Molimo za Izrael
Julij Cezar, 09.10.2023 ob 22:35
Kokoši anonimno, 09.10.2023 ob 22:14
Julij Cezar, 09.10.2023 ob 22:07
Kokoši anonimno, 09.10.2023 ob 21:56
Julij Cezar, 09.10.2023 ob 21:50
Kokoši anonimno, 09.10.2023 ob 21:30
Julij Cezar, 09.10.2023 ob 21:17
Kokoši anonimno, 09.10.2023 ob 20:44
Kokoši anonimno, 09.10.2023 ob 20:21
Julij Cezar, 09.10.2023 ob 19:28
Kokoši anonimno, 09.10.2023 ob 19:22
Julij Cezar, 09.10.2023 ob 19:20
Kokoši anonimno, 09.10.2023 ob 19:15
JULIJ CEZAR ti DEFEKT a končno razumeš?
Razumeš DEBIL BUTAST besedo NAJMILEJŠA??????
?????
?????
TOREJ DEJSTVO JE, DA NISEM NIKJER NAPISAL, DA JE GROZNA!
Ali ti je treba DEFEKTU AVTISTIČNEMU še 1000x ponoviti?
SAj pravim, usmiljen gospod nas Bog ki je namenil milo smrt ljudem na grmadi….hvaljena bodi tudu sveta devica Marija ki je rodila tako blagohotnega Boga
KONČNO si dojel kaj trdim!
Vsaj eno možgansko celico pa imaš.
No vse ostale smrti so bile pa hujše.
A Si ti mongoloidna kura totalno zarukana?nikoli in nikdar nisem.potrdil niti ene tvoje trditve. Se vec tvoje bluzenje o bsx delfinih sem sesul v prah hehe….tepec zabiti samo ti verjames lastnim blodanjam nihce drug…..kot je dejstvo da je edina prava kršcanska vera ki je blagohotna do zaslepljenih ljudi in slepih kur
Julij Cezar,
Si prizadet?
Torej DEBILČINA ZAOSTALA, dokaži da sem trdil kje, DA JE SMRT NA GRMADI GROZNA!!!
Ne moreš a ne debil? Zato ker si spet vse kar sem napisal narobe razumel in prebral.
Pa je bebo prestrašeni zabiti spet pobegnil.
Samo gobec ga je, edino nič ne more nikoli dokazati kar bluzi.
EDini buzi ki bluzi si ti….ti si trdil da je grmada strasna smrt ki so si jonizmislili kristjani…pa ni res….zato ti stari buzi ne bluzi hehe
Ej REVČEK,
če zdaj probaš zmanipulirati situacijo, kao da si me prav prebral, da je grmada milostna smrt in da le zanalašč pišeš, da sem jaz kao napisal, da je grozna, samo zato, da bi me živceral ti ne uspeva.
Samo otročji deluješ.
Pač DEBIL narobe si me prebral tako kot vedno in vse pomešal, ker si pač počasne pameti.
Bejz no, a da te hocem zmanipulirati? A tako kot sem te z delfini?z bonobi?s pomankanjem opcij?z grmado?s kolesom?s krscantvom ki je vse to kar ti nisi?tebe je nemogoce narobe brati….namrec tebe sploh ni za brati….si kot otrok ki mu starsi navezejo kost okrog vratu….da se vsaj psi igrajo z njim hehe.. ni kake nogometne tekme da bi sel na sprostitev hehem…debil kurji
Mislim, da ti sploh nič ne razumeš. Ne kaj bereš, ne kaj sam pišeš.
Nekaj bluziš, kako sem pisal, da je smrt na grmadi grozna. Jaz sem pa ravno nasprotno pisal da je “milostna”.
Vedno ljudi vse narobe razumeš, pol pa kot en debil pizdiš zaradi nečesar kar niso napisali kot en debilček.
Ne skrbi kura…ne se sekirat….ti ne mislis hehe….
Človk niti konceptov BIOLOŠKI SPOL in DRUŽBENI SPOL ne poznaš.
Druzbeni spol ne obstaja….razen v glavi nike kovac in njene falange…kr poglej si life of brian…monthy payton se je iz tega tvojega koncepta delal norca pred vec kot 40 leti….samo idioti rabite cas da vam.pride
Pravzaprav sem pa ravno jaz najbolj zavzeto na temu forumu razlagal, da DRUŽBENI SPOL ne obstaja. 🙂 Ampak očitno so bile moje razlage pretežke za kmečkega runkelnja kot si ti in si butelj razumel, da jaz zagovarjam obstoj družbenega spola.
