Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MON in Didakta – hvala za knjigo!

MON in Didakta – hvala za knjigo!

Tisti oglas za vse MON mame je obrodil sadove. Knjiga Vprašaj mamo je danes prispela. Hvala!

Se zahvaljujem tudi jaz.

Hvala tudi v mojem imenu

Knjiga je prav simpatična.
Predvsem mi je všeč drobni tisk na naslovnici :)))))

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

Tudi z moje strani hvala. Luštna knjigica :))

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Me veseli, da ste zadovoljne.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

zahvala tudi z moje strani

Tudi jaz se zahvaljujem za knjigico, nadvse simpatična, jo je že rezervirala prijateljica pa pomoje jo bo prebrala še katera … nato bo pa počakala, da bosta moji punci dovolj veliki :))) Se še priporočam za kakšno podobno akcijo!

Lp,

Mateja

Ja, hvala tudi iz moje strani. Je res zanimiva, pa čeprav sem v letih ko naj bi vse to že vedela

tudi jaz se zahvaljujem…

Kakšna knjiga, saj sem tudi jaz mon-ova mama s pl članarino!

lp

A je že konec te akcije?

Hvala tudi v mojem imenu

majčka1235, pred materinskim dnevom se je pod naslovom foruma pojavljal oglas za knjigo Vprašaj mamo. Mamam sta jo podarila MON in založba Didakta, seveda pa se je bilo treba prijaviti po mejlu. O avtomatizmu za člane pa jaz nič ne vem.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Ja, hvala.Zelo zanimiva!

Zahvaljujem se tudi jaz!

New Report

Close