Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MOMAX

MOMAX

Ali je že kdo kupoval v trgovini MOMAX … ali se splača…je to res podobno IKEI… zanima me, če je to velika trgovina li bolj majhna splošna… Hvala

Do sedaj je bila edina MOMAX trgovina v Velenju. Menda je (ali bo) po novem tudi v Kranju.
Velikost? Ni velika kot klasične IKEA trgovine.
Trgovina specializirana za dom; pohištvo, svetila, zavese, preproge, posoda, pribor in ostalo navlako, ki ji pravimo tudi dekorativni dodatki …

Aja še vprašanje če se splača?
Tukaj ti težko odgovorim. Osebna percepcija. Osebno sem kar nekaj pohištva in krame tam nabavil (no cenovno morda ni bilo najbolj poceni), z kvaliteto pa sem kar zadovoljen.

Njihov katalog je zelo skromen, ne vem kako je v trgovini.

Meni je bolj všeč kot v ikei. Bila sem v KR in je manjša od Ikee.

Cene so v povprečju malenkost višje kot v Ikei, izbira manjša, imajo pa kar nekaj luštnih stvari.

Si ne predstavljam opremiti stanovanja z njihovim pohištvom, meni se bolj zdi kot zdesetkan Rutar s tistimi čudnimi regali za dnevno sobo in pohištvom za mladinsko sobo. Tako bolj nič. Mogoče se da kupiti kak kos ali drobnarijo. Gledam sedežne – če bi že model nekako bil, pa ni barve. Spalnica – nič. Dnevna – nič. Otroška – nič.

Mi smo iz Velenja, tako da ti lahko iz prve roke povem. Da bi bilo ne vem koliko ceneje, ni. Kvaliteta je ok. Zgoraj je pohištvo, spodaj pa dodatki. Tega je manj kot v Ikei, ampak 1x je za pogledat. Za manjši izlet.

Mömax je podružnica XXXLutza, ki ima v lasti Lesnino, tako da je to isto sranje, drugo pakovanje. Popusti, ki jih oglašujejo so umetni, ker imaš v Lesnini enako stvar po enaki ceni brez popusta (poznam par, ki je enako stvar v Lesnini kupil celo ceneje, kot v Mömaxu z ne vem kakšnim popustom).
Sicer še nisem bila v Mömaxu, ampak če gledam po katalogu se z Ikeo ne more ravno primerjat. Glede drobnarij mogoče, vse ostalo pa ne. Tudi glede dobave je menda vsaj v Kranju tako, da ni ničesar na zalogi in vsako stvar čakaš cca. 3 tedne.

momax je IKEA wannabe, pa IKEI ne seže niti do kolen, ne po cenah ne po ponudbi.

mogoče kakšna malenkost da izstopa, sicer pa res škoda časa …

Midva sva v KR ob otvoritvi kupila drsno omaro, kateri nič ne manjka, ni neko vigi vagi sranje, ravno tako kot pri Ikeinemu Paxu se da notranjost oblikovati, res nimajo toliko detajlov, a zato pride tudi ceneje.
Zavese imajo tudi v redu izbiro, boljšo od Ikee, dodatke tudi dobiš. Je pa res, da v Ikei lahko izbiraš barvo kavčev ali pohištva, tu pa razen pri par primerkih, te možnosti ni.
Aja, za 15 evrov najameš njihov kombi in kupljeno odpelješ domov, midva sva to izkoristila in sva spotoma naložila še zamrzovalno omaro ter par drugih daljših zadev, ki ob selitvi niso šle v osebne avtomobile,

Tudi mi smo v KR kupili veliko 3-delno garderobno omaro 236×350 za 499 + 69 za dodatno zaščito pri zapiranju, sposodili kombi za 3 ure, sestavili sami brez problemov.
Rok dobave je bil do dva meseca, dobili smo jo v 4 tednih. Z nakupom zelo zadovoljni.
Kupili smo še nekaj malenkosti za hišo, izbira velika, cene primerne, prav tako kvaliteta.

Sicer še nisi bila, veš pa več kot tisti, ki so že bili???? Pametno mamino!

Sicer še nisi bila, veš pa več kot tisti, ki so že bili???? Pametno mamino![/quote]

Če stavek prebereš še enkrat lepo piše: Sicer še nisem bila v Mömaxu, ampak če gledam po katalogu se z Ikeo ne more ravno primerjat. – izdelke in cene pa lahko primerjam po katalogu ali pač ne -pametno mamino!

Za nakup omaric ne priporočam momaxa. Navodila so nejasna, dela je trikrat več kot pri Ikea omaricah. Predalniki so slabi. Nikakor ne priporočam, že z odnosom v trgovini sem bila razočarana.

moemax spletno trgovino toplo NE priporočam. dobil sem blago ki je bilo 2x že reklamirano od prejšnih naročnikov, torej probajo če gre gre……da ne rečem kakšen je postopek vračila… uhh sam sem mogel 40 kil velik in tezak paket odpeljat na pošto (hvala bogu za velik avto) printat račun, da ne omenjam 10 klicev na moemax da dobim taprav kontakt in da mi povejo postopek vračila, in vse kar dobiš od njih je “da je to njihova napaka”…. aia pa še 1 mesec čakanja na nov izdelek….PS. spletna trgovina je ločena od teh prodajalen….res boljše iti tja pa osebno rihtat stvari, tako so brezobrazni in ne trudijo se za stranke…

Tudi jaz enako.

Jaz sem iskala pohištvo po vseh pohištvenih centrih in sem ga nazadnje našla prav v Momaxu. Saj ni res, da je kvaliteta vprašljiva. V ponudbi imaš res kvaliteto na nivoju, kakor tudi šaro prav tako je povsod. Zato je treba, kar na prodajno mesto in se ne zanašati na mnenja drugih in sam ustvariti svoje mnenje in oceno.

ŠE KOMENTARJA NISTE VREDNI.. PODN OD PODNA.. PRAG MOMAXA V LJ NE PRESTOPIM NIKOLI VEČ. NA KOZLANJE MI GRE..

New Report

Close