Ker pač debil nisi nikoli nič sposoben razumeti prav in ničesar ne razumeš.
Kokoši anonimno, 09.10.2023 ob 22:45
Pravzaprav sem pa ravno jaz najbolj zavzeto na temu forumu razlagal, da DRUŽBENI SPOL ne obstaja. 🙂 Ampak očitno so bile moje razlage pretežke za kmečkega runkelnja kot si ti in si butelj razumel, da jaz zagovarjam obstoj družbenega spola.
Ker pač debil nisi nikoli nič sposoben razumeti prav in ničesar ne razumeš.
A bejz no, a ravno ti si to razlagal?potem je to kavelj 22…namrec jaz ze skoz to vem kar ti razlagas kar pomeni da cutis nezadrzno slo po tem da razlagas nekaj kar vem?al cesa ne vem?ves ti?hehe…saj pravim , tudi pedri ste izmisljotina…pa kaj bi ti razlagal…saj vendar to ves?ali pac?
Julij Cezar, 09.10.2023 ob 22:52
A bejz no, a ravno ti si to razlagal?potem je to kavelj 22…namrec jaz ze skoz to vem kar ti razlagas kar pomeni da cutis nezadrzno slo po tem da razlagas nekaj kar vem?al cesa ne vem?ves ti?hehe…saj pravim , tudi pedri ste izmisljotina…pa kaj bi ti razlagal…saj vendar to ves?ali pac?
Saj jaz sploh nisem tebi razlagal. To razlagam že cel čas na forumu kot najbolj goreč nasprotnik tega. Cel čas razlagam kako problematična sta LGBTQ ideologija in TRANS aktivizem.
Pedri so pa družbeni konstrukt, nekaj kar je ustvarila družba in ne narava. Bolana družba, ki si je izmislila družbeni spol.
Julij Cezar, 09.10.2023 ob 20:30
šola za druge, 09.10.2023 ob 20:26
Zradirat Gazo do tal. Na grožnje Hamasa se ne smejo odzivati, ker bodo Hamasovci pobili talce v vsakem primeru.
Zbombardirat do tal, samo to. Naj se jebejo prekleti teroristi….
A bejz no, a zradirat do tal….saj pravim…kot bi hitlerja poslusal …me ne cudi…kinckincev je bil se hitler zidovskega porekla
“A bejz no, a zradirat do tal….saj pravim…kot bi hitlerja poslusal …me ne cudi…kinckincev je bil se hitler zidovskega porekla.”
A bejz, a tako kot tvoj Putler pravi, da bo v treh dneh Kijev njegov 😂
Incestna zapitka, ti in Putler, bosta kmalu imela priložnost videti kako izgleda tri dnevna vojaška operacija. No, prej tri urna hehe
Aha pa smo zaceli s hazari. Seveda zdaj bojo pritekli sem razni bebci in zaceli vpit hazari – kao askenazi to so lazni zidi in podobne bedarije, nimajo pravic itd. Ves ne obstajajo samo askenazi, obstajamo tudi sefardi, pa arabski zidje itd…da nismo morda mi vsi tursko mongolsko pleme? Dajte se malo izobrazit. Askenazi so zidje kot vsi ostali in konec. Tudi ce bi se spreobrnili ( te neke masovne teorije o hazarih, ki so sprejeli judovsko vero, ja eni ze, eni so pa kar lepo rojeni v to vero oz.druzino tega porekla) nima nobene veze, kdor vzame judovsko vero (orto.,rabinat) je zid in fertik. Kako pa mislis da so nastali kristjani in muslimani- spreobrnili so se. Od vsakega prednik je bil nekoc spreobrnjenec tudi v sloveniji – tukaj pac v krscanstvo.
Najprej je treba lociti zide po veri in Zide po narodnosti.
Genetesko Zidje po narodnosti nimajo vec kot 50% zidovske krvi. Prakticno vsi so potomci tudi lokalnih prebivalcev dezel, kjer so ziveli. V 700 letih, odkar so prisli v Evropo, bi ze zdavnaj izumrli zaradi genetskih napak, ce se ne bi mesali tudi z lokalnim prebivalstvom. Od kje sicer blond ali rdeci lasje in modre oci pri Askenazih? Veliko imajo tudi italijanskih genov, ker so v Evropo prihajali zlasti preko Italije. In se ena zanimivost. My Heritage ima objavljen seznam narodnosti po drzavah. 2,2% Slovencev, ki so se testirali pri njih, naj bi imelo vsaj enega zidovskega prednika.
