Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mokra kot miška.

Mokra kot miška.

Šla sem na malico..pozabila dežniček…..in sem mokra kot miška…….

Kaj sledi???

..HMMMMMMMM…mogoče jaz…da te posušim……..

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Sledi da bi te bilo treba “nabrisat” hehe

Brrr, otresi se…. poškropi babnce de bjo šle vn s pisarne…

Nam so pa prnesli, hihi… pa smo suhi ku suhe čješpe (od Čješpota) ;)))

cmokca

pesem…ples v dezju…hihihi…no jaz bi se tam v dezju…noro ljubila…ampak ti nisi jaz…tko…obrisi in posusi se…da se nam ne prehladkas

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja ja….čjšpo ima rd čjšpe ja :)))

Piška?Pi*ka?
😉
Sp

suhe al….?

Čuj.,,.važnu je, da so “čjšpe” pu karakterji.

Ostalu me ne briga glih preuč.

Suhe, mokre, baročne, okrogle, tanke, velike, male, stroge, hecne, …..če je šofit pravi, je pravo vse.

ti češpelj…mal pa le bod zbirčen no;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ne, sej pri podstrešju sem precej izbirčen…:)))))

Pa tebe so itak same besede.:)))))))))

In kdo me bi nabrisal? Se javiš???:))))))

Hja……včasih se res nečejo scingat ven…………..CMOKA Helči…..Kaj si papcala dobrega danes?

Hja…….tudi jaz bi se……ne me prikrajšat za nič takega……CMOKA Sonči

Jaz sem mala miška, vsak me rad ima…………la, la, la……….

Sledi to … da če se ne posušiš … ne boš sam mokra .. ampak tudi prehladkana … :)))))) ;))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

CMOKA Bugi…….Lepo, da tako skrbiš zame.))))))))

HIHIIHI….AMPAK POBRISAL BI TE PA……..

POSKUSI…MOGOČE…..

LP

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ja … Zvezdi … Če se boš prehladila … boš pol ti rekla Aaaaap … in ta mali not bo rekel … čiiiiiiiih … … … to pa ne bi blo v redu, a ne? :)))))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Samo pobrisal?:))))))))

He, he, he…….Me je pa danes po malici parkrat tako fajn v buščija z nogo…. (recimo, da je bila nogica………)…………:))))))))))

He he … če je bila nogica … bo ta mali fuzbaler … če je bila rokca … bo boksar … če je bila pa glava … jah … bo pa z glavo ob zid tolku … ;)))) :))))))))))))))

Sam mora bit fajn feeling, a ne? Joooojjjj … … … tok si ga želim … pa zdej je ni varjante … :((((((((

Eh … sej bo … Prej al slej bo .. :)))))))

lp, Bgv

Kaj pa veš??? Mogoče bo pa glih s tem “ratalo”…………In boš videla, kako je lepo……..Full ti želim in privoščim……..Saj veš, da smo zmenjene, da bomo vozičke skupej porivale ……….

pou pice od žižka :))))))))) njamsiiiiiiiiiiiiiiiiii
.. zravn en glažk vinčka (psssssst, ne me zatožit Kebru al kar že je un zdravljeni…)….

papa

New Report

Close