Mojih zadnjih 12 let
12 let ljubimkanja, izjemna povezava, čutiva se do obisti. Zaljubljena do krvi 12 let. Vedno drug drugemu v pomoč, podporo. Bil mi je vse, prijatelj, ljubimec, šef.”Gor spravila” tri otroke. A žal ne najine, ampak otroke z drugimi partnerji. Počilo je pri njemu. Dovolj mu je bilo. Ločil se je. Jaz pa ne morem naprej, ne z njim ne z možem. Propadam. Depresija se me je lotila, visok pritisk, jočem in jočem. Kar sivim:( Ne zmorem zapustiti druzine, moza, ga vzeti otrokom. Posranka sem, brez kancka poguma. Sesedla sem se, jem tablete in pocasi umiram. Prazniki, pocitnice, izleti z druzino vse je izgubilo smisel. Ljubim ga, pogresam ga, vem da me caka, da doma uredim a ne zmorem. Ne morem izdaviti stavka, odhajam, zapuscam te, ker vem kaj bo to za seboj potegnilo, kaj bo to naredilo otrokom in njemu.
Pomagajte mi z nasveti. Kaj lahko oseba naredi v taki situaciji??!:(((
tvojega problema.
Ok, tvoj argument je ta, da tega “ne moreš narediti otrokom”?
A tole tvoje “umiranje” jim pa privoščiš?
Dolžna si jim predvsem to, da se spraviš v red se odločiš.
Aja, pa saj ravno to ne bi, a ne?
Kaj pa bi? Ker tole veš, je bistveno vprašanje.
Zaenkrat bi ti rada oboje…kot do zdaj, moža in otroke doma, ljubezen
drugje….pa je on (končno) rekel ne.
In zdaj se smiliš sama sebi do neba, ker ne moreš več imeti obojega?
Pač pretehtaj, kaj ti je več vredno. Drugače ne bo šlo, obojega ne boš
mogla več imeti.
Pa a ni to osnova egoizma? 🙂
Pa a ni to osnova egoizma? :)[/quote]
Ne. Temu smo včasih rekli, ali se vse*ri, ali pa vstani.[/quote]
Zanimivo, jaz sem pa vedno mislil, da je osnova egoizma to, da imaš na voljo na dveh kupčkih denar(otroci in familja ali lastna sreča) in imaš možnost izbirat prvi in izbereš to kar ti bolj želiš (lastna sreča) čeprav bi tisti za tabo (otroci) potrebovali obratno 🙂
Mislim, da tega ne veš, pač pa si le izmišljuješ, domišljaš neke razloge, ker te je strah, kaj bo s teboj samo. Po eni strani razumljivo, po drugi pa bo treba čimprej zbrati pogum.
Daj mi ti pomagaj na tvoj način.
ljudi, ki niso iskreni niti sami s sabo, kaj šele z drugimi…. pol jim pa pomagaj, če pa zanjo živet samo v laži, prevari, nepošteno…. ko pa pride resnica na dan, pa blazno trpijo, se smilijo sami sebi, ne zmorejo prevzet odgovornosti za svoja dejanja, posledice njihovih laži pa kasirjo “ničkrivi” npr. otroci, ……pa zgovarjajo se na ljubezen….. Ja, težko se je soočit z resnico, ji pogledat v oči, zelo boli…. Sam je vredno odraslega človeka, da se sooči in odstran gnilobo iz svojega življenja.
To je tako kot z gnilim zobom in strahom pred zobozdravnikom. Raje ne greš tja in pustiš, da ti zob zgnije, potem pa fašeš zraven še kake hujše posledice. Na koncu pa zveš, da zobozdravniki itak dajo injekcije, ker slej kot prej moraš tja in da to sploh nič ne boli.
protibolečinske inkjekcije, da se ne bo kdo še dodatno prestrašil. :))
Ti takrat prosiš za inekcijo ? Haha, kir pussy :)))
Naredi tisto, kar bi že zdavnaj morala.
