Mokro suhi sesalci
Pozdravljeni,
rabimo nov sesalec, ker nam stari več ne dela in razmišljam o mokro-suhem sesalniku Philips:
Ga ima morda kdo?Kako ste zadovoljni je dobro posesano in sčiščeno?Meni je na prvi pogled malo velik in težek ko ga primeš v roke ampak potem ko sem ga primla v roke pa malo sprobala v trgovini mi je bil vredu. Priporoča še kdo kaj drugega?
Hval in lep pozdrav
jaz ga imam in je fajn. je pa res, da ne dosežeš robov in kotov. pod klop tudi ne seže, ker ga lahko nagneš samo do določenega naklona
meni je super, ker ne zmoči toliko tal, oziroma jih ne pušča mokrih, kar je zakon, če imaš parket.
jaz imam praktično celo hišo brez tepihov in mi je zelo uporabno. če imaš dosti preprog, niti ni.
kot edini sesalec to seveda ne pride v upoštev
jaz imam še navadnega, ker imamo dolgodlakega psa, dolgodlako gospodinjo in fotra, ki počasi izgublja lase
[img]http://emojipedia-us.s3.amazonaws.com/cache/83/00/83007a498da07ee2596b04eda05fea77.png[/img]
in če bi samo s tem sesala/pomivala, se mi bi mašil vsakih par potegov.
tebi bi priporočala kakega samostoječega akumulatorskega, da na hitro letiš prek stanovanja… ker tole je za dvakrat tedensko, ne pa vsak dan sprotno čiščenje…
niti slučajno ni isto. sem preizkušala tudi hylo in je nerodna zadeva, preden jo usposobiš, traja, da jo očistiš, traja, nima ločene umazane in čiste vode…. hyla ne pomiva, hyla sesa v vodo in lahko posesa tudi vodo
tale tu pa prav pomiva in briše tla, poleg tega, da jih sesa
je pa res, da lahko čistiš preproge, tale philips ni zanje.