MOMAX – OBROČNO
Ima kdo izkušnje s kupovanjem v Momaxu na obroke?
Zanima me, če nekaj vzameš na obroke, ali je potrebno prej vplačati kakšen znesek, razen are?
Mi mislimo kupiti za ca 2000, imeli bi na 30 obrokov. Plače imamo dovolj, ali bomo morali npr. plačati ca 500 € prej in ostanek gre na obroke, ali gre vse na obroke?
HVALA in ja vem, da lahko vprašam, ampak šele jutri zjutraj. Rabimo pa vedeti zdaj.
za obročno odplačevanje ne vem (ker sem koza neumna plačala ob naročilu) in čakala….
ampak za vsekar ti bodo prodali, se vredu pozanimaj, raje trikrat vprašaj, da ne boš potem razočarana.
Recimo brezuplačna dostava dovrat – ko so mi iz Merkurja pripeljali belo tehniko, jo je šofer dostavil do vrat v blok.
Ko so mi iz Moemaxa priperjali pohištvo, me je 15 min pred prihodom klical šofer, če imam dovolj ljudi. Ustavil na cesti in dvignil cerado…. Takšna je njihova dostava
če bodo ti prodali kompletno montažo – jih vprašaj kaj kompletna montaža vsebuje…. da si ne boš pšotem še drugih mojstrov iskala….
Meni je ponudil kompletno montažo kuhinje za ceno 150€ (mala kuhinja) ker je rekel kompletna, sem pač vzela. Glede nato, da so sodelavki kompletno montažo od drugega ponudnika fajn izvedli, nisem niti razmišljala, da imajo različni prodajalci različne pojme pot kompletna montaža,
Tako sta mo mojstra šele ob prihodu povedala, da sta ona dva obs za montažo lesenih delov, za priklop električnih aparatov pa ne.hi
Montaža je izgledala takole, da sem dobila spodnje in zgornje elemente kuhinje sestavljene, in jih je bilo samo treba montirati na steno, ter položiti kuhinjski pult ter izrezati luknjo za kuhinjsko korito. to je eden delal 3 ure, drugi ga je zravno gledal in mu občasno prinesel kak šrauf. Končano v 3 urah za 150€. Potem pa je moral drugi mojster odmontirati par elementov, da je lahko priključil štedilnik, pečico, pomivalni stroj…
..naši prodajalci so naknadno zelo gluhi na pritožbe….mi je ena od prodajalk na moje pritožbe ostro zavrnila, da ona ne ve kako se je moj prodajalec pogovarjal z mano. Ko sem jo vprašala kako ona to ponudi strankam mi ni odgovorila….
no ja, pismena pritožba na sedež v Frankfurt, jih je hitro zdramila.