In sicer, se soočiti s potlačenimi in nerešenimi problemi in nehat lagat.
Možu povej, kaj si delala zadnjih 12 let. Se bo on določil namesto tebe, in sicer tako, da te bo vrgel čez prag.
12 let dvojnega življenja in skrivanja! Si se kdaj vprašala kaj si v teh 12 letih naredila možu? Ker čustvene opore mu sigurno nisi dajala!
Ne vem kaj se cmeriš, končno imaš možnost, da sprejmeš odločitev, ki bi jo mogla že pred 10 leti.
Zakaj si pa v tem polarnem svetu tako stroga?
A dve leti ljubimkanja bi se pa nekak še toleriralo? :-))
Vprašanje kaj je naredila možu bil lahko dopolnili tudi s tem kaj je/ni on naredil njej. Sicer pa tudi, če velja, da ima vsak partnerja kakršnega si zasluži, to ne velja le zanjo, ampak tudi zanj.
Vprašanje kaj je naredila možu bil lahko dopolnili tudi s tem kaj je/ni on naredil njej. Sicer pa tudi, če velja, da ima vsak partnerja kakršnega si zasluži, to ne velja le zanjo, ampak tudi zanj.[/quote]
Ne glede na to, ka je on njen naredil ali ni naredil, ne opravičuje njenega varanja in tega kaj je ona naredila s tem sama sebi.
Vprašanje kaj je naredila možu bil lahko dopolnili tudi s tem kaj je/ni on naredil njej. Sicer pa tudi, če velja, da ima vsak partnerja kakršnega si zasluži, to ne velja le zanjo, ampak tudi zanj.[/quote]
Ne glede na to, ka je on njen naredil ali ni naredil, ne opravičuje njenega varanja in tega kaj je ona naredila s tem sama sebi.[/quote]
In kaj je naredila otrokom. Ker ti pa DEFINITIVNO niso krivi….
Happy family , next generation. samski sploh ne vemo, kaj zamujamo, ekr ne živimo v taki skupnosti.
Glej Spider, a ti res ne bo nikoli potegnilo, kako kontraproduktiven si
s svojimi posti? Veš čas nam pripoveduješ samo eno stvar – da sam nisi
prepričan v svojo tezo in ves čas iščeš potrditev. Kaj nam s tem
sporočaš?
” O če pa še Spider ni ziher, potem je stvar vredna premisleka”?
Če bi bil sprijaznjen in pomirjen s svojo odločitvijo, ne bi govoril skoz o tem,
ker ne bi čutil te potrebe. V bistvu o njej ne bi premišljal VES ČAS in
VSAKEGA posta začinil s tem svojim večnim dvomom.
Tko te pa vrta….in ti vrtaš nas….
Koga pa ti vrtaš s svojim pametovanjem? Kaj če bi še o sebi povedala?
S čim pa ti nisi pomirjena, da si še evdno tu. To namreč očitaš meni. Prvo pred svojim pragome pometi in se sprijazni, da imajo drugi ljudje pač druga stališča. Ti bo lepše na svetu..
Ne, ne očitam ti tega, da si še vedno tu. To je stvar dolgčasa, mal
hecnih pojmov kaj je zabavno, veselja s forumi (vsaj zato sem jaz
tukaj)
Mi pa mal najeda večno odpiranje tem in repliciranje kjer ti serviraš tvoj
evergreen o samskosti in ne imeti otrok….kjer TI vsiljuješ tvoje
stališče in se delaš norca iz vseh drugih…NON. STOP.
Ja ok, pač rad si samski, ja ok, ne boš imel otrok, vemo, se strinjamo,
meni je kul, fajn zate, čestitam, Ok?
Bi šli lahko dalje? (nam bo vsem lepše na svetu)
Forum je zaprt za komentiranje.