Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Molimo za Izrael

Molimo za Izrael

Ni prav, da ljudje trpijo. Kaznovati teroriste. Ne smete se nekateri tu izživljat in privoščit Izraelcem masaker samo zato, ker so predniki Izraelcev nekoč Palestincem odvzeli ozemlje! Oba naroda naj živita v bratstvu in strpnosti! Ne pa  da en drugega sovražita, zakaj že ? Če ju različna vera.nagovarja k sovraštvu, potem.je taksno vero.pac treba prepovedati, ker to ni vera, to je sekta! Saj sovražnost in nasilje ne vodi drugam kot v novo nasilje in tako je zelo težko doseči premirje.

Zakaj se preprosto ne morejo med sabo normalno obnašati in se razumeti! A res nimajo nobene domače vzgoje, ki bi jih vzgojila v spoštljive, prijazne, strpne in dobre ljudi ??? Vse se začne v

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši anonimno, 09.10.2023 ob 20:44

Kokoši anonimno, 09.10.2023 ob 20:21

Julij Cezar, 09.10.2023 ob 19:28

Kokoši anonimno, 09.10.2023 ob 19:22

Julij Cezar, 09.10.2023 ob 19:20

Kokoši anonimno, 09.10.2023 ob 19:15

JULIJ CEZAR ti DEFEKT a končno razumeš?

Razumeš DEBIL BUTAST besedo NAJMILEJŠA??????

?????

?????

TOREJ DEJSTVO JE, DA NISEM NIKJER NAPISAL, DA JE GROZNA!

Ali ti je treba DEFEKTU AVTISTIČNEMU še 1000x ponoviti?

SAj pravim, usmiljen gospod nas Bog ki je namenil milo smrt ljudem na grmadi….hvaljena bodi tudu sveta devica Marija ki je rodila tako blagohotnega Boga

KONČNO si dojel kaj trdim!

Vsaj eno možgansko celico pa imaš.

No vse ostale smrti so bile pa hujše.

A Si ti mongoloidna kura totalno zarukana?nikoli in nikdar nisem.potrdil niti ene tvoje trditve. Se vec tvoje bluzenje o bsx delfinih sem sesul v prah hehe….tepec zabiti samo ti verjames lastnim blodanjam nihce drug…..kot je dejstvo da je edina prava kršcanska vera ki je blagohotna do zaslepljenih ljudi in slepih kur

Julij Cezar,

Si prizadet?

Torej DEBILČINA ZAOSTALA, dokaži da sem trdil kje, DA JE SMRT NA GRMADI GROZNA!!!

Ne moreš a ne debil? Zato ker si spet vse kar sem napisal narobe razumel in prebral.

Pa je bebo prestrašeni zabiti spet pobegnil.

Samo gobec ga je, edino nič ne more nikoli dokazati kar bluzi.

EDini buzi ki bluzi si ti….ti si trdil da je grmada strasna smrt ki so si jonizmislili kristjani…pa ni res….zato ti stari buzi ne bluzi hehe

… družini!

Če bi starši male Palestince  učili prijaznosti in omogočili prijateljevanje z Izraelci  in male Izraelce z malimi Palestinci, tega ne bi bilo!

bravissimo, 09.10.2023 ob 20:39

pa povej, 09.10.2023 ob 20:18

bravissimo, 09.10.2023 ob 20:13

No primer: Tudi serijski morilec ne ubije svoje mame, ki mu je naredila toliko zla, ampak ubije vse druge.

In dobi potem dosmrtni zapor ali smrtno kazen. Lahko čisto razumemo, zakaj to počenja, kar pa ne pomeni, da to podpiramo in ga celo trepljamo po ramenih, kot to počneš ti.

Sploh ne. Sploh ne podpiram muslimanov pri temu. Prizori, ki sem jih videl včeraj so me prizadeli.

