Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu monday morning

monday morning

zjutraj se zbudim… toplo mi je, v trebuhu me zaščemi, in občutek se spušča vse nižje in nižje.
začnem sanjariti in se božati. bradavičke na dojkah nabreknejo, venerin griček postaja vse bolj napet, ko se izpod njega bohotijo nabrekle sramne ustnice. s prstki drsim proti samemu izviru. uf, kako je mokra… s krožnimi gibi jo razvajam in kar razganja me od pohote. telo začne drgetati in dotik postane bolj grob. stiskam dojki in napenjam mišice… pritisk postaja vse močnejši in kmalu začutim tisti prijetni občutek, ko me vzame v naročje in prodre vame od zadaj…

kako lepo je lahko ponedeljkovo jutro 🙂

lp, ewy

Zaprtih oči podoživljam včerajšnje jutro. Lepo se mi je začel ponedeljek. Gledal sem jo kako je ležala na posteli in otipavala svoje lepo telo. Prijetna ženska in precej lepih oblik. Bradavički imam še vedno pred očmi. Tista dva izstopajoča nastavka, ki izpolnjujeta lepoto prsnih kolobarčkov. Tudi zdaj se oblizujem. Jezik sem nezavedno poslal na raziskovanje ustnic, ki sta se mi napolnili s krvjo in privlačno nabrekli. Moker sem. Držim ga v korenu in sanjarim včerajšnje sanje. Roko čvrsto stisnem in počasi premikam v povratni smeri. Dovolj je moker vendar mi sama pomisel po prostosti poveča srčni utrip, zato spustim moker pljunek na široko zarezo, ki krasi kljuvajoče in ožiljeno meso. “Lepo mi je”, sem govoril včeraj in tudi zdaj mi uhajajo šepetajoče besede. Pred sabo jo imam, kot bi se dogajalo zdaj. Nastavila mi je svoje telo in vsadil sem se vanjo. Od zadaj. Z eno roko jo držim za bok, z drugo pa nastavim kos mesa na njen vhod in ga počasi potisnem vanjo. Oba se zdrzneva in lepo ječanje zapolni prostor. Bradavički imam čisto trdi. Primem levo in jo med počasnim in čutnim polnjenjem telesa trdo stisnjeno svaljkam skozi prste. Njen pogled, ko se trudi pogledati me nazaj, me vzburja. Njene oči, ki se ob drgnjenju mojega mesa ob njeno gladko mišičevje, počasi zapirajo in odpirajo so lepe in rahlo solzne. Želi si kontrolirane grobosti. Želi si, da jo nabijem do konca in to tudi storim. Z vsakim pritiskom tik pred končnim sunkom zakrožim z medenico in ustvarim prijeten občutek tesnobe v njenem telesu. Čutim to. Čutim kako željno premika telo proti meni in pomaga dosegati točko v globini svojega telesa. Tisto hrapavo mesto, ko s koščki mehko napetega mesa dodatno objame vrh mojega orodja in ga tesno objetega spušča nekam globje. Skozi prijeten maternični vrat. Čvrsto jo primem za boke in ….

Spet ta kur.čev telefon! Spomni me, da sem v službi.

lepo….

mmm…diskreten, dobr ti to!…

diskretni, jutri nama ni treba v službo….

lp, ewy

Prekleti telefon…. me je prikrajšal za še….
Sladko, sladko…

Naj se ti (pisane) besede pozlatijo.

New Report

Close