Mojim vsem v gmajni :))))
Hm , zdejle sem bo zajček spet malo čustveno odprl kot rožico . To pa zato , da ne boste mislili , da je zajček smotan pa da ne ve kje ima svojo varno bazo in svoj azil med vami..
Hudičevo dobro se tega zavedam in mi je to lepo .
Zatorej vsem hvala za postanje tuki in na oni strani . VSEM ! Saj sem vedela in vem , da vas vedno imam , tudi takrat ko se mi zdi , da sem čisto izgubljen zajček .
Vsem bom odgovorila…sam morte čakat :))
Sebi je šel na morje , njega se lotim potem.
Jani išče flaško , da mi da noter morje ( ej Jani *** ti povem zakaj , ker so tam kjer si moji spomini lepi )
Mariči jo je upihnila neznano kam , ni bilo jutranjega posta ( moj bog , ko bi ti vedela kako res govorim ko rečem , da jih pogrešam )
Pipi moja ljuba je diplomirala ( please ne me obesit evo…se oglasim ojej ):
Rudolf ti moj frend , vse ti povem ( zdaj sem malo oživela , ma ki si ti ? )
Saško ljubezen moja me sanja ponoči ;))) jaz njega ekolla kako ga ne bi..
Dr.B prenavlja ordinacijo ( ej sonči lupčka tudi tebi se obesim za vrat jutri evo… no pa naj tole izkoristim in povem vsem pacientom da ordinacija še kak mesec ne bo delala . Tko , da če so ali bodo kake težave naju lahko kličete na mobitel , bova probale uredit preko gsm – a ..sej zdej se to da anede je moderno :))
MUca , hm…ti tko si na tekočem koker tolko..
murnček je zbezljal pomladi naproti , takoj po objavi horoskopa , ma lahko me kaj pokličeš da ti šlogam naprej murni :)))
Nioba , tebe se lotim osebno , ker si tuki blizu in te skisskam po frisku prec ko te dobim v tačke..
Severnica , no vedno vem da je tuki nekje…tokrat jaz mislim nanjo za spremembo.,
Moderator foruma lupčka , on je tko zakon tuki in moj big frend…hvala ker je !
Sp..polkovnik ma ti se me pa bojiš :))))
In finaly Niki…hehe…ta me bo tko al pa tko stresla iz hlač ( matr Niki ma ker vem da me imaš rada se te ne bojim , ajde ….enga po primorsko ..uh haha :)))
In še :
Še vedno se spomnim nate ježek veš !
Tkole zdaj sem napisala , upam da ne pozabila koga….sej s pandico bova že popili tudi tist kafe , štumpi pa mi bo dal kepco sladoledaa…za lizzzz..
lupčka vsem
kožuhast zajček
… pozdrav !
In najoranžnejši korenček.
In najslajšo štiriperesno deteljico …. kaj eno – cel šop !
In najtoplejši brlogec z najljubeznivejšim zajcem !
In tovor tulipanov , z njimi pa moje misli !!!
…. na koncu pa še ena po repku , ker se za zajce ne spodobi , da gredo kar tako meni nič tebi nič v liegalo !
N.*
Končno nekdo, ki tudi mene malček malček
pogreša, ne da le jaz koga pogrešam, pismo
rosno.
Zajči moj, glej, spet usposobljena in spet na
star način v nove dni. Jaz, ti in ostali vsi.
Sej, je že tako, danes se, jutri te ni, izživi svoj
trenutek, bemtiš vraga!
Nekaj se menijo za srečanje tam doli, bog pomagaj,
pa naj ga imajo. Medve ga pa pri tebi narediva, prav?
Zajček, cmočka! Če ti je res kaj stalo do vsega, kar
sem ti pripravljena ponuditi, pa še enega cmočka!
Ostalim – lep pozrav!
OPS !
Sem videla nick Nikita , ma se nisem upala odpret posta madona :))))
V NEDELJO ZVEČER , sploh ne zdej ko ni več Marjana Kralja…….sem to naredila tko počasi in v nizkem štartu….za vsak slučaj kaj pa veš kaj bi se mi vseeno zgodilo..
torej hehe…sem jo odnesla dobro :)))))))))))))
mmmmmmmm
lupčka Niki !