Zgolj razlagam zakaj je do tega prišlo. Vi pa se odzivate čustveno in ne racionalno. In govorite o temu kaj je prav in kaj narobe.

To pa je čisto neumestno glede na situacijo.

In kakšna mora biti družba, da bo takšnih stvari čim manj. Izrael pa je žal počel stvari, ki so pri njihovih nasprotnikih povzročale vedno večjo sovraštvo. Cel čas je ravnal po principu zob za zob, oko za oko.

Če bi Angleži delali tako s Škoti ali Irci kot je Izrael delal s Palestinci bi zdaj gledali take prizore iz Velike Britanije.

Ne mlati prazne slame! Hamasovci so izvršili neodpustljivo zadevo! Nič nisem čustven, poponoma racionalno ti to povem. Čustven bi bil, če bi bila moja hči na tistem koncertu.

In tudi tvoja razlaga, zakaj je do tega prišlo, je zgrešena. Ker Hamas niso vsi Palestinci. Ker je Hamas ekstremistična organizacija, ki ji gre za to, da ščisti z zemlje vse, ki so proti ekstremističnemu dojemanju sveta, kakršen je njihov. Niso pobili tistih tujcev, ker so prizadeti zaradi tega, kar so jim Izraelci počeli. Pobili so jih, ker jih lahko. In ker niso v slogu njihovega dojemanja sveta. In kdor ni z njimi, je njihov sovražnik. Hamas pobija tudi prebivalce Gaze. Pobija vse, ki jim niso podložni in ki bog ne daj rečejo kaj proti njim. Tu sploh ne gre za sam Izrael, gre za borbo proti zahodnjaštvu, krščanstvu, svobodi in kar je še tega.

Če kdo ne razume zadev, si to ti.

Se je to vedelo ze z napadom na Ukrajino. Kdo stoji za vsem. Rusofili bog vam pomagaj. In vsem ostalim …ki podpirate medveda.

kolko opanka tolko mozga, 09.10.2023 ob 21:12

No daj, svojo zgodovino pa že poznaš. Daj gremo še malo dlje, prve migracije pod vodstvom prinašalca vašega zakonika. Drugo, daj nam podrobno sliko življenja židov pod halifi, Otomani…, kako so živeli, so bili v getu, bodeči žici, so se izvajali vsako dnevni masakri. Resnici na ljubo, kaj pa če so imeli vso pravico biti židi in to samo zato ker so židi, saj to so bili in ste še danes, že takrat se nihče ni obremenjeval s tem kdo ste, zakaj bi se vsi drugi z vami morali ubadat še danes, ker ste vi židi. Zakaj potrebujete ves svet, da vam štango zraven gor drži in čustveno, politično ali kakor koli drugače z vami strinjat. Sprašujem kot navaden človek, mi je dovoljeno videti tisto kar je prav in ne to s čimer mi ti želiš zamračiti um. Ti meni kot židinja povej zakaj moram navijat za tvoje, ne pa za Palestince. Sem nevtralen, kljub temu me razsvetli.

Brez skrbi da imam nastudirano zgodovino, ne zaradi vas, zase. Pa ne samo zgodovino izreala,  tudi kitajska, indija, j.amerika pa se kaj- seveda ne kot poklicni zgodovinar ampak kot radovednez, ki se rad uci . Zgodovina, etnologija itd je moj hobi.  Kako so nekoc ziveli zidi na balkanu sem pa izvedela kar od svojih starih starsev, oceta in drugih itd., kar je neprecenljivo, bolje od vsake zgod. knjige.

Julij Cezar, 09.10.2023 ob 21:17

EDini buzi ki bluzi si ti….ti si trdil da je grmada strasna smrt ki so si jonizmislili kristjani…pa ni res….zato ti stari buzi ne bluzi hehe

Ej REVČEK,

če zdaj probaš zmanipulirati situacijo, kao da si me prav prebral, da je grmada milostna smrt in da le zanalašč pišeš, da sem jaz kao napisal, da je grozna, samo zato, da bi me živceral ti ne uspeva.

