Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mokra kot miška.

Mokra kot miška.

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa … bomo porivale ja … Sporoči, kdaj spet zanosiš … takrat bo verjetno zame ta prav cajt, da se lotim delat … :))))))))))))))))

Jah … mogoče je pa res ta “ta prav” … … … … … … … … … … …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ej……..mi vi ob sredah vedno pice jeste?

Ti bom kar napovedala…………bom imela eno leto premora…….in potem FIRE!!!!!!!!!!!!!! (če bi le ratalo…)

:)))))))))))))) No … pol imam leto časa se pravi … uf … … .. huda bo … :))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ej…………..sej to je 365 dni……………Saj ni treba, da glih vsak dan…….:))))

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ne ne … ne vsak dan … 3X na dan … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

He, he, he……..Eni pravijo, da za otročka je dobro vsak drugi dan….Ampak veš kaj ti povem……..KLINAC!!!! Meni je ratalo, ko sem najbolj resturala:)))) Tako!!!

:)))))))))))))))))))) Bravo zvezdi … :))))))))))))))))) … tako se dela … ;))) :)))))

Sicer pa … Sprevržko tako al tako pravi, da prvič ko me bo nabrisal moj sonček, da bom zanosila … tako da … :)))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

He, he, he……….A je tudi on navijal za ta novega?:))))))))

Najprej samo za to, da se z njim dol dam … pol ko sem miškota pustila se je za glavo primu … zdej se pa z mano veseli .. :))))))))))))

Lp, Bgv

No…..lepo……Sicer pa……..kaj sem “spodaj” brala………da če ne bo fešte, bi to pomenilo UPS!?????? A ne bi bilo lepo?:)))))

Ne … ker bi pomenilo, da je od miškota … :((((

Lp, Bgv

Ups!!!!! Nisem niti pomislila:(((((((((((

Bomo držali pesti raje za drugi mesec……………:)))))))))))

:)))))))))))) Tako ja … :)))))))))))

Lp, Bgv

Delaš tudi ti danes do petih?

A seveda … :))))))) … Čene bi bila sedaj že v zasedi, da jo pičim skozi vrata … :)))))))))))))))

Lp, Bgv

Ufa……..Tudi jaz komaj čakam, da bo peta ura…….pote pa bijo domov…… In nato še jutri…………potem pa v petek doma, v soboto pa na morje za en teden……………. Komaj čakam……

Kdaj praviš, da bi šla vidva s tvojim?…..če pač bosta šla?

Midva naj bi šla v četrtek popoldan enkrat … …

Lp, Bgv

Jutri ali drugi četrtek…………??? Kam pa?

Ja pobrisal bi jo=beri:zmaglil!
😉
Sp

New Report

Close