Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Monaliza klub Nova Gorica

Monaliza klub Nova Gorica

Ali kdo pozna ta klub v Novi Gorici?

Ja poznam. Kaj bi rad vedel?

ena punca z prevozov mi je rekla da jo naj tam poberem zdej me pa zanima če je varno

In zakaj naj ne bi blo varno? Saj NG ni Irak. Pa še Monaliza je tik ob želežniški v Gorici tko, da bo verjetno prišla z vlakom od nekje. Če ni prevoz ravno ob 2 zjutraj verjetno ni ena izmed putan, ki dela tam. Če pa je, ti ga bo še fafnila med prevozom pa bo.

saj to me skrbi da ni kaka moldavka k tam dela k je že po telefonu mela dost čudno slovenščino

Aja no potem je vse jasno. Čeprav tam okrog želežniške živi sama cigajnarija tako, da je lahko samo ena izmed šiptark, ki živi tam. Ni nujno da boš dobil faf. Drugače pa kaj se ti lahko zgodi?

Aja no potem je vse jasno. Čeprav tam okrog želežniške živi sama cigajnarija tako, da je lahko samo ena izmed šiptark, ki živi tam. Ni nujno da boš dobil faf. Drugače pa kaj se ti lahko zgodi?
[/quote]
Nas ustavi policija ona ni dokumentov in potem jaz najebem

Nas ustavi policija ona ni dokumentov in potem jaz najebem
[/quote]
vse bejbe, ki tam delajo imajo dokumente, Mona Lisa obratuje po regolah zato pa ga ne zaprejo in se menja lastnik na par mesecev kot vsi ostali klubi na primorskem ki so 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} puttanaio-ti. punce, ki delajo v Monalizi ne delajo pod nobeno prisilo, tam je vse ok. če je to razlog za tvoj strah, je brezpomenski 🙂 boš imel vsaj dobro sogovornico po poti, bejbe v tem poslu se znajo pogovarjat :))

Hvala si me pomeril, to je bil moj edino strah.

sem jo odpeljal, celo pot je bilo tiho na koncu k sm jo odložu v btcju mi je pa nek tip prnseu 10 eur do avta za njen prevoz. čudna zgodba

MAFIA ITALIANO

to se pa sumljivo sliši

ah pač kak zmedena pupa

PROVOKACIJA!

A se da dobit stevilko od kaksne ki dela tam v monalizi

New Report

Close