Samo otročji deluješ.

Pač DEBIL narobe si me prebral tako kot vedno in vse pomešal, ker si pač počasne pameti.

hamas so teroristi, 08.10.2023 ob 15:34

V tem trenutku največje stiske molimo za Izrael ✡️

Amen

Dajte še crnite za vaš Izrahell!

Anonimno 10498, 09.10.2023 ob 20:40

Anonimno 10498, 09.10.2023 ob 20:37

yram, 09.10.2023 ob 20:27

Zdaj pa se za vse nevedneze. Imeli so moznost lastne drzave, namesto da bi sprejeli in bili sosedje z izraelom, sodelovali skupaj z izraelom kot normalni sosedje, ziveli v miru, se razvijali in imeli danes kvalitetno drzavo, so raje izbrali vojno katere je bil cilj unicenje izraela, vse to pa samo zato ker so zalutali v svojem verskem fanatizmu. Sebi recejo palestinci. Kater jezik govorijo, katere obicaje in kulturo imajo, pokazejo naj vsaj eno delo v palestinskem jeziku in pisavi. Ne morejo ker tega ni, ne obstaja. So arabci iz sosednjih drzav in to je to. Nic ni narobe ce se poimenujejo palestinci, po zelji seveda, ampak trditi da so nek starodaven narod in biti brez starodavne kulture- ni mozno. Egipt lahko pokaze piramide, pisavo, kralje, zgodovino itd…kaj lahko pokazejo oni. Nic, ker nicesar ni. So arabci (jordan, egipt itd) in to je to. Nobenih palestincev ni. Kako so imeli otomani urejeno to podrocje do razpada cesarstva in kaj se zgodilo s tem “cesarstvom” po prihodu britancev pa tudi vsi vemo.

Povej kaj več o temu, kdaj so dobili možnost lastne države? In kateri pogoji jim niso bili všeč.

yram namenjeno

Yram lahko poveš kaj več o temu, tako da bomo tisti, ki ne poznamo toliko zgodovine lažje razumeli.

yram, 09.10.2023 ob 21:26

Brez skrbi da imam nastudirano zgodovino, ne zaradi vas, zase. Pa ne samo zgodovino izreala,  tudi kitajska, indija, j.amerika pa se kaj- seveda ne kot poklicni zgodovinar ampak kot radovednez, ki se rad uci . Zgodovina, etnologija itd je moj hobi.  Kako so nekoc ziveli zidi na balkanu sem pa izvedela kar od svojih starih starsev, oceta in drugih itd., kar je neprecenljivo, bolje od vsake zgod. knjige.

drugega dela nimaš kot branje knjig 🤭

yram, 09.10.2023 ob 21:16

Aha pa smo zaceli s hazari. Seveda zdaj bojo pritekli sem razni bebci in zaceli vpit hazari – kao askenazi to so lazni zidi in podobne bedarije, nimajo pravic itd. Ves ne obstajajo samo askenazi, obstajamo tudi sefardi, pa arabski zidje itd…da nismo morda mi vsi tursko mongolsko pleme? Dajte se malo izobrazit. Askenazi so zidje kot vsi ostali in konec. Tudi ce bi se spreobrnili ( te neke masovne teorije o hazarih, ki so sprejeli judovsko vero, ja eni ze, eni so pa kar lepo rojeni v to vero oz.druzino tega porekla) nima nobene veze, kdor vzame judovsko vero (orto.,rabinat) je zid in fertik. Kako pa mislis da so nastali kristjani in muslimani- spreobrnili so se. Od vsakega prednik je bil nekoc spreobrnjenec tudi v sloveniji – tukaj pac v krscanstvo.