Kokoši anonimno, 09.10.2023 ob 23:01
Saj jaz sploh nisem tebi razlagal. To razlagam že cel čas na forumu kot najbolj goreč nasprotnik tega. Cel čas razlagam kako problematična sta LGBTQ ideologija in TRANS aktivizem.
Pedri so pa družbeni konstrukt, nekaj kar je ustvarila družba in ne narava. Bolana družba, ki si je izmislila družbeni spol.
A družba da je ustvarila pedre? daj razloži malo bolje, zakaj je nekdo peder. Ker ga je mati sovražila, oče pa pretepal? In zakaj je nekdo, ki je odraščal v ljubeči družini, peder? So ga sošolci prepričali, da so tipi bolj apetitlih kot ženske?
aja231, 10.10.2023 ob 06:29
A družba da je ustvarila pedre? daj razloži malo bolje, zakaj je nekdo peder. Ker ga je mati sovražila, oče pa pretepal? In zakaj je nekdo, ki je odraščal v ljubeči družini, peder? So ga sošolci prepričali, da so tipi bolj apetitlih kot ženske?
Ma on je sam sebi v posmeh. ker je njega družina maltretirala, je iz tega izvlekel idejo, da je zato peder. on čisto vse iz svojih izkušenj projicira na vse ostale, kot otroci. Drugega ne zmore.
In kdo je zdej tuki okupator in kdo se bran?
Ena južna neprijavljena, 10.10.2023 ob 08:41
In kdo je zdej tuki okupator in kdo se bran?
da si le ti vedno na strani okupatrojev:-D
Zate je Hamas, ki se bori proti okupaciji in genocidu Izraelcev nad Palestinci TERORIST, a nacisti v UA pa borci za svobodo?
Hamas se ravno tako bori proti genocidu kot se borijo talibani v Afganistanu za pravico in svobodo.
Me prav zanima, kaj bi kot turistka v Izraelu rekla Hamasovcem, ko bi te ugrabili, posiljevali več ur in na koncu ubili, ker si pač nevredna zahodnjakinja. To delajo samo ekstremni islamski skrajneži, kar Hamas je. Za info: ubijajo in ustrahujejo tudi prebivalce Gaze, ki so proti njim.
joj no, 10.10.2023 ob 09:04
Zate je Hamas, ki se bori proti okupaciji in genocidu Izraelcev nad Palestinci TERORIST, a nacisti v UA pa borci za svobodo?
Hamas se ravno tako bori proti genocidu kot se borijo talibani v Afganistanu za pravico in svobodo.
Me prav zanima, kaj bi kot turistka v Izraelu rekla Hamasovcem, ko bi te ugrabili, posiljevali več ur in na koncu ubili, ker si pač nevredna zahodnjakinja. To delajo samo ekstremni islamski skrajneži, kar Hamas je. Za info: ubijajo in ustrahujejo tudi prebivalce Gaze, ki so proti njim.
ZA joj no
Je.be se men za Izraelce kot Palestince.
Ne maram pa dvojnih meril. Bo zdej bolj jasn?
Zločine nad Palestinci pa delajo tud Izraelci in to že leta, pa jih BED.AKI nočjo vidt, tko kot v UA ne.
Dej mal se spomn kako so še ne tolk dolg nazaj VSI, ki zdej tko vneto podpirajo UA, od Amerov, EU… zjal, da je tm cel kup nacistov, kako je Azov nacistični bataljon….zdej o tem ne mu ne bu, ma še huj, tm naenkrat nacistov ni, sploh obatajal niso.
Ena južna neprijavljena, 10.10.2023 ob 09:20
ZA joj no
Je.be se men za Izraelce kot Palestince.
Ne maram pa dvojnih meril. Bo zdej bolj jasn?
Zločine nad Palestinci pa delajo tud Izraelci in to že leta, pa jih BED.AKI nočjo vidt, tko kot v UA ne.
Dej mal se spomn kako so še ne tolk dolg nazaj VSI, ki zdej tko vneto podpirajo UA, od Amerov, EU… zjal, da je tm cel kup nacistov, kako je Azov nacistični bataljon….zdej o tem ne mu ne bu, ma še huj, tm naenkrat nacistov ni, sploh obatajal niso.
Ne zgleda kot da se ti jebe za oboje, glede na to, da vneto podpiraš eno stran, ane? Ena radikalna skupina napade tujce, ki jim nič nočejo, ampak ti čutiš potrebo po tem, da vlečeš ven Ukrajino in naciste in bla bla bla. Ne bomo zdaj tu odkrivali, kdo je PRVOTNO kriv za neko vojno, ker ima čisto vsaka stran svoj prav. Ampak v vojno ne spada pobijanje in posiljevanje tujcev, ki so prišli tja za par dni. Tega razen terorističnih skupin ne počne nihče!! Bo zdaj padlo v glupo glavo? Pa me je drugače vedno bolj vleklo na stran Palestincev, ampak tukaj se kritizira neko DEJANJE ene zelo radikalne skupine in ne vseh Palestincev, bo šlo do tu? Samo dejanje je bilo vse obsodbe vredno in če se ti zdi, da ga lahko zagovarjaš s prejšnjimi vojnami, samo priznavaš, da si opranoglava ovca, ki je slepo na strani enih in kritizira druge. Tokrat so ga usrali, ne bi smeli pobijati naključnih tujcev, ki jim nič nočejo. Pa nima veze, če drugače odobravam njih bolj kot Izrael. Kje je objektivnost? Tako dejanje je vredno obsodbe in zgražanja javnosti, pika! Ne glede na to, kdo ga je naredil.
Zato ker je Amerika sproducirala teroristične skupine, saj jih zalaga z orožjem, da se krepijo. Zdaj pa teroristična skupina Hamas napade Izrael. Vsi vemo, da so Židje v Ameriki zelo vplivni in Izrael je v bistvu njihov podaljšek. Napadajo nazaj še huje. Nasilje, ki se vrača z nasiljem ne zagotavlja miru. Sem na strani miru, na obeh straneh ( na strani Izraela in Palestine).
joj no, 10.10.2023 ob 10:42
Ne zgleda kot da se ti jebe za oboje, glede na to, da vneto podpiraš eno stran, ane? Ena radikalna skupina napade tujce, ki jim nič nočejo, ampak ti čutiš potrebo po tem, da vlečeš ven Ukrajino in naciste in bla bla bla. Ne bomo zdaj tu odkrivali, kdo je PRVOTNO kriv za neko vojno, ker ima čisto vsaka stran svoj prav. Ampak v vojno ne spada pobijanje in posiljevanje tujcev, ki so prišli tja za par dni. Tega razen terorističnih skupin ne počne nihče!! Bo zdaj padlo v glupo glavo? Pa me je drugače vedno bolj vleklo na stran Palestincev, ampak tukaj se kritizira neko DEJANJE ene zelo radikalne skupine in ne vseh Palestincev, bo šlo do tu? Samo dejanje je bilo vse obsodbe vredno in če se ti zdi, da ga lahko zagovarjaš s prejšnjimi vojnami, samo priznavaš, da si opranoglava ovca, ki je slepo na strani enih in kritizira druge. Tokrat so ga usrali, ne bi smeli pobijati naključnih tujcev, ki jim nič nočejo. Pa nima veze, če drugače odobravam njih bolj kot Izrael. Kje je objektivnost? Tako dejanje je vredno obsodbe in zgražanja javnosti, pika! Ne glede na to, kdo ga je naredil.
The Jerusalem Post: Israel needs to stop being a haven for sex criminals
THE TIMES OF ISRAEL: Many accused Jewish pedophiles in US flee to Israel — report Jewish Community Watch research cited by CBS says more than 60 people accused of child sex abuse have escaped to Jewish state since 2014.
News: Hollywood director latest sexual predator to find refuge in Israel it decades served as a safe haven for wanted criminals, thanks to lax extradition laws and the so-called law or return.
HAARETZ : Israel’s Ultra-orthodox Politicians Support Sex Offenders
Jerusalem Post: tens of thousands of pedophiles operate in Israel every year.
THE TIMES OF ISRAEL ISRAEL: 14 Israelis suspected of running child sex trafficking ring in Colombia Network allegedly marketed trips from Israel for tourists to have sex with minors who were forced into prostitution; 6 Israelis held, arrest warrants issued for other suspects.
INDEPENDENT: Israel becoming ‘safe haven for paedophiles’ with laws that allow any Jews to legally return, activists claim.