Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MOJSTER

MOJSTER

Zanima me,če deluje portal Primerjaj.si ali Moj mojser.si.
Kakšneimate izkušnje.prenavljala bi hodnik in kopalnico in me zanima kako je z temi portali.?…lp

Za Primerjam.si ne vem, Moj mojster pa deluje, ker moj mož sem pa tja dobi od njih kakšne ponudbe.

JAZ JIH POZNAM ENO MALO MORJE , DOBRIH, KER SEM SAMA PICAJZL IN NE DOVOLIM, DA BI ZAJEBEJO VSE SKUPAJ.
ČE ŽELIŠ TI DAM LAHKO KONTAKT..ČE NISI PREDALEČ

Pa na portalu Pod svojo streho imaš tudi rubriko iščem izvajalca.

Majster..031226214

Primerjaj.si deluje, sem ga že večkrat uporabila, ploščice pa mi je polagal nekdo s strani Omisli.si

…za toplo malico,pridem tudi na dom

Prosim za kontakt.
Lp

041 74 88 98
Absolutno ti zrihta tako kot se rece.
Ce ne bo evo mi glave
Moras pa prej poklicat ker ima guzvo.

041 887641 keramičar Žare
Nam je polagal celo bajto. Narejen v nulo.

Prenovo kopalnice komplet , voda, elektrika, in keramiko.Rada bi dobila mojstra ki vse to organizira ne da sama iščem vsakega posebej.Če kdo pozna se priporočam.
Lep dan vam želim.

Če si iz Lj ali okolice lahko kontaktiraš:
Keramičarstvo Žare 041 887641. Ima rud svojo ekipo za elektriko in vodovod. Nam je obnavljal kopalnico in kuhinjo v bajti, vse komplet, ploščice po hodniku, stopnicah.
Mi smo bili z njim res zadovoljni.

Priporočam Vam izvajalca Dušana Očka, iz Opltnice, kateri sprejme avansno plaćilo , potem pa ponikne v neznano kam.

Jernej

Spoštovani državljani !
V okolici Maribora se klati Dušan Očko iz Oplotnice in se predstavlja za izjavalca gradbenih del, pobira avansna plačila , del nikoli ne izvede. Menim, da gre za goljufa.

Jernej

Previdno s portalom Mojmojster.

Izvajalec, pri portalu opisan kot primeren in kvaliteten, naredil nič, odnesel 4300 eur avansa.

Portal moj.mojster se financira z prostovoljnimi prispevki.  To pomeni, da od izvajalcev dobiva denar. Torej ocene, ki jih tam bereš niso realne. Več plačajo boljše ocene jim dajeho in bolj rinejo v ospredje. Gre za prikrito reklamo. Samo, da pri reklami veš za kaj se gre tukaj te pa zavajajo z lažnimi ocenami. Ali vsaj prikrivajo resnične. Na njihovi spletni strani ali fb strani nihče nima slabih izkušenj. Samo superlativi. Ko se pa zalomi se pa potuhnejo. Oni s tem nimajo nič. Taka je moja izkušnja.

Odgovor na objavo uporabnika
Nevennnnka, 18.02.2017 ob 06:24

Zanima me,če deluje portal Primerjaj.si ali Moj mojser.si.
Kakšneimate izkušnje.prenavljala bi hodnik in kopalnico in me zanima kako je z temi portali.?…lp

Jaz sem preko primerjam.si  dobila polagalca vinila, s katerim sem bila zadovoljna.

Je pa jih kar precej, ki se javijo ali pa ne, čeprav portal posreduje kontakt. Pa kar prebrati moraš, pa še mal poguglatri, če se kaj piše o kakšnem, da se ne nasmoliš. Pa poslušati, kaj ti govorijo tudi med vrsticami.

Pa vedno zahtevati predračun.

Vsekakor ne bi dala avansa, vsaj nekega znatnega ne. Pa še to po pogodbi.

Iskala sem še druge storitve, s tistimi pa ni bilo haska.

Mojmojster.si sem uporabljal v Ljubljani in v Srbiji…to je isti portal https://www.daibau.rs/cene z mojstri sem zelo zadovoljen, vse preverjeno

iščem mojstra za obnovitev železne ograje na terasi,  ponovno barvanje, okolica Kranja.

070530436 varjenje ter izdelava kovinskih izdelkov

DA, PROSIM ZA KONTAKT

Pozdravljeni.

Lahko malo več o tem moj mojster? Ali je še kakšna taksna stran?

Ni res kar se tiče ocen.

Ocenijo stranke katere mojster če želi zaprosi za oceno in jo stranka napiše po svoji želji, ne mojster ne agencija.

V okolici Kobarida se klati Anes Bajić, podjetje Invicta, iz Šempetra, Nova Gorica, pobira avans za gradbena dela in se več ne oglasi.

Ja res, prijavite ga na policijo.

New Report

Close