O judovstu vem veliko več kot ti. Sefardi Judje predstavljajo cca 10% judovske populacije in so večinoma semitskega porekla. Gre za potomke Feničanov in ostalih narodov, ki so živeli ob obalah severne Afrike in Levanta. Med zlatim obdobjem Španije so se največ naseljevali na Imerskem polotoku, dokler jih Španci in Portugalci zaradi subverzije, grozodejstev, moralne sprevrženosti in spodkopavanja oblasti, niso izgnali (1492). Sprejeli so jih Turki Otomani. Tako imamo na Balkanu sefarde. Bolgari in Hrvati so jih med vojno iztrebili (Aušvic, Jasenovac…).

Hatarji/Aškenazi pa niso semiti in predstavljajo 90% judobske populacije. So turško mongolskega porekla. Prepoznaš jih po specifični obrazni fizionomiji (nosovi, ušesa, srhljiv obraz…). Judovstvo je politično-ideološka opredelitev in ne etnična.

ŠOKANTNA DEJSTVA KNJIGE RABINA SCHONFELDA:

Medtem ko so bili evropski Judje talci nacistov, so cionistični voditelji v Ameriki namerno izzvali in razjezili Hitlerja. Začeli so leta 1933 z uvedbo svetovnega bojkota nacističnega blaga. Dieter von Wissliczeny, poročnik Adolpha Eichmanna, je rabinu Weissmandlu povedal, da je Hitler leta 1941 pobesnel, ko je ameriški cionistični rabin Stephen Wise v imenu celotnega judovskega ljudstva “napovedal vojno Nemčiji”. Hitler je padel na tla, pregriznil preprogo in prisegel: “Zdaj jih bom uničil. Zdaj jih bom uničil.” Januarja 1942 je sklical »Wannseejsko konferenco«, kjer se je oblikovala »končna rešitev«.

Rabin Shonfeld pravi, da so nacisti izbrali cionistične aktiviste, da vodijo “Judenrats” in da so judovska policija ali Kapos. “Nacisti so v teh ‘starešinah’ našli tisto, na kar so upali, zveste in poslušne služabnike, ki so zaradi poželenja po denarju in moči vodili množice v njihovo uničenje.” Sionisti so bili pogosto intelektualci, ki so bili pogosto “krutejši od nacistov” in so skrivali končni cilj vlakov. V nasprotju s sekularnimi cionisti Shonfeld pravi, da ortodoksni judovski rabini niso hoteli sodelovati in so do konca skrbeli za svoje oblegane črede.

Rabin Shonfeld navaja številne primere, ko so sionisti sabotirali poskuse organiziranja odpora, odkupnine in pomoči. Spodkopali so prizadevanja Vladimirja Jabotinskega, da bi pred vojno oborožil Jude. Ustavili so program ameriških ortodoksnih Judov za pošiljanje paketov s hrano v gete (kjer je bila umrljivost otrok 60-odstotna), češ da kršijo bojkot. Zavrnili so pobudo britanskega parlamenta za pošiljanje beguncev na Mauritius in zahtevali, da gredo namesto v Palestino. Podobno pobudo so blokirali v ameriškem kongresu. Hkrati so reševali mlade sioniste. Chaim Weizmann, sionistični vodja in kasneje prvi predsednik Izraela, je dejal: “Vsak narod ima svoje mrtve v svojem boju za svojo domovino. Trpljenje pod Hitlerjem so naši mrtvi.” Rekel je, da so “moralni in ekonomski prah v krutem svetu.”

Rabin Weismandel, ki je bil na Slovaškem, je priskrbel zemljevide Auschwitza in prosil judovske voditelje, naj pritisnejo na zaveznike, naj bombardirajo proge in krematorije. Voditelji niso pritiskali na zaveznike, ker je bila tajna politika uničenje necionističnih Judov. Nacisti so spoznali, da bodo vlaki smrti in taborišča varni pred napadi in tam dejansko skoncentrirali industrijo. (Glej tudi William Perl, “Zarota holokavsta.’)
Nič od naštetega ni namenjeno razbremenitvi nacistov odgovornosti. Vendar pa bi holokavst lahko preprečili ali vsaj omilili, če bi se cionistično vodstvo obnašalo častno. Nezaslišano je, da Izrael trdi, da predstavlja judovsko ljudstvo, in še bolj nezaslišano, da številni Judje nasedejo tej pretenci.

