Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MON jabolčna pita

MON jabolčna pita

https://med.over.net/clanek/hitra-jabolcna-pita/

gledam sliko, berem recept…
na sliki je drugačna pita kot je v receptu…

Mislim… je res težko objavit pravo sliko s pravim receptom?
Ne vem, kdo piše te objave na MONu, ampak če ž nekaj objavlja, naj se vsaj malo potrudi i naredi kot se šika!

Jaz jeseni naredim jabolčno – orehovo pito.
Recepta pa ne dam 😛

Ga pa babici špijunsko poslikam.
[img]https://www.emoji.co.uk/files/phantom-open-emojis/smileys-people-phantom/12341-sleuth-or-spy.png[/img]


Slika je ukradena na netu!
Recept pa je tragedija prepisana z neta.


Slika je ukradena na netu!
Recept pa je tragedija prepisana z neta.
[/quote]

Za zjokat resnično.

Tista smetana na vrhu, je dodana na koncu in “skurjena” s plinskim gorilnikom.

ni smetana, ampak beljak

Ga pa babici špijunsko poslikam.
[img]https://www.emoji.co.uk/files/phantom-open-emojis/smileys-people-phantom/12341-sleuth-or-spy.png[/img]
[/quote]

Nikogar in ničesar ne poslikam, še najmanj originalnega recepta.

ni smetana, ampak beljak
[/quote]
Zmenjeno, a še vedno se ni peklo v pečici!

Nikogar in ničesar ne poslikam, še najmanj originalnega recepta.
[/quote]

Hoho, drugič kar zavese zagrni, ko boš kuhala po receptu z listka. Da ne bo kdo s teleskopsko lečo na daleč škljocnil tvojih receptov.

Hoho, drugič kar zavese zagrni, ko boš kuhala po receptu z listka. Da ne bo kdo s teleskopsko lečo na daleč škljocnil tvojih receptov.
[/quote]

Pa ti veš, kaj je “originalni recept”? Ni tukaj listkov. Zavese so lahko odprte, jaz magari ob 2:47 veseljačim po kuhinji.

Mogoče še malo skute in zmlet mak pa bi bila pita na način prekmurske gibanice.
Recepta pa ne potrebujem, ampak bom kar k tebi prišel in bova skupaj pekla. 🙂
Hecam se. 🙂

drug drugega programiramo

Pa ti veš, kaj je “originalni recept”? Ni tukaj listkov. Zavese so lahko odprte, jaz magari ob 2:47 veseljačim po kuhinji.
[/quote]

Seveda vem. To je izvirni recept, prvega kuharskega eksperimenta, ki je po naključju uspel.

Seveda vem. To je izvirni recept, prvega kuharskega eksperimenta, ki je po naključju uspel.
[/quote]

[img]https://a.wattpad.com/cover/24211340-352-k234056.jpg[/img]

Mogoče še malo skute in zmlet mak pa bi bila pita na način prekmurske gibanice.
Recepta pa ne potrebujem, ampak bom kar k tebi prišel in bova skupaj pekla. 🙂
Hecam se. 🙂
[/quote]

Ne ne, ne ne.
Gibanica naj bo gibanica.
Jabolča pita naj bo jabolčna.
MOJA jabolčno orehova pita pa nima ne skute, ne maka.
Pečem pa sama 😉

[img]https://a.wattpad.com/cover/24211340-352-k234056.jpg[/img]
[/quote]

Kar se zgodi, se zgodi z razlogom. Če dovolj dolgo poskušaš mogoče nekaj rata, toda inženirji že lep čas poznamo metode, ki nam pomagajo eksperimentalno ugotoviti najboljšo kombinacijo sestavin.
http://blog.umetrics.com/what-is-doe-design-of-experiments-basics-for-beginners

Leider sind wir effizient und nicht besonders lustig.

Ne ne, ne ne.
Gibanica naj bo gibanica.
Jabolča pita naj bo jabolčna.
MOJA jabolčno orehova pita pa nima ne skute, ne maka.
Pečem pa sama 😉
[/quote]

A je testo z orehi ali v nadevu? 2 nadeva?

A je testo z orehi ali v nadevu? 2 nadeva?
[/quote]

V nadevu, en nadev.

Kar se zgodi, se zgodi z razlogom. Če dovolj dolgo poskušaš mogoče nekaj rata, toda inženirji že lep čas poznamo metode, ki nam pomagajo eksperimentalno ugotoviti najboljšo kombinacijo sestavin.
http://blog.umetrics.com/what-is-doe-design-of-experiments-basics-for-beginners

Leider sind wir effizient und nicht besonders lustig.
[/quote]

Bistvo vsega je popolnoma drugje, kot v naučenih metodah.

Ne ne, ne ne.
Gibanica naj bo gibanica.
Jabolča pita naj bo jabolčna.
MOJA jabolčno orehova pita pa nima ne skute, ne maka.
Pečem pa sama 😉
[/quote]

Jaz sem pa svoje čase večkrat naredil gibanico.
Je pa kombinacija orehov in jabolk krasna za pito.
Meni se pa zdi, da je fino, če v kuhinji skupaj dva kaj pripravljata. Vse je veliko lažje in hitreje.
Je pa dejstvo, da na forumu ves čas nekaj skupaj pečemo. 🙂

drug drugega programiramo

Bistvo vsega je popolnoma drugje, kot v naučenih metodah.
[/quote]

Pogoj je seveda, da verjameš v tisto tvoje bistvo.

Metode so orodje, s katerim lahko hitreje dosežem boljši rezultat od tebe.

Jaz sem pa svoje čase večkrat naredil gibanico.
Je pa kombinacija orehov in jabolk krasna za pito.
Meni se pa zdi, da je fino, če v kuhinji skupaj dva kaj pripravljata. Vse je veliko lažje in hitreje.
Je pa dejstvo, da na forumu ves čas nekaj skupaj pečemo. 🙂
[/quote]

Se strinjam glede pacanja v dvoje – mogoče niti ni lažje, niti hitreje, je pa nepopisno bolj zabavno 🙂

Pogoj je seveda, da verjameš v tisto tvoje bistvo.

Metode so orodje, s katerim lahko hitreje dosežem boljši rezultat od tebe.
[/quote]

Orodje je groba beseda, ljubezen in srce sta prava pri kuhi in peki.

Se strinjam glede pacanja v dvoje – mogoče niti ni lažje, niti hitreje, je pa nepopisno bolj zabavno 🙂
[/quote]

A veš, enkrat mi je ena poleti na morju, ko sva kuhala skupaj v majhni kuhinji rekla hvala bogu, da si ti zraven mene, če bi bil ti ženska ne bi bilo za zdržat. 🙂

drug drugega programiramo

Orodje je groba beseda, ljubezen in srce sta prava pri kuhi in peki.
[/quote]

Topim se

New Report

Close