Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mömax Ljubljana

Mömax Ljubljana

Odprtje trgovine Mömax Ljubljana!

http://vsikatalogi.si/momax-katalog/momax-katalog-otvoritev-v-ljubljani

Eh, to že vemo, nič novega:)

Evo pa ste le dočakale Ikeo, mone:)

Ma ne, tale je slabši od IKEE, sama iverca…

Ma ne, tale je slabši od IKEE, sama iverca…[/quote]

hahaha, Ikea je pa kaj drugačna?? Jojjoj, kako se ne spoznate na nič!

Momaw ne prodaja samo “svojih” izdelkov, prodaja tudi druge, od Gorenja, Svee in tujih proizvajalcev.

V Velenju je že kar nekaj časa, tako da vem, kaj prodajajo.

Joj pa jamramo, da je kriza, da ni denarja. Njet, če se odpirajo take trgovine ni panike, a ne. Dnarja je kot pečka, da se lahko kupuje tako poceni robo. Včasih so rekli v gnilem socializmu, nisem tako bogat, da bi poceni kupoval, ampak to ne drži.

Woohoo, jutri je pa otvoritev v Ljubljani!! A ste že kupili poceni spalne vreče in šotore, da boste že danes pred vrati postavili tabor? Jutri bo panika, pred vrati dolge vrste, ob otvoritvi pa stampedo! Hahaha, malo za hec. Še vedno se spomnim ko so odprli prvi Hofer v Sloveniji. Histerija na kvadrat, pred vhodom kamp, kar pulili so se za nakup 😀 .

se strinjam, s spodaj napisanim rekom in ja, se bolj splača na dolgi rok kupit kaj masivnega. ampak vidim tukaj upanje za vse ljubljanske najemnike, morda bo pa le kak lastnik nepremičnine ugotovil, da če že 20 let kasira 200 evr za 10m2 soboico s posteljo in vzmetnico iz 2. sv. vojne – lahko flikne 50 evr za nakup nove!

Šrot štacuna!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Vse samo lepo izgleda, tako kot v Ikei…kvaliteta pa – vemo kakšna, no, očitno samo nekateri vemo.

Vsekakor, kdor se spozna in da nekaj na kvaliteto in ceni svoj denar, tam ne bo zapravljal.
Vsi ostali pa…

Imajo tudi dobre blagovne znamke, ne samo nizkocenovne stvari..

Ah!

Eni mislite, da če je drago, je tudi kvalitetno. Če si s tem kupujete notranji mir …

(Imam že 6 let najcenejšo možno posteljo iz Ikee, sem jo kupila kot izhod iz sili, pa je zgleda sploh ne bom zamenjala. In ja, je že dala nekaj skozi, da ti prihranim vprašanje.)

Ah!

Eni mislite, da če je drago, je tudi kvalitetno. Če si s tem kupujete notranji mir …

(Imam že 6 let najcenejšo možno posteljo iz Ikee, sem jo kupila kot izhod iz sili, pa je zgleda sploh ne bom zamenjala. In ja, je že dala nekaj skozi, da ti prihranim vprašanje.)[/quote]

jaz imam tudi veliko stvari iz ikeje – in to njihove najcenejše kose in sem prezadovoljna tako z izgledom kot s kvaliteto. bo tudi že kmalu desetletje staro…sem opremljala najemniško stanovanje in se mi je zdelo čisto ok – sedaj ko gledam za svojim stanovanjem bom pa prav tako nakupila vse v ikeji.

spet eni, ki z tretjih dežela izkoriščajo otroško delovno silo, ženske, … za svoje velike profite

BOJKOTIRAJMO TE posiljevalce ljudi [sup](naj jih raje pošteno pobijejo, ne pa, da se žival matra)[/sup]

poglej spodaj … koliko krvi ročic otrok je na robi

poglej spodaj … koliko krvi ročic otrok je na robi[/quote]

ljubica, tudi jaz imam krvave ročice!

V Dipu vedno polno ljudi, ker imajo tako kvalitetno robo?

Jaz delam trenutno za dva evra na uro, pa dvomim, da te to odvrne od izdelka. Glede na to, da se dobro prodaja.

Še hujše je bilo, ko so odpirali prvi Spar v BTC-ju, mislim, da je bilo več kot 20 let nazaj. Se spomnim, da so pravili, da je folk tudi po par metel naenkrat kupil – ker so bile pač (menda) poceni.
Se mi zdi, da take evforije vendarle več ni.
Sicer si pa kdaj poglej po TV posnetke božičnih razprodaj iz Anglije recimo. Tam pa res dobesedno kampirajo pred štacuno in se skoraj pretepajo ob vstopu…

je že danes odprt in ni nobene gužve (uradna otvoritev pa naj bi bila jutri)

hahaha, Ikea je pa kaj drugačna?? Jojjoj, kako se ne spoznate na nič![/quote]

Ja je drugače, ikea je karton.

New Report

Close