Beseda “holokavst” je biblijski izraz za “žgalno daritev”.
Zakaj o genocidu govoriti kot o “žrtvovanju”?
Ker so iluminatski judobski bankirji namenoma žrtvovali
Evropski Judje, da ustvarijo državo Izrael, glavno mesto
Rothschildovega okultnega novega svetovnega reda.

Iluminatski bankirji s sedežem v Londonu so želeli, da Judje ustanovijo državo Izrael, da bi kolonizirali Bližnji vzhod. (Cionizem je bil “britanska” stvaritev. “Britanski imperij” je bil sredstvo za iluminatske judovske bankirje. Zdaj se spreminja v NWO.)

Vendar evropski Judje niso želeli dela Izraela. Iluminati so ustvarili naciste deloma zato, da bi Judom s travmo oprali možgane, da bi izpodrinili Palestince. Sionisti in nacisti so bili zrcalna podoba drug drugega. Oba sta zagovarjala rasno čistost.

V svoji knjigi Perfidy (1961) avtor Ben Hecht opisuje, kako je nacistom primanjkovalo delovne sile, da bi zgrabili Jude, in so se pri tem zanašali na cioniste. Sionisti so izdali svoje kolege Jude, a so poželi moralni in politični kapital holokavsta. Več Judov ko je umrlo, močnejši je moralni razlog za Izrael. Ta ključna informacija ni nova, vendar jo poskušajo zavreči v spominsko luknjo. Treba nas je opomniti.

Glede na obsežno literaturo so cionisti podkupili Eichmanna, kar mu je omogočilo pobeg v Argentino. V Nürnbergu so rešili tudi življenja drugih vojnih zločincev.

kosher sindikat, 09.10.2023 ob 21:37

O judovstu vem veliko več kot ti. Sefardi Judje predstavljajo cca 10% judovske populacije in so večinoma semitskega porekla. Gre za potomke Feničanov in ostalih narodov, ki so živeli ob obalah severne Afrike in Levanta. Med zlatim obdobjem Španije so se največ naseljevali na Imerskem polotoku, dokler jih Španci in Portugalci zaradi subverzije, grozodejstev, moralne sprevrženosti in spodkopavanja oblasti, niso izgnali (1492). Sprejeli so jih Turki Otomani. Tako imamo na Balkanu sefarde. Bolgari in Hrvati so jih med vojno iztrebili (Aušvic, Jasenovac…).

Hatarji/Aškenazi pa niso semiti in predstavljajo 90% judobske populacije. So turško mongolskega porekla. Prepoznaš jih po specifični obrazni fizionomiji (nosovi, ušesa, srhljiv obraz…). Judovstvo je politično-ideološka opredelitev in ne etnična.

Pa saj moj foter je sefard iz bosne. Poznam zgodovino sefardov v nulo, sploh nasih z balkana. Ja tudi ladino govorim, naucila sem se ga kot otrok, ker je oce tako zelel. Ne rabis mi razlagat, ze vse vem. Priznam da se asken.nisem toliko posvecala kot sefardom, toliko pa ze tudi ask., da kaj vem.

Za tistega ki sprasuje glede 2 drzav. Po 2 sv vojni so to podrocje razdelili na dve drzavi palestino in izrael,  izrael je sprejel, arabci ne, napadli so zide, bila je vojna in se danes ni konec sranja. Poguglaj in preberi. Nimam vec casa, moram it.

Lepo da veš, kot vem jaz, če je skoraj tisočletje in pol odkar naroda sobivata. Ti pa tu pisariš, tam se obstreljujejo, vam ni videt, da bi pretirano trpeli. Koliko vas je danes, koliko vas je bilo takrat, če bi vsaj vsak drug dan, enega poslali na ono stran, koliko bi vas bilo danes. V znanje zgodovine, se pridržujem mnenja, da slabo poznaš. Bosno si pa le vzemi za primer. Saj veš kdaj in od kod ste bežali, pred kom ste bežali in komu ste bežali. Malo dobrote, srčnosti kakšen znak hvaležnosti bi lahko pokazali.

Kokoši anonimno, 09.10.2023 ob 21:30

Ej REVČEK,

če zdaj probaš zmanipulirati situacijo, kao da si me prav prebral, da je grmada milostna smrt in da le zanalašč pišeš, da sem jaz kao napisal, da je grozna, samo zato, da bi me živceral ti ne uspeva.

Samo otročji deluješ.

Pač DEBIL narobe si me prebral tako kot vedno in vse pomešal, ker si pač počasne pameti.

Bejz no, a da te hocem zmanipulirati? A tako kot sem te z delfini?z bonobi?s pomankanjem opcij?z grmado?s kolesom?s krscantvom ki je vse to kar ti nisi?tebe je nemogoce narobe brati….namrec tebe sploh ni za brati….si kot otrok ki mu starsi navezejo kost okrog vratu….da se vsaj psi igrajo z njim hehe..  ni kake nogometne tekme da bi sel na sprostitev hehem…debil kurji

Anonimno 10498, 09.10.2023 ob 21:32

Yram lahko poveš kaj več o temu, tako da bomo tisti, ki ne poznamo toliko zgodovine lažje razumeli.

Ni ravno tako kot piše yram, zelo na kratko ampak dovolj realno https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/174992449?s=mmc

Julij Cezar, 09.10.2023 ob 21:50

Bejz no, a da te hocem zmanipulirati? A tako kot sem te z delfini?z bonobi?s pomankanjem opcij?z grmado?s kolesom?s krscantvom ki je vse to kar ti nisi?tebe je nemogoce narobe brati….namrec tebe sploh ni za brati….si kot otrok ki mu starsi navezejo kost okrog vratu….da se vsaj psi igrajo z njim hehe..  ni kake nogometne tekme da bi sel na sprostitev hehem…debil kurji

Mislim, da ti sploh nič ne razumeš. Ne kaj bereš, ne kaj sam pišeš.

Nekaj bluziš, kako sem pisal, da je smrt na grmadi grozna. Jaz sem pa ravno nasprotno pisal da je “milostna”.

Vedno ljudi vse narobe razumeš, pol pa kot en debil pizdiš zaradi nečesar kar niso napisali kot en debilček.

kolko opanka tolko mozga, 09.10.2023 ob 21:50

Lepo da veš, kot vem jaz, če je skoraj tisočletje in pol odkar naroda sobivata. Ti pa tu pisariš, tam se obstreljujejo, vam ni videt, da bi pretirano trpeli. Koliko vas je danes, koliko vas je bilo takrat, če bi vsaj vsak drug dan, enega poslali na ono stran, koliko bi vas bilo danes. V znanje zgodovine, se pridržujem mnenja, da slabo poznaš. Bosno si pa le vzemi za primer. Saj veš kdaj in od kod ste bežali, pred kom ste bežali in komu ste bežali. Malo dobrote, srčnosti kakšen znak hvaležnosti bi lahko pokazali.

Nisva se midva dobro razumela. Moja napaka, priznam povrsno sem prebrala. Naplozal si kup bedarij. No nimam casa zdaj. Drugic.

Katerega koli turističnega delavca vprašate o Izraelcih kot turistih, vsak vam bo povedal enako. Nočna mora. Nesramni, samo gledajo kje bi kaj vzeli, zastonj dobili, kradejo in uničujejo.

Tudi sam nimam dobrih izkušenj z njimi.

Kokoši anonimno, 09.10.2023 ob 21:56

Mislim, da ti sploh nič ne razumeš. Ne kaj bereš, ne kaj sam pišeš.

Nekaj bluziš, kako sem pisal, da je smrt na grmadi grozna. Jaz sem pa ravno nasprotno pisal da je “milostna”.

Vedno ljudi vse narobe razumeš, pol pa kot en debil pizdiš zaradi nečesar kar niso napisali kot en debilček.

Ne skrbi kura…ne se sekirat….ti ne mislis hehe….

Julij Cezar, 09.10.2023 ob 22:07

Ne skrbi kura…ne se sekirat….ti ne mislis hehe….

Človk niti konceptov BIOLOŠKI SPOL in DRUŽBENI SPOL ne poznaš.

kosher sindikat, 09.10.2023 ob 21:46

Beseda “holokavst” je biblijski izraz za “žgalno daritev”.
Zakaj o genocidu govoriti kot o “žrtvovanju”?
Ker so iluminatski judobski bankirji namenoma žrtvovali
Evropski Judje, da ustvarijo državo Izrael, glavno mesto
Rothschildovega okultnega novega svetovnega reda.

Iluminatski bankirji s sedežem v Londonu so želeli, da Judje ustanovijo državo Izrael, da bi kolonizirali Bližnji vzhod. (Cionizem je bil “britanska” stvaritev. “Britanski imperij” je bil sredstvo za iluminatske judovske bankirje. Zdaj se spreminja v NWO.)

Vendar evropski Judje niso želeli dela Izraela. Iluminati so ustvarili naciste deloma zato, da bi Judom s travmo oprali možgane, da bi izpodrinili Palestince. Sionisti in nacisti so bili zrcalna podoba drug drugega. Oba sta zagovarjala rasno čistost.

V svoji knjigi Perfidy (1961) avtor Ben Hecht opisuje, kako je nacistom primanjkovalo delovne sile, da bi zgrabili Jude, in so se pri tem zanašali na cioniste. Sionisti so izdali svoje kolege Jude, a so poželi moralni in politični kapital holokavsta. Več Judov ko je umrlo, močnejši je moralni razlog za Izrael. Ta ključna informacija ni nova, vendar jo poskušajo zavreči v spominsko luknjo. Treba nas je opomniti.

Glede na obsežno literaturo so cionisti podkupili Eichmanna, kar mu je omogočilo pobeg v Argentino. V Nürnbergu so rešili tudi življenja drugih vojnih zločincev.

Žalostno, če je res, da so žrtvovali Evropske Jude za državo Izrael…To so Evropejci, naše ljudstvo, četudi so židovske vere. Kar vse te evropske jude bi vzela nazaj v Evropo, v deželo njihovih prednikov, da ne trpijo več te okrutnosti.

.., 09.10.2023 ob 22:22

Žalostno, če je res, da so žrtvovali Evropske Jude za državo Izrael…To so Evropejci, naše ljudstvo, četudi so židovske vere. Kar vse te evropske jude bi vzela nazaj v Evropo, v deželo njihovih prednikov, da ne trpijo več te okrutnosti.

Saj lahko Nemčija da del ozemlja za drugo Judovsko državo, da Izrael malo popusti Palestincem in jim vrne nekaj ozemlja.

Kokoši anonimno, 09.10.2023 ob 22:14

Človk niti konceptov BIOLOŠKI SPOL in DRUŽBENI SPOL ne poznaš.

Druzbeni spol ne obstaja….razen v glavi nike kovac in njene falange…kr poglej si life of brian…monthy payton se je iz tega tvojega koncepta delal norca pred vec kot 40 leti….samo idioti rabite cas da vam.pride

Zionisti spodbujajo masovne migracije v Evropo. Velika napaka je bila prepustiti muslimanom in judom sveto deželo.

New Report

Close