MOJSTER
Portal moj.mojster se financira z prostovoljnimi prispevki. To pomeni, da od izvajalcev dobiva denar. Torej ocene, ki jih tam bereš niso realne. Več plačajo boljše ocene jim dajeho in bolj rinejo v ospredje. Gre za prikrito reklamo. Samo, da pri reklami veš za kaj se gre tukaj te pa zavajajo z lažnimi ocenami. Ali vsaj prikrivajo resnične. Na njihovi spletni strani ali fb strani nihče nima slabih izkušenj. Samo superlativi. Ko se pa zalomi se pa potuhnejo. Oni s tem nimajo nič. Taka je moja izkušnja.
Nevennnnka, 18.02.2017 ob 06:24
Zanima me,če deluje portal Primerjaj.si ali Moj mojser.si.
Kakšneimate izkušnje.prenavljala bi hodnik in kopalnico in me zanima kako je z temi portali.?…lp
Jaz sem preko primerjam.si dobila polagalca vinila, s katerim sem bila zadovoljna.
Je pa jih kar precej, ki se javijo ali pa ne, čeprav portal posreduje kontakt. Pa kar prebrati moraš, pa še mal poguglatri, če se kaj piše o kakšnem, da se ne nasmoliš. Pa poslušati, kaj ti govorijo tudi med vrsticami.
Pa vedno zahtevati predračun.
Vsekakor ne bi dala avansa, vsaj nekega znatnega ne. Pa še to po pogodbi.
Iskala sem še druge storitve, s tistimi pa ni bilo haska.
Mojmojster.si sem uporabljal v Ljubljani in v Srbiji…to je isti portal https://www.daibau.rs/cene z mojstri sem zelo zadovoljen, vse preverjeno