Najdi forum

Mok Mikro ali PC Format?

Imam eno vprašanje:

Za darilo (rojstni dan) bi rada podarila naročnino na eno izmed računalniških revij. Katero priporočate?

Naj povem še to, da je obdarovanec abs. računalništva.

LP, kr ena

Za pomoč se vam najlepse zahvaljujem.

Softwarepower…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

definitivno PCFormat

--- pa lep dan še naprej!

Kupi raje kako ZF knjigo…
Revije “zastarijo” že po enem letu … knjige so, recimo, “večne”, pa še posvetilo lahko napišeš not.
Predlagam recimo:
– Štoparski vodnik po glaksiji (to bo zdaj full in, ker so poseneli film, drugače pa kaj drugega od Duglasa Adamsa)
– klasike od Asimova
za ZF knige v si poglej v knjigarni http://www.tzs.si, tam se da kaj od tega dobit

lp

Nasvet je sicer dober, ampak knjiga ne pride v poštev. Obdarovanec ni ravno prevelik ljubitelj knjig.

Vseeno pa mi nisi odgovoril na moje vprasanje: Moj mikro ali PC format?

Lp, Mateja

Težko je odgovorit na vprašnje, ker podatek, da je nekdo absolvent računalništva ne pove kaj dosti. Odvisno kaj ga zanima, kolikor vem je PC Format revija namenjena bolj najstnikom in tistim, ki so mahnjeni na igre in opremo (hardware) v povezavi s tem. Moj mikro je bolj poljudno znanstvena in širše orientirana revija. Vsekakor je PC Format revija, ki obdela svoje področje (igre) zelo podrobno, Moj mikro pa je namenjen širšemu krogu bralcev.

Poglej si na spletne strani obeh revij:
http://www.pcformatslo.net/
http://www.mojmikro.delo-revije.si/
in oceni kaj je bolj primerno.

Sicer če je kak “pravi računalničar” z dušo in telesom (spoznaš jih recimo po načinu oblačenja = vedno nosijo bele nogavice … ja tudi k obleki) potem nobena od teh dveh revij ni ravno dobro darilo.

Lep pozdrav,

Izbiraš lahko med:

Ti ga najbolje poznaš, pa se odloči…

Jaz sem se odločil, da postanem pravi računalničar.

Najprej sem mislil, da bi šel v šolo, vendar sem se raje odločil za krajšo pot.

Danes sem že naštimal obleko in bele štumfe, tako da bom jutri zjutraj pa že tapravi računalničar. :)))

:))))

Jaz bi tudi!!!!

Pa ne vem, če isto velja za ženski del računalničarjev – a tudi beli štumfi k oblekci, al ne? Kaj pa čevlji? S peto ali brez?

Lep pozdrav

Beli štumfki/do/nad/kolenke-mrežaste – Da
Čevlji s peto – visoko – Da
Oblekca – Ni nujno, lohka tud brez 🙂

Kaj pa monitor?

ko plačaš naročnino za eno leto ti zraven podarijo Samsung tiskalo.
ki sicer stane 20,000 sit. Naročnina pa pride samo 9.000 sit.Če pa nea bodo imeli tiskalov te bodo pa obvestili o tem in vprašali če vseeno želiš naročnino

Pri SWP pa dobiš DiVX predvajalnik…:-))

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

pcformat

______________________________ Zgubiš pri kartah, dobiš v ljubezni, eni so srečni, drugi pa trezni.

Mam občutek, da je tisti rojstni dan že zdavnaj mimo in obdarjenec že 2 meseca bere svojo novo revijo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close