, še skoraj svež par in nisva prišla dalje od orale. Namreč pri meni je problem, da ko me oralno zadovoljuje, me potem par dni peče in srbi in se potem ubadam s to srbečico in raznimi kremami, da se spravim spet v normalno stanje. Zelo si želim seksa, ampak prav zaradi teh težav odklanjam intimo. Sumim, da te dražljaje povzroča njegova zobna pasta ali pa slina. In kako mu naj to povem, da ne bo prizadet in užaljen? Da, slišim moški kako bi želeli slišati takšno izjavo, da vas ne bi prizadelo in vam vse dol padlo? Mislim, da bova prav zaradi tega končala zvezo, ker on ne bo več dolgo zdržal brez seksa, jaz pa si tudi ne morem privoščiti, da bom v službi skakala na wc in se praskala spodaj. Plus tega je ta srbečiča zelo nelagodna v vsakdanjem življenju. Po seksu bi se moral človek počutiti vrhunsko, ne pa da se potem ubada cel teden s takšnimi neprijetnostmi kot recimo jaz. Res ti v takšnem primeru mine do seksa, pa naj te še moški tako privlači in si ga želiš.
Ce si tako občutljiva poskusi z intimnim oljem . Jaz nisem niti par procentov tako občutljiva kot ti, pa ga uporabljam, lepo zaščiti, nimam nikoli glivic.
Ti jaz povem zakaj z mojim nočem več. Ker je lažnivec, prevarant in manipulator pa še varalica. Zatajil je družino, nas zapustil. Ko ga je ljubica v pizdo brcnila se je navlekel nazaj v bajto. In zdaj bi on skupaj spal z mano…..( nisem nora, bo še kak HPV prinesel). Za otroke tudi vprašal ni, kako so. In s takim naj bi sekali….. Sedaj bomo mi njega zapustili. Naj kraljuje kot kralj na Betajnovi.
Srečno Kekec