Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mojih zadnjih 12 let

Mojih zadnjih 12 let

Ravno to govorim. O njenem partnerju sicer nismo izvedeli nič. Pa vendar: ona je varala 12 let, on ni ves ta čas opazil nič. Torej: ali sta se v tej situaciji oba počutila dobro ali pa si enostavno drug drugega zaslužita. Zato je popolnoma mimo Gazelin poskus trkanja na njeno vest v smislu “kaj je naredila možu”. Še posebej brez da se ob tem človek vpraša kaj je morda on naredil njej.

Kot sem rekel, celo v pravu obstaja toleranca. A mi bi pa za določene stvari ljudi kar na kole natikali al kako?

Ej, vsa čast. Jaz tega ne bi mogla, pa da me ubiješ.
12 let ???
Svašta, res…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kaj ima samskost ali zveza s “stanjem duha” in vzročne povezanosti s srečo?
Statistično recimo živijo poročeni moški dlje, potem narava očitno ne teži k samskosti.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tebe bi blo treba ustrelit…pra sica gnila!

Kaj s epobiči razburjate? Kaj pa mislite, da vas čaka, če boste s kako tako dolgo?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Nič novega, takih zgodb je še na pretek. Dolgoročno se vezat s tako nepremišljenim, neodgovornim bitjem, kot so ženske, potem pa se še čudit kaj vse to pusti za sabo… 🙂

Izberi si kakega premišljenega, pa bo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Al pa če greš ti Robiju bradavičke